Εχασε 98 κιλά και τρέχει σε μαραθώνιους .Οι γιατροί της έδιναν 4 χρόνια ζωής λόγω παχυσαρκίας . (Photos)

meta_10

Η ζωή της Μισέλ Έμπερτσον είχε μετατραπεί σε εφιάλτη. Ζύγιζε 193 κιλά, δεν μπορούσε να σταματήσει να καταναλώνει όσα μια 4μελής οικογένεια και η υγεία της επιβαρύνονταν καθημερινά.

palettinoss17

Οι γιατροί είχαν διαπιστώσει πως αν συνέχιζε με τους ίδιους ρυθμούς τότε δεν θα ζούσε περισσότερα από τέσσερα χρόνια ακόμη.

Σε ηλικία 30 ετών, η Μισέλ Έμπερτσον ζύγιζε 193 κιλά, βρισκόταν μόνιμα στο κρεβάτι, είχε ήδη ένα σπασμένο πόδι σε τρία σημεία λόγω βάρους και δεν μπορούσε καν να αναπνεύσει.

Ολα άλλαξαν το 2010 όταν ένας γιατρός κατάφερε να την κάνει να συνειδητοποιήσει πως είχε φτάσει στο τελευταίο σημείο του γκρεμού.

Μετά από επέμβαση στο στομάχι, άρχισε να αλλάζει διατροφικές συνήθειες. Το φαστ-φουντ με το οποίο μεγάλωσε συνοδεία αναψυκτικών, αποτέλεσε παρελθόν και η ίδια έγινε μανιακή με την υγιεινή ζωή και την γυμναστική.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Πλέον, η γυναίκα από την Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ζυγίζει 95 κιλά με λίπος στο σώμα της στο 23%. Στις χειρότερες μέρες της, είχε φτάσει έως και το 63.1%, το οποίο είναι το υψηλότερο όριο που έχει καταγραφεί.

Εχει ήδη τρέξει σε 30 μαραθώνιους και επόμενος στόχος της είναι να κατέβει σε αγώνες body building ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *