Αυτά είναι τα 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο ντύσιμό σου για να φαίνεται πολύ ακριβό!

155044

To style δεν είναι θέμα χρημάτων. Δεν θεμελιώνεται από τις ακριβές It-bags, τα ρούχα με logos, τις δημιουργίες των μεγάλων Οίκων Μόδας και τα λαμπερά κοσμήματα. Αλλά διαφαίνεται στις καθημερινές σου επιλογές σε ό,τι αφορά τα σύνολά σου. Και αυτά υπάρχουν τρόποι να τα κάνεις να δείχνουν πολυτελή και κομψά χωρίς να έχεις δαπανήσει πολλά χρήματα για την αγορά τους. Για να είμαστε πιο ακριβείς, γιατί μιλάμε πάντα εμπεριστατωμένα και με παραδείγματα, υπάρχουν πέντε τέτοιοι τρόποι και στους παραθέτουμε παρακάτω.

palettinoss17

Για να φαίνεται «ακριβό» ένα outfit πρέπει να αποτελείται από κομμάτια στα «σωστά» υφάσματα (σου λέμε ποια είναι αυτά), να το ολοκληρώσεις με τα σωστά αξεσουάρ (τα καπέλα είναι ιδανικά ακόμα και για τις βόλτες σου μέσα στην πόλη) και να περιλαμβάνει ρούχα με κάποιες «ιδιαιτερότητες» (πχ. με extra volume tops). Διάβασε αναλυτικά τα tips μας στην παρακάτω gallery και κάνε «επίδειξη» -όχι χρημάτων, αλλά στυλ- με το επόμενο look σου.

Να φοράς έστω και ένα κομμάτι με όγκο. Τα top με τα μεγάλα μανίκια και τη γεωμετρική φόρμα δείχνουν πάντα εκλεπτυσμένα και σοφιστικέ.

 

2.

Κάνε color blocking. Στις μονοχρωμίες δεν αναδεικνύεται η ποιότητα του υφάσματος, σε αντίθεση με τα εμπριμέ κομμάτια. Επίσης το συγκεκριμένο color trend θα σε βοηθήσει να κάνεις fashion statement με δύο μόνο κομμάτια.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


3.

Να φοράς καπέλα ακόμα και μέσα στην πόλη, ακόμα και το πρωί, ακόμα και όταν απλά ξυπνάς για να πας στη δουλειά σου. Θα κάνουν πάντα το look σου να μοιάζει πιο ακριβό από όσο πραγματικά είναι.

 

4.

Nα ολοκληρώνεις κάθε σου σύνολο με κάποιο statement κόσμημα, όπως ένα ζευγάρι μεγάλα μακριά σκουλαρίκια ή ένα statement κολιέ.

5.

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι μία «ασφαλής» επιλογή που θα αναδείξει το καθημερινό σου στυλ. Και ειδικά όταν αυτές τις βλέπεις σε μονόχρωμα outfit.

queen.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *