Αναλυτικά οι προβλέψεις αυτής της εβδομάδας για όλα τα ζώδια

47303

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση που εκπέμπετε συμβάλλουν να κατορθώσετε πάρα πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα.  Υπάρχει μια υπέρ κινητικότητα για να δημιουργήσετε κάτι νέο ή πρωτότυπο στην προσωπική σας ζωή αλλά ίσως να αναγκαστείτε να προσαρμόσετε κάποια σχέδια λόγω εξελίξεων.  Στην προσπάθειά σας να κινηθείτε αστραπιαία μην αγνοήσετε σημάδια κούρασης και κόπωσης.  Ενώ από 8-10/9 αποφύγετε τους καβγάδες ακόμη και αν γνωρίζετε ότι έχετε δίκιο στην προκειμένη περίπτωση.

Από την Κυριακή (κυρίως οι γεννημένοι από 9-11/4) μπαίνετε στην διαδικασία να βάλετε σε τάξη ζητήματα δουλειάς και υγείας.  Για να τα βγάλετε πέρα θα πρέπει να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας ακόμη και αν χρειαστεί να εγκαταλείψετε ή αλλάξετε κάποιες παλιές συνήθειες.  Ενώ δεν αποκλείεται το σενάριο για αλλαγές στο χώρο της εργασίας με νέες συνεργασίες ή μεταβολή επαγγελματικών δραστηριοτήτων.  Ωστόσο, για να εφαρμόσετε με επιτυχία τα σχέδια σας θα πρέπει να έχετε επιμονή και υπομονή έτσι ώστε να μην απογοητευτείτε από τις πρώτες δυσκολίες που θα συναντήσετε στον δρόμο σας.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Μάλλον ήρθε η στιγμή να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού όπως να μετακομίσετε, να αλλάξετε την διακόσμηση ή να επιδιορθώσετε τα παλιά έπιπλα. Στον τομέα των συναισθηματικών ίσως να επαναξιολογήσετε κάποιες απόψεις και δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στην υπάρχουσα ή στην προηγούμενη σχέση.  Τέλος, μην αφήσετε τον αυθορμητισμό ή την επιπολαιότητα της στιγμής να γίνει αφορμή για να διαπληκτιστείτε με κάποιο κοντινό πρόσωπο.

Ενώ από 13/9 (ιδίως οι γεννημένοι από 10-12/5) ο νους σας στρέφεται γύρω από την προσωπική ζωή.  Οι ελεύθεροι της παρέας ενδεχομένως να δαγκώσετε την λαμαρίνα, οι δεσμευμένοι να επισημοποιήσετε την σχέση σας με έναν γάμο ή αρραβώνα και οι γονείς να επικεντρωθείτε στην ανατροφή των παιδιών.  Ενώ όσοι έχετε ελεύθερο χρόνο μπορεί να προσθέσετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα νέες δραστηριότητες ή χόμπι που σας γεμίζουν χαρά.  Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποια σχέδια δεν τραβάνε δεν χρειάζεται να επιμένετε αλλά αντιθέτως προσπαθήστε να τα προσαρμόσετε στις τρέχουσες συνθήκες.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Μην επικεντρώνεστε μόνο σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με σπίτι ή οικογένεια. Διότι μέσα από καθημερινές επαφές ίσως προκύψουν ιδέες ή νέες γνωριμίες που θα συμβάλλουν να δείτε το μέλλον πιο αισιόδοξα ακόμη και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας.  Αν πιστέψετε στις δυνατότητες σας θα μπορέσετε να ανοίξετε τα φτερά σας.

Από την Κυριακή (κυρίως οι γεννημένοι από 10-12/6) κάνετε ριζικές αλλαγές σε ότι αφορά σπίτι, πρόσωπα ή προσωπική ζωή.  Αυτό σημαίνει ότι αποφασίζετε να μετακομίσετε για να συγκατοικήσετε με το έτερον ήμισυ ή για επαγγελματικούς λόγους ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τόπο κατοικίας.  Είναι πολύ πιθανόν να έχετε διακυμάνσεις και σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογική σας διάθεση.  Όμως δεν θα πρέπει να παραμελήσετε επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις και αυτό θα το καταφέρετε αν θέσετε κάποια όρια στον εαυτό σας έτσι ώστε να μην επηρεάζεστε από πρόσωπα ή καταστάσεις.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από 7-10/9 φροντίστε να αξιοποιήστε αυτές τις μέρες για να διεκδικήσετε την θέση εργασίας που ονειρεύεστε ή να εισπράξετε χρήματα από παλιές συνεργασίες, συνεταιρισμούς ή ακόμη και από ασφαλιστικές εταιρείες αν σας οφείλουν.  Ωστόσο, αποφύγετε να είστε επιθετικοί ή εριστικοί απέναντι στους άλλους διότι θα χάσετε το δίκιο σας και μαζί με αυτό και τις όποιες προσδοκίες είχατε.

Από 13/9 (κυρίως οι γεννημένοι από 11-13/7) θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με το κοντινό περιβάλλον αλλά και να επικυρώσετε μεγάλες οικονομικές συμφωνίες.  Ταυτόχρονα, ίσως να μπείτε στην διαδικασία να αλλάξετε μεταφορικό μέσο ενώ οι νεότεροι της παρέας να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο σπουδών.  Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις, επαφές ή μετακινήσεις για να μην υποπέσετε σε λεκτικά ή οδικά λάθη.  Ενώ αν πρόκειται να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο δεν θα πρέπει να αμελήσετε τα ψιλά γράμματα σε όρους και συμφωνίες.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από 7-10/9 αναμένονται θετικές εξελίξεις σε κάποιο μεγαλόπνοο σχέδιο ή αναπάντεχες γνωριμίες που θα συμβάλλουν στην εκπλήρωση φιλοδοξιών ή ονείρων.  Επομένως, θα πρέπει να βρίσκεστε σε εγρήγορση για να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σας.  Ενώ την άλλη πλευρά, θα πρέπει να δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να προσαρμοστείτε στις ανάγκες του καθημερινού προγράμματος σας.

Από την Κυριακή και για τους επόμενους έξι μήνες (ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 12-14/8) δίνετε έμφαση σε οικονομικές ή συναισθηματικές υποθέσεις.  Αυτό το διάστημα ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο με νέες συνεργασίες ή με νέα εγχειρήματα.  Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αγνοήσετε ότι οι συνθήκες αλλάζουν καθημερινά και θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις ανάγκες και στις απαιτήσεις που επικρατούν στην αγορά.  Για αυτό το λόγο πριν αποφασίσετε οτιδήποτε βεβαιωθείτε ότι έχετε συγκεντρώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και λεπτομέρειες που απαιτούνται για να προχωρήσετε τα σχέδια σας.  Ενώ δεν αποκλείεται να μπείτε στην διαδικασία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σε σχέσεις ή συνεργασίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας μια θετική τροπή σε ένα ζήτημα οικονομικό, επαγγελματικό ή υγείας κάποιου αγαπημένου προσώπου γίνεται η αιτία να επανέλθετε στους συνήθεις ρυθμούς της καθημερινότητας.  Στον συναισθηματικό τομέα οι παντρεμένοι ή δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την υπάρχουσα σχέση ενώ οι αδέσμευτοι να κάνετε νέα ή να επιστρέψετε στην τελευταία σας σχέση.

Από 8-10/9, αν δεν είστε σε θέση να κρατήσετε τον έλεγχο ή τις ισορροπίες σε μια κουβέντα αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις για να μην κλονίσετε προσωπικές σχέσεις.

Από 13/9 και για το επόμενο εξάμηνο (κυρίως οι γεννημένοι από 12-14/9) μπαίνετε στην διαδικασία να σκεφτείτε τι θέλετε και τι όχι στην ζωή σας.  Ενδεχομένως να υπάρξουν ριζικές αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.  Με πρόσωπα να έρχονται και να φεύγουν από την ζωή σας.  Σίγουρα θα υπάρχουν άσχημες και ωραίες μέρες αλλά μέσα από τις δυσκολίες και τα εμπόδια είναι που ανακαλύπτουμε κρυμμένες πτυχές του εαυτού μας που αγνοούσαμε μέχρι πρότινος.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου

Από 7-10/9, φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτές τις μέρες όσο καλύτερα γίνεται και αυτό θα το καταφέρετε με το να εκφράσετε ανοιχτά ιδέες και απόψεις.  Με αυτό τον τρόπο ίσως να προκύψουν εξ ουρανού συνεργασίες ή να ανακαλύψετε κάποια άτομα που έχουν την δυνατότητα και την ικανότητα να συνδράμουν στην υλοποίηση κάποιου επαγγελματικού στόχου χωρίς να το περιμένετε.

Από την Κυριακή (κυρίως οι γεννημένοι από 12 – 14/10) ίσως χρειαστεί να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να εστιάσετε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.  Αυτό το διάστημα ίσως να υπάρχει περισσότερη κούραση και ένταση σε βαθμό να μην μπορείτε να φέρετε εις πέρας τα καθήκοντα σας.  Επομένως, αποφύγετε να προσθέσετε νέες δραστηριότητες ή χόμπι στο πρόγραμμα σας, καθώς ενδέχεται να αγχωθείτε και να δυσκολευτείτε να συγκεντρωθείτε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις.  Άρα, αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και επικεντρωθείτε μόνο στους επαγγελματικούς στόχους για να αποφύγετε το παρασκήνιο.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από 7-10/9 πρέπει να είστε προετοιμασμένοι έτσι ώστε να μην αιφνιδιαστείτε από τις θετικές και αναπάντεχες εξελίξεις στα επαγγελματικά.  Μην χαθείτε στο να ρωτάτε λεπτομέρειες, πληροφορίες ή να αναλύετε το πως και γιατί είχατε αυτή την τροπή. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να χαρείτε αυτή την στιγμή μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

Από 13/9 (κυρίως οι γεννημένοι από 11 – 13/11) το έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε επαγγελματικούς ή κοινωνικούς στόχους.  Έτσι λοιπόν προσπαθείτε μέσα από συστηματική δουλειά να ενταχθείτε σε νέες κοινωνικές ομάδες ή συλλόγους ακόμη και να βρείτε κοινούς συμμάχους στα όνειρα σας.  Βέβαια, θα πρέπει να φανείτε ψύχραιμοι σε ότι συμβαίνει έτσι ώστε να μην αποπροσανατολιστείτε από την πορεία σας.  Επιπλέον, μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια χρόνια προβλήματα σε σχέσεις ή συνεργασίες που τόσο καιρό κρύβατε κάτω από το χαλί.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από 7-10/9 χωρίς να έχετε οργανώσει ή σχεδιάσει κάποια απόδραση ίσως πάρετε την πρωτοβουλία να αιφνιδιάσετε ευχάριστα τον/την σύντροφο με ένα ταξίδι αναψυχής. Οι εκπλήξεις για κάποιους δεν σταματούν εδώ, καθώς λίγο ο ενθουσιασμός, η χαρά ή η παρόρμηση της στιγμής ίσως σας οδηγήσει να προβείτε σε ξαφνικές δηλώσεις ή ανακοινώσεις.

Από την Κυριακή (κυρίως οι γεννημένοι από 11 – 13/12) κάνετε σημαντικές αλλαγές σε επαγγελματική πορεία και κοινωνικό στάτους.  Δεν αποκλείεται να αλλάξετε επαγγελματική δραστηριότητα, εργοδότη/προϊστάμενο ή να αναλάβετε μια νέα θέση με περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις.  Για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε ομαλά στο νέο σας περιβάλλον μάλλον κάποιες κακές συνήθειες θα πρέπει να τις αφήστε στο παρελθόν.  Οι δεσμευμένοι ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας με έναν γάμο ή αρραβώνα, οι παντρεμένοι να επεκτείνετε την οικογενειακή σας στέγη με ένα νέο μέλος, ενώ για τους ελεύθερους της παρέας δεν αποκλείεται ένα φλερτ να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό στο μέλλον.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από 7-10/9 μην διστάσετε να ζητήσετε στήριξη από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο διότι είναι πολύ πιθανόν χωρίς να το περιμένετε να εισπράξετε οικονομική και ηθική βοήθεια.  Επιπλέον, όσοι έχετε οικονομικές εκκρεμότητες με ακίνητη περιουσία ή κληρονομικά μάλλον θα βρείτε ξαφνικά τα κατάλληλα πρόσωπα, στην σωστή θέση για να σας εξυπηρετήσουν και να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας.

Από 13/9 (κυρίως οι γεννημένοι από 9 – 11/1) μπαίνετε στην διαδικασία να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας προκειμένου να χαράξετε νέους ορίζοντες στην ζωής σας.  Έτσι λοιπόν οργανώνετε και σχεδιάζετε νέους στόχους όπως νέες οικονομικές συναλλαγές ή νέα εγχειρήματα.  Αν είστε νεότεροι σε ηλικία ίσως θελήσετε να εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας με έναν νέο κύκλο σπουδών ή να αναζητήσετε την τύχη σας στο εξωτερικό.  Όμως, θα πρέπει να οπλιστείτε με επιμονή και υπομονή έτσι ώστε να μην απογοητευθείτε με τις πρώτες μπόρες ή τρικυμίες που θα συναντήσετε στο δρόμο σας.  Για αυτό το λόγο ας είστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά για να μην αποπροσανατολιστείτε από την γραμμή πλεύση σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία μέσα από μια πρόσκληση ή πρόκληση να συναντήσετε το έτερον ήμισυ.  Ενδεχομένως ο ενθουσιασμός και η παρόρμηση της στιγμής να σας ωθήσουν να εξιδανικεύετε και να ωραιοποιείτε πρόσωπα.  Όμως, αν ανήκετε σε αυτούς που χώρισαν πρόσφατα μήπως πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να σκεφτείτε τα λάθη ή τα πράγματα που δεν κάνατε στην προηγούμενη σχέση σας.

Από 13/9 (ιδίως οι γεννημένοι από 8 – 10/2) τα οικονομικά και οι διαπροσωπικές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο.  Είναι πολύ πιθανόν, να χάσετε κάποιες οικονομικές στηρίξεις ή να υπάρξουν αλλαγές στο χώρο της εργασίας.  Σίγουρα αυτές οι αλλαγές θα επηρεάσουν την ψυχολογική σας κατάσταση, καθώς θα βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες.  Ενώ στον τομέα των σχέσεων είτε από την συμπεριφορά σας είτε από κάποιες συγκυρίες θα βλέπετε να έρχονται και να φεύγουν πρόσωπα από την ζωή σας.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Ιδιαίτερα στο χώρο της εργασίας έχετε προσφέρει πολλά και μάλλον έφτασε η στιγμή να ανταμειφθείτε ηθικά αλλά και οικονομικά.  Όσον αφορά τα προσωπικά σας, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι σε μια σχέση υπάρχουν απαιτήσεις και υποχρεώσεις και από τις δυο πλευρές και δεν υπάρχει χώρος για εγωιστικές συμπεριφορές.

Από την Κυριακή (κυρίως οι γεννημένοι από 10 – 12/3) επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο.  Αποφασίζετε να ξεκαθαρίσετε σχέσεις που έχουν τελματώσει το τελευταίο διάστημα.  Ωστόσο, μην αναμειγνύετε ζητήματα προσωπικά με επαγγελματικά διότι θα αποπροσανατολιστείτε από την πορεία σας.  Δεν αποκλείεται να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες ή υποχρεώσεις απέναντι σε σπίτι ή σε κάποιο μέλος της οικογένεια σας.  Σε γενικές γραμμές όμως θα νιώθετε πιεσμένοι και αγχωμένοι από τις τρέχουσες εξελίξεις.

 

 

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *