Κρήτη:Oι πρώτες αφίξεις των swingers στο νησί .Δείτε το ξενοδοχείο του μεγάλου πάρτυ ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων! (Video)

Ανάμεσα στα 170 ζευγάρια και αρκετά από την Ελλάδα, που πλήρωσαν για να πάρουν μέρος στην ιδιαίτερη εκδρομή που κεντρίζει το ενδιαφέρον

Στο επίκεντρο του διεθνούς… σεξουαλικού ενδιαφέροντος θα βρίσκεται η Κρήτη αυτή την εβδομάδα! Τα δεκάδες ζευγάρια, από όλο τον κόσμο, που φτάνουν σήμερα και αύριο στην Κρήτη θα συμμετάσχουν στο πιο μεγάλο πάρτι ανταλλαγής συντρόφων που οργανώνει σε ξενοδοχείο της Σταλίδας ένα από τα διασημότερα swingers club της Ευρώπης, με έδρα την Ολλανδία.

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Από αύριο Τρίτη μέχρι και τις αρχες Μαΐου η περιοχή θα ζει στο ρυθμό των… swingers που είναι και η νέα μόδα του σεξουαλικού τουρισμού. «Το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι από τα καλύτερα, Μακάρι να είχαμε κι εμείς κι άλλα τέτοια» έλεγε ξενοδόχος που ξέρει ότι αυτές οι δουλειές αφήνουν πολλά χρήματα, πιο πολλά από τον συνήθη τουρίστα!

“Είναι τουρίστες , συνήθως υψηλού οικονομικού επιπέδου, θα έρθουν από όλο τον κόσμο. Από την Ευρώπη , την Αμερική, τη Σαουδική Αραβία, υπάρχουν και ζευγάρια από την Ελλάδα” λέει και ποιος…δεν θα τους ήθελε!

Οι ανά τον κόσμο swingers θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για να περάσουν μια ονειρεμένη εβδομάδα διακοπών, να χαρούν τις ομορφιές του νησιού και να…απολαύσουν τις δικές τους ηδονές με πρώτιστο την ανταλλαγή συντρόφων στην οποία ομνύουν και επενδύουν πολύ χρήμα! Η Κρήτη επελέγη από το πρακτορείο SDC για να γιορταστούν τα 15 χρόνια λειτουργίας του κλαμπ! Και ήδη σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση που δίνει το πρακτορείο είναι…sold out!

ΦΩΤΟ από cretalive.gr
ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Μια εκδρομή στην όμορφή Κρήτη που “βρίσκεται στο σταυροδρόμι της Ασίας, της Ευρώπης και της Αφρικής” ,όπως διαφημίζει το σάιτ του club”. Την ήθελαν όλοι αυτοί την εκδρομή-διαμονή κι ας στοίχισε περίπου 1.000 ευρώ το άτομο! Οπότε όσοι ανά τον κόσμο ήθελαν να ταξιδέψουν στην Κρήτη για να απολαύσουν …συνδυαστικά πράγματα ή θα περιμένουν την επόμενη φορά ή πρέπει να προτιμήσουν Μεξικό τέλος Μαϊου! Εκεί βέβαια και στη Γαλλία που ακολουθεί τα ποσά φτάνουν τα…200 και 430 ευρώ το βράδυ

Έρχονται στην Κρήτη για να αφήσουν χρήματα, αλλά έχουν και απαιτήσεις! Οι πελάτες έχουν ζητήσει συγκεκριμένες υπηρεσίες, διαμορφώσεις αιθουσών, glory holes, ακόμη και τα στρώματα πρέπει να είναι έτοιμα πχ στη ντισκοτέκ…Και πάνω από όλα εχεμύθεια και μακριά από τα…φώτα και ματια περίεργων!

Πρέπει όλα να είναι υπό απόλυτο έλεγχο και γι αυτό το λόγο το συγκεκριμένο κλαμπ θα φέρει μαζί του…40 άτομα τα οποία θα είναι υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση, την περιφρούρηση!

Πηγή: cretalive.gr, Τηλεόραση ΣΚΑΪ

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές  έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *