Αυτές είναι οι 5 χίπικες τάσεις της μόδας που έχουν επιστρέψει στο προσκήνιο αυτή τη σεζόν!

uilkyuil.Χίπικες τάσεις: Μπορεί να μην έζησες την χίπικη δεκαετία που οι γονείς σου ίσως να βρίσκονταν στα νιάτα τους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να προσθέσεις πινελιές της στις στιλιστικές επιλογές σου σήμερα. Όλοι γνωρίζουμε ότι η μόδα κάνει κύκλους και για αυτό το λόγο σου παρουσιάζουμε πέντε τάσεις της δεκαετίας του ’60 και του ’70 που μπορείς (και θα πρέπει) να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν.

palettinoss17

1. Τολμηρά λουλουδιαστά τυπώματα

Τότε: Τα παιδιά των λουλουδιών φυσικά και φορούσαν λουλουδιαστά μοτίβα από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Τώρα: Επίλεξε ένα φλοράλ κομμάτι, όπως μία μίντι λουλουδιαστή φούστα και άφησε να ξεχωρίσει στο σύνολό σου, συνδυάζοντάς την με κάποιο ουδέτερο χρώμα, όπως το μαύρο ή το μπεζ στην εμφάνισή σου.

2. Τζιν καμπάνα

Τότε: Συνδυασμένη με στρωτά παπούτσια και ένα μακρύτερο μπλουζάκι.

Τώρα: Τα τζιν καμπάνα μπορούν να κολακεύσουν πολύ το σώμα σου, ανάλογα με τι θα τα συνδυάσεις. Αντί για στρωτά παπούτσια και κάποιο τοπ χωρίς σχέδιο, δοκίμασε να φορέσεις το χίπικο παντελόνι σου με ψηλά τακούνια(για να δώσεις και την εντύπωση ότι τα πόδια σου είναι ψηλότερα) και κάποιο πιο στενό, κοντομάνικο μπλουζάκι(για να αναδείξεις και τη μέση σου).


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


3. Κοντά μπλουζάκια

Τότε: Ο κανόνας; Όσο πιο ψηλή η μπλούζα, τόσο πιο χαμηλόμεσο το παντελόνι.

Τώρα: Εάν φορέσεις κάποιο μπλουζάκι crop top με ένα ψηλόμεσο παντελόνι καπαρντινέ ή κάποια ψηλόμεση φούστα, μπορείς να κάνεις την εμφάνισή σου πολύ σικ και κομψή, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και τους κοιλιακούς που δούλεψες τόσο σκληρά στις πιλάτες για να τους αποκτήσεις.

4. Κρόσια

Τότε: Επικρατούσαν παντού, από τα μπουφάν μέχρι τα παντελόνια, τα γιλέκα και τις τσάντες. Τα κρόσια ήταν μακριά και κυματιστά, τραβώντας την προσοχή.

Τώρα: Αντί να προσθέσεις κρόσια παντού(πράγμα που μπορεί να κάνει την εμφάνισή σου λιγάκι παραφορτωμένη), προτίμησε κάποιο αξεσουάρ που θα έχει κρόσια, όπως μία τσάντα tote.

5. Στρογγυλά γυαλιά

Τότε: Εάν έμοιαζες λίγο με κάποιο έντομο (αλλά το πιο σικ που μπορεί να υπάρχει), τότε είχες επιλέξει το σωστό στρογγυλό και μεγάλο συνήθως σκελετό.

Τώρα: Το σχήμα έχει σχεδόν παραμείνει το ίδιο, αλλά τα στρογγυλά γυαλιά της εποχής μας περιλαμβάνουν τόσες πολλές επιλογές όσον αφορά το χρώμα, το μέγεθος αλλά και τις ξεχωριστές τους λεπτομέρειες. Μπορείς να διαλέξεις έναν μεταλλικό σκελετό(ίσως σε ροζ χρυσό που αποτελεί τάση), αντί για τον συνηθισμένο κοκάλινο, για να κάνεις λίγο πιο μοντέρνα την όψη των ματιών σου, διατηρώντας ταυτόχρονα και μία ιδέα από εκείνη την απελευθερωμένη εποχή των χίπηδων.

goddess.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *