Ανοιξιάτικα μανικιούρ που μπορείς να κάνεις από τώρα!

Οι τάσεις της άνοιξης και όσα μας προτείνουν όλοι οι καταξιωμένοι του χώρου κάνουν ήδη την εμφάνιση τους από το περασμένο φθινόπωρο. Πλέον όμως, έχουμε κάθε λόγο να θέλουμε να τα επεξεργαστούμε λίγο περισσότερο, καθώς η ώρα φτάνει που θα αναμετρηθούμε με κάποια από τις νέες τάσεις.

Εδώ, θα βρείτε όλα να καινούργια μανικιούρ της φετινής άνοιξης με τα οποία μπορείτε να πειραματιστείτε και τώρα.

1. Το γκρι θα φορεθεί και αυτή τη σεζόν, οι διάφορες αποχρώσεις τους μιμούνται τα νερά ενός μαρμάρου. Ενώ, μια λευκή τολμηρή γραμμή συμπληρώνει το look.

2. Η Carolina Herrera επέδειξε την κλασική, αριστοκρατική της αίσθηση έως τα ακροδάχτυλα των μοντέλων της. Πρότεινε για φέτος την άνοιξη οι γυναίκες να βάψουν τα νύχια τους στο φλογερό κόκκινο.

3. Ένα πιο εξωτικό στιλ επέλεξαν οι Desigual με αποχρώσεις της παπάγια, του λάιμ, λιλά και απαλό γαλάζιο για να συμπληρώνουν μοναδικά floral σύνολα.

4. Οι φωτεινές πορτοκαλί αποχρώσεις για ακόμη μία φορά έβαψαν τα νύχια των μοντέλων, συνοδεύοντας κομμάτια με ζωηρές αποχρώσεις.

5. Τα σκληρά δερμάτινα σύνολα συμπληρώνονται από minimal, δυναμικά μανικιούρ σε nude και ασημί αποχρώσεις.

6. Ο συνδυασμός του λευκού και γαλάζιου, με αδιαφανή υφή, μάλλον ήθελαν να μιμηθούν τα νερά της θάλασσας.

7. Οι πειραματισμοί στο γαλλικό μανικιούρ δεν έχουν σταματημό. Συνεχώς, καινούριες ιδέες έρχονται να αναβαθμίσουν το κλασικό του ύφος.

8. Αυτή την Άνοιξη λοιπόν, μας προτείνουν ένα φουτουριστικό στυλ γαλλικού μανικιούρ με ασημί τελείωμα.

9. Λαμπερό χρυσό μισοφέγγαρο στη βάση του νυχιού ολοκληρώνει ένα nude μανικιούρ, συμπληρώνοντας ιδανικά σύνολα σε φανταχτερές αποχρώσεις.

10. Σκεφτείτε να φορέσετε μωβ παστέλ αποχρώσεις με total black σύνολα.

 

marymary.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *