Αντιμετωπίστε φυσικά τις ραγάδες

antimetwpiste-fysika-tis-ragades

Οι ραγάδες αποτελούν ένα πολύ συχνό και ενοχλητικό πρόβλημα τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Δημιουργούνται λόγω της μεγάλης αυξομείωσης βάρους ή της εγκυμοσύνης και αυτό διότι το δέρμα αναγκάζεται να τεντωθεί αρκετά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρωγμές στον ιστό του. Ωστόσο, αυτό είναι ένα πρόβλημα που έχει αρκετές λύσεις.

Μια εξ αυτών είναι και η φυσική μάσκα με σκόρδο, το οποίο περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά και μπορεί να κάνει θαύματα για το δέρμα, διατηρώντας το σφικτό και νεανικό.

Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε ένα μείγμα με καυτό λάδι και χυμό σκόρδου. Αφού το ετοιμάσετε κάντε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις στα σημεία όπου εμφανίζεται το πρόβλημα.

Κάνοντας τακτικά μασάζ με το μείγμα αυτό θα δείτε μέσα σε λίγες εβδομάδες εμφανέστατα αποτελέσματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε χυμό σκόρδου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάδι σκόρδου, αλλά προσέξτε να μην προσθέσετε περισσότερο από το μισό κουταλάκι του γλυκού λάδι σκόρδου.

 

beautetinkyriaki.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *