Η εντυπωσιακή αλλαγή λίμνης ανάλογα με την εποχή!

Με πτυχίο στην αρχιτεκτονική και πάθος για την αεροφωτογράφιση, ο Kacper Kowalski παίρνει τους… ουρανούς και απαθανατίζει στο φακό του εκπληκτικά τοπία από ψηλά. Η πρόσφατη συλλογή του, η οποία τιμήθηκε μάλιστα με βραβεία, φέρει τον τίτλο «At the Heart of the Kaszuby Forest» και παρουσιάζει εικόνες από μια λίμνη στη βόρεια Πολωνία, η οποία αλλάζει δραματικά εμφάνιση κατά τη διάρκεια των τεσσάρων εποχών. Το τοπίο είναι εντυπωσιακό καθώς τα δέντρα που υπάρχουν γύρω στη λίμνη αλλά και το χρώμα του νερού αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου και παρουσιάζονται καταπράσινα αλλά και χιονισμένα. Το σκηνικό συμπληρώνει ο αποχρωματισμός της λίμνης αλλά και το πάγωμά της κατά τη διάρκεια του σκληρού χειμώνα στην περιοχή.

perierga.gr - Η εντυπωσιακή αλλαγή λίμνης κατά τη διάρκεια των εποχών! perierga.gr - Η εντυπωσιακή αλλαγή λίμνης κατά τη διάρκεια των εποχών! perierga.gr - Η εντυπωσιακή αλλαγή λίμνης κατά τη διάρκεια των εποχών! perierga.gr - Η εντυπωσιακή αλλαγή λίμνης κατά τη διάρκεια των εποχών!

perierga.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *