Δίαιτα Express! Δείτε πώς θα Ξεφουσκώσετε σε 1 Εβδομάδα

thehomeissue_diaita3

Για να είσαι πολύ γρήγορα ξανά σε φόρμα.

Στις διακοπές συνήθως αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο και τρως όλα εκείνα που απαγόρευες στον εαυτό σου μέσα στο χειμώνα. Η επιστροφή λοιπόν σε βρίσκει ολίγον τι «πρησμένη» και εσύ θέλεις να κάνεις μια μικρή αποτοξίνωση για να επανέλθει το σώμα σου στους κανονικούς του ρυθμούς. Δες τι μπορείς να κάνεις!

baner-palettino

Black List:

Λιπαρά και τηγανιτά. Aν τα βγάλεις από τη διατροφή σου θα δεις πολύ άμεσα αποτελέσματα καθώς αυτόματα θα μειωθούν κατά πολύ οι θερμίδες που καταναλώνεις σε ημερήσια βάση.

Έτοιμα, συσκευασμένα, επεξεργασμένα τρόφιμα.

Γιατί; Τις περισσότερες φορές περιέχουν ζάχαρη, άλευρα, αλάτι και έλαια που αυξάνουν πολύ τις θερμίδες που παίρνεις από αυτά. Παράλληλα, τα περισσότερα συσκευασμένα και επεξεργασμένα τρόφιμα είναι πιο “φτωχά” σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.
Ψωμί.

Δεν σου λέμε να το αποκλείσεις εντελώς από τη διατροφή σου. Αν το αγαπάς, μπορείς να φας 1-2 φέτες ολικής άλεσης. Όμως, θα διαπιστώσεις πως όταν ξεχάσεις τη γεύση του λευκού ψωμιού ο δείκτης της ζυγαριάς πέφτει πολύ πιο εύκολα, ενώ αισθάνεσαι πολύ πιο ελαφριά.


 Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Αναψυκτικά, μπύρα, αλκοόλ.

Γενικά το αλκοόλ έχει πολλές θερμίδες, τις οποίες όταν βρίσκεσαι σε περίοδο διατροφής, ο οργανισμός σου δεν έχει καμία ανάγκη. Αν βγεις έξω και θέλεις κάτι να πιεις, 1 ποτήρι λευκό κρασί επιτρέπεται, αλλά και αυτό όχι καθημερινά. Μπορείς αντί ποτού να επιλέγεις ένα φυσικό ανθρακούχο νερό με λίγο στυμμένο χυμό λεμόνι. Στην αρχή θα ξενερώσεις, μετά θα το συνηθίσεις και μπορεί και να σου αρέσει.

Γαλακτοκομικά προϊόντα.

Μπορεί να μην έχουν πολύ υψηλές θερμίδες, αλλά σε πολλούς ανθρώπους η λακτόζη δημιουργεί πρήξιμο και φούσκωμα. Μπορείς να επιλέξεις όμως ένα γάλα χαμηλό σε λιπαρά και λακτόζη -και ιδανικά να το καταναλώνεις πρωινές ώρες.

-Λαχανικά.

Ορισμένα λαχανικά, όπως η ντομάτα, το λάχανο, το μπρόκολο, το κουνουπίδι ή τα χόρτα, σε πολλούς προκαλούν πρήξιμο. Τις ημέρες που προσέχεις τη διατροφή σου για να ξεπρηστείς επέλεγε ιδανικά βραστά και όχι ωμά λαχανικά.

Όσπρια.

Οι φυτικές τους ίνες είναι πολύτιμες για τον οργανισμό όπως και τα θρεπτικά τους συστατικά, στους περισσότερους όμως δημιουργούν φούσκωμα. Αυτές τις μέρες που ακολουθείς ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής επέλεξε φάβα ή αποφλοιωμένη φακή (ροζ) που είναι πιο εύπεπτα.

Μπορείς να κάνεις μια διατροφή πλούσια σε φρούτα, ψητά ή στον ατμό λαχανικά, άπαχη πρωτεΐνη όπως στήθος κοτόπουλου, γαλοπούλα, ψάρι και μπόλικα μυρωδικά ή βότανα που επιταχύνουν το μεταβολισμό.


 Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

baner-palettino

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *