Η Ελλάδα στις πρώτες επιλογές των Αυστραλών για το 2016

gr_1176x420_acf_cropped

Το ταξιδιωτικό γραφείο Flight Centre, με έδρα την Αυστραλία, παρουσιάζει τη λίστα των hot προορισμών για τους ταξιδιώτες για το 2016. Τα μέρη που περιλαμβάνονται μπορεί να απασχόλησαν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για δυσάρεστες εξελίξεις το 2015, ωστόσο συνεχίζουν να αποτελούν πόλο έλξης για τους περισσότερους Αυστραλούς. Από το Μπαλί έως την Ελλάδα, οι εμπειρογνώμονες ξεχώρισαν 10 ονειρικά ταξίδια που θα επιλέξει η πλειοψηφία των Αυστραλών για το έτος που μας έρχεται.

Οι 10 προορισμοί έχουν επιλεγεί με βάση τα στοιχεία κρατήσεων των προηγούμενων ετών.

1. ΜΠΑΛΙ

bali1

Το Μπαλί ανεξάρτητα των εξελίξεων παραμένει ένας δημοφιλής προορισμός για το 2016 για τους Αυστραλούς.

2. ΕΛΛΑΔΑ

cyclades-greece

Τα οικονομικά δεινά στην Ελλάδα μπορεί να έχουν κυριαρχήσει στις ειδήσεις το 2015, αλλά οι Αυστραλοί ταξιδιώτες δεν αποθαρρύνθηκαν, με τις κρατήσεις να παρουσιάζουν αύξηση πάνω από 52%.

3. ΤΑΣΜΑΝΙΑ

tasmania

Προβλέπεται αύξηση 27% για την επόμενη χρονιά. Η μοναδική άγρια ​​φύση, η τέχνη και ο πολιτισμός της Τασμανίας την καθιστούν ιδανική για οικογένειες και εξερευνητές.

4. ΒΑΝΟΥΑΤΟΥ

vanuatu

Το Βανουάτου παρουσίασε μια αύξηση στη δημοτικότητα του τους τελευταίους μήνες, παρά τις πρόσφατες καταστροφές λόγω κυκλώνα στην περιοχή. Το νησί είναι ιδανικό για όσους αρέσει να είναι λίγο πιο τολμηροί. Το Βανουάτου έχει ένα από τα πιο προσβάσιμα ενεργά ηφαίστεια στον κόσμο, το Mt Yasur, όπου μπορείτε να σταθείτε στο χείλος και να δείτε τη λάβα.

5. ΒΟΡΕΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

northern-territory-132943

Αναμένεται 25% αύξηση των κρατήσεων για το Uluru και τη Βόρεια Επικράτεια για τους τουρίστες το 2016.

6. ΒΡΑΖΙΛΙΑ

brazil

Φαίνεται μόλις σαν χθες που η Βραζιλία φιλοξένησε τους οπαδούς του ποδοσφαίρου της FIFA και τώρα η χώρα ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Συνολικά 7,5 εκατομμύρια εισιτήρια έχουν διατεθεί για το μεγάλο αθλητικό γεγονός και επιπλέον 1,8 εκατομμύρια εισιτήρια έχουν κυκλοφορήσει για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

7. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Portugal

Μια up coming περιοχή της Ευρώπης. Πολλοί ταξιδιώτες έχουν ήδη κάνει κρουαζιέρα στα μεγάλα ποτάμια της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένου του Ρήνου και του Δούναβη, καθιστώντας την Πορτογαλία ιδανική επιλογή. Το αυξημένο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει την αναζωογόνηση του κλάδου, με γραφικές εκδρομές.

8. ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

hong

Το Χονγκ Κονγκ είναι ευρύτερα γνωστός ως ο παράδεισος των αγοραστών, και αναμένεται να είναι η Μέκκα για τους ταξιδιώτες το 2016 με άπειρες επιλογές για το φαγητό, νυχτερινή ζωή, αξιοθέατα, αθλητικές εκδηλώσεις και υπαίθριες δραστηριότητες.

9. ΝΕΑ ΚΑΛΗΔΟΝΙΑ

New_Caledonia

Γιατί Νέα Καληδονία για το 2016; Επειδή η χώρα είναι ένας από τους πιο άγνωστους παραθαλάσσιους προορισμούς  στον κόσμο. Είναι σε μία από τις μεγαλύτερες λιμνοθάλασσες του κόσμου, είναι ένας μοναδικός προορισμός που δεν πρέπει να χάσετε. Διαθέτοντας την αίγλη της Γαλλίας με την φιλοξενία του Νότιου Ειρηνικού, η Νέα Καληδονία είναι ένας εξωτικός παράδεισο. Κλειδί για την αυξανόμενη δημοτικότητά του μεταξύ των Αυστραλών είναι η γειτνίασή του με Αυστραλιανό έδαφος.

10. ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

new_zealand

Ένα άλλο αγαπημένο μέρος των Αυστραλών, η Νέα Ζηλανδία έχει κάτι για όλους και με πολύ οικονομικές τιμές. Το υπέροχο τοπίο της Νέας Ζηλανδίας και της ακτογραμμής έχει αποτελέσει σκηνικό για διάσημες ταινίες.

 

 

ellines.com

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *