Γιώργος Αγγελόπουλος:Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στο Survivor -Γιατί χρειάζεται τα 100.000 ευρώ;

ntanos

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει γίνει θέμα συζήτησης για την συμμετοχή του στο Survivor, ενώ φέρεται και μεταξύ των δύο επικρατέστερων για την νίκη και τα 100.000 ευρώ σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες.

Την ώρα που οι Διάσημοι «σφάζονται» με αφορμή το ψάρι και την συμπεριφορά του 34χρονου παίκτη, στο φως της δημοσιότητας έρχονται λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, αλλά και τον λόγο γι τον οποίο αποφάσισε να πάρει μέρος στο παιχνίδι.

Την Πέμπτη, ο θείος του Γιώργου αποκάλυψε σε κυπριακή ιστοσελίδα πως, πριν από δέκα χρόνια έχασε τον πατέρα του από καρκίνο, ενώ η μητέρα του αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία.

agelopoulos survivor (2)


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ του Ανδρέα Βλάσση στην εφημερίδα Spirto, ο λόγος που ώθησε τον εκπαιδευτή θαλάσσιου σκι από την Σκιάθο στον Άγιο Δομίνικο είναι άκρως οικογενειακός. Ο Ντάνος έχει κάνει τάμα στην ιερά μονή του Ευαγγελισμού του νησιού του για την μητέρα του, την οποία έχει δεσμευτεί να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα που δίνει για την υγεία της και για τον λόγο αυτό μπήκε στο παιχνίδι!

peoplegreece.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Νταϊάνα – Κάρολος: Τι δεν είχαμε προσέξει ποτέ στις φωτογραφίες τους;


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *