Ελένη Μενεγάκη: Ποιο είναι το αγαπημένο της μακιγιάζ;

222

Κάθε μέρα μας κρατά συντροφιά μέσα από την εκπομπή της, «Ελένη». Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τις γυναίκες που και ακόμη χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό τους δείχνουν λαμπερές. Βέβαια, σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζουν και τα υπέροχα φυσικά χαρακτηριστικά της.

 
Κι ενώ η ίδια, σπάνιες φορές δίνει συνεντεύξεις , αυτή τη φορά η makeup artist , Ρούλα Σταματοπούλου, αποκάλυψε στο εβδομαδιαίο περιοδικό OK, ποιο μακιγιάζ προτιμά η ξανθιά παρουσιάστρια για τις καθημερινές τηλεοπτικές της εμφανίσεις, ποιες είναι οι αγαπημένες αποχρώσεις κραγιόν για τα χείλη της και φυσικά ποιο προϊόν δεν αποχωρίζεται ποτέ από την τσάντα της…

 

 

M Faigaro Menegaki 0828 84b28 db495

 
« Στην Ελένη Μενεγάκη αρέσει πολύ να έχει χρώμα στο πρόσωπο, είτε σε ρουζ είτε στο κραγιόν. Δεν θέλει καθόλου μουντά χρώματα. Τα πιο αγαπημένα της είναι το ροζ και το κόκκινο. Στην εκπομπή θέλει να βγαίνει όπως θα ήταν στο σπίτι της . Γι αυτό το λόγο, βάφουμε πιο ελαφριά τα μάτια, με καθαρές γραμμές και φωτίζουμε τα χείλη. Επίσης επιλέγουμε ροζ.»
Όσο για το αγαπημένο της καλλυντικό… « Αυτό που δεν αποχωρίζεται ποτέ από την τσάντα της είναι το κραγιόν» δήλωσε στη μίνι συνέντευξη της η makeup artist.

 

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *