Κάντε τους γύρω σας να σκέφτονται: «Πως δείχνει τόσο όμορφη πρωί-πρωί»

Νέες τεχνικές εμφανίζονται συνεχώς στην αισθητική για να καλύψουν ανάγκες που υπήρχαν ανέκαθεν και να βελτιώσουν την οπτική μας γενικότερα.

Τι είναι λοιπόν το μόνιμο μακιγιάζ;
Είναι μια ανάγκη για άτομα που από κάποιο λάθος ή από τύχη δεν έχουν φρύδια,για άτομα που έχουν χάσει βλεφαρίδες ή θέλουν βελτίωση στο σχήμα των χειλιών.

Το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να γίνει και για βελτίωση της εμφάνισης.
  Φτιάχνουμε το τέλειο σχήμα των φρυδιών είτε έχουμε φρύδια είτε μας λείπει ένα μέρος τους.
  Να που ήρθε η στιγμή να αποκτήσουμε εκείνο το τέλειο σχήμα στα χείλη μας αλλά το μολύβι που χρησιμοποιούμε δεν μπορεί να το πετύχει.
Πως γίνεται;
Με ένα ειδικό μηχάνημα και με αποστειρωμένες βελόνες μιας χρήσης εγχύουμε το χρώμα που έχουμε επιλέξει αφού πρώτα έχουμε αποφασίσει τι σχήμα θα δώσουμε.

Με ένα ειδικο μολύβι φτιάχνουμε το σχήμα για να δούμε ακριβώς πως θα δείχνει το πρόσωπο μετά το μακιγιάζ.
Η διαδικασία κρατάει από 1 έως 2 ωρες ανάλογα με το μέγεθος και τη δυσκολία της περιοχής.
Ο πόνος είναι ελάχιστος και όχι ενοχλητικός.
Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι οργανικά έτσι ώστε να αποφύγουμε κραυγαλέες διαφορές και να μπορούμε να επέμβουμε στο μέλλον.
Το αποτέλεσμα του διατηρείται από 2 εως 6 χρόνια, ενώ όπως μας είπε η αισθητικός κ. Μαίρη Φιλιππαίου, μπορούν να γίνονται κάποιες επαναλήψεις για βελτίωση της έντασης του.
Αν απευθυνθείτε σε ειδικό τα αποτελέσματα είναι τέλεια! Είναι αυτά τα πρόσωπα που βλέπουμε και αναρωτιόμαστε “πως δείχνει τόσο όμορφη πρωί πρωί” !

fe-mail.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *