Αριθμοί! Πώς να φορέσετε μια από τις πιο δυνατές τάσεις της νέας σεζόν 2013-2014

Το αθλητικό και κολεγιακό look (από τα γνωστά σε όλους μας μπουφάν ή αλλιώς baseball look) θα έιναι αν όχι στην κορυφή των φετινών Trends, από τις πιο δυνατές τάσεις. Θα πρέπει να αποκτήσετε αριθμούς με μεγάλα γράμματα για να είστε in fashion.

Με τα συγκεκριμένα κομμάτια μπορείτε να δημιουργήσετε κομψά ντυσίματα και έτσι να έχετε casual chic αλλά και sporty chic looks.
Αρκεί να το συνδυάσουμε με τα πιο θηλυκά και κλασσικά κομμάτια.

Φορέστε το λοιπόν:

1. Με ένα μεσάτο σακάκι.
2. Με έντονο κραγιόν. Γεμάτα κόκκινα χείλη μας δίνουν αμέσως πιο γυναικείο αλλά και πιο sexy αέρα.
3. Με μια καλή κομψή δερμάτινη τσάντα ή φάκελο.
4. Με ψηλοτάκουνα ή και flat (μπαλαρίνες, πέδιλα). Κι αν η επιλογή σας ειναι αθλητικά, όλα τα παραπάνω θα αναβαθμίσουν αυτόματα το ντύσιμο σας σε sporty chic.
5. Με μια φούστα. Σε ό,τι γραμμή θέλετε (αν και σίγουρα ή pencil είναι η πιο θηλυκή)

Εάν λοιπόν το κομμάτι που έχετε ή σκέπτεστε να αποκτήσετε είναι μπλούζα σίγουρα μπορεί να φορεθεί με περισσότερους τρόπους από ένα σπορ φόρεμα.
Με σορτς, με παντελόνι (που του δίνει πιο casual αέρα) ή και με φούστα για πιο κομψό ντύσιμο. Φυσικά πηγαίνει με τα πάντα, με κάθε σχέδιο παντελονιού και φούστας.

Από την άλλη το φόρεμα είναι από μόνο του το πιο θηλυκό κομμάτι κι έτσι μπορεί να δείξει πολύ εύκολα sexy με ψηλά πέδιλα ή μυτερές γόβες (χωρίς φιάπα) και με μια κομψή τσάντα.

Αν πάλι σας φαίνεται κοντό φορέστε το με ένα σορτς από μέσα χωρίς τσέπες για να μη σας γεμίσει την περιφέρεια.

Τέλος τις πιο κρύες μέρες συνδυάστε το με ένα skinny παντελόνι ή με ένα μαύρο δερμάτινο κολάν, ψηλές μπότες και σακάκι ή biker μπουφάν.

x6ZTKscSxGYmhP3RcX8wLgZfY9aDpPk3kGTBtRjqdXparq5SZ3xCDcX7ETXSO1GBc TYy38P7QC2gzrr61AWQWP5MZt9hXkejCkEnfG6hdpsRrcD6CBQf3eTgnKkkT877LL Y8LMhg9sLkmxPyPZHsDA3eH7CrmmZcDmhwcSGFByCDFGzxE9tZyy5OewPxr9wqZ7P EHkpRTeMbQYF8ZMKXgZDxEYnjXeCnHOG2rB4E1gtRNOb1jdQaPnG4DGaCS9hcjhB4 yXRka2RnTZpWsfEp17LamQwysNhd7cW5EbsssYxsHYTh6NejPXzqsw8N99HDka25K

 

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *