Η νέα τάση που έχει τρελάνει τις “celebrities”, ό,τι πιο hot μπορείς να φορέσεις αυτή τη στιγμή.(Photos)

afti_i_mesi_sta_padelonia_einai_oti_pio_hot_boreis_na_foreseis_afti_ti_stigmi.col_12

Στον κόσμο της μόδας ό,τι κι αν κάνεις, όσο διαβασμένη κι αν είσαι, οι celebrities θα μαθαίνουν τις τελευταίες τάσεις και τα νέα πολύ πριν από εσένα.

Με τη νέα σεζόν προ των πυλών οι νέες τάσεις στα ρούχα γίνονται το πιο hot θεμα συζήτησεις και γεμίζουν εκτός από τις πασαρέλες και τα timelines μας στο instagram.

palettino

Κάπου εκεί πρωτοπήρε λοιπόν το μάτι μας την Bella Hadid, αλλά και την κολλητή της φίλη Selena Gomez να κυκλοφορούν με ένα παντελόνι που αν και φαινομενικά μοιάζει πολύ με ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα έχει πάνω του ένα διαφορετικό στοιχείο, το οποίο έχει ενθουσιάσει αρκετά τα fashion girls του πλανήτη.

Ο λόγος για την ολοκαίνουργια τάση που ξεκίνησε από την μάρκα Miaouxx, η οποία ξεκίνησε πρώτα από το κλασικό υφασμάτινο παντελόνι σε διάφορα σχέδια και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στα τζιν, να λανσάρει το κούμπωμα από σχοινί στη μέση αντί για το κλασικό φερμουάρ ή τα κουμπιά.

Το «δέσιμο» αυτό μπορεί να είναι από οτιδήποτε. Από ένα απλό σχοινί μέχρι μετάξι ή βελούδι, ο κόμπος περνάει μέσα από δύο μεταλλικούς κρίκους και κάνει φιόγκιο μπροστά από τη μέση.

Φυσικά το παντελόνι αυτό είναι ψηλόμεσο και πάει ιδανικά με κολλητό cropped μπλουζάκι.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


palettino


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


 Womantoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :Ήρθε η Ώρα για το «Ανοιξιάτικο Καθάρισμα». 13 Tips για να το κάνετε χωρίς να το καταλάβετε.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *