Μοναδική διακόσμηση με έμπνευση από τη φύση.(Photos)

thehomeissue_nature

Όταν η φύση μπλέκεται με τη διακόσμηση του σπιτιού το αποτέλεσμα είναι μαγικό και άκρως ανοιξιάτικο! Δείτε πώς θα μεταμορφώσετε στην κυριολεξία το χώρο σας και πώς θα φτιάξει η διάθεσή σας με μερικές πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης με έμπνευση… από τη φύση. 

Τραπεζάκι Ένα τραπεζάκι φτιαγμένο από ξύλα και συνδυασμένο με κάποιο άλλο υλικό, όπως είναι το γυαλί ή κάποιου είδους μέταλλο, θα δώσει στιλ στο χώρο σας και θα ανανεώσει τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Συνδυάστε το με κάποιον πίνακα που να απεικονίζει ένα όμορφο τοπίο και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Δείτε πόσο όμορφο είναι αυτό το τραπεζάκι.

Δείτε πόσο όμορφο είναι αυτό το τραπεζάκι. Αν το διακοσμήσετε με φυσικά υλικά και μερικά φρέσκα λουλούδια το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

Τραπεζαρία Το συγκεκριμένο τραπέζι στην παρακάτω εικόνα έχει το σχήμα ενός φύλλου και χαρίζει στιλ σε όλο το δωμάτιο. Αν το διακοσμήσετε με ένα ωραίο βάζο με φρέσκα λουλούδια θα αναδειχθεί ακόμα καλύτερα. Για όσους δεν θέλουν να προβούν σε μια τόσο δραστική αλλαγή, μπορείτε απλά να διακοσμήσετε το δικό σας τραπέζι με όμορφα βάζα με φρέσκα λουλούδια ή και με εντυπωσιακές συνθέσεις.

Τραπεζαρία σε σχήμα φύλλου.

Τραπεζαρία σε σχήμα φύλλου.


BANNER PALETTINO SALE


Φλοράλ Όταν μιλάμε για φύση μιλάμε για λουλούδια και σε αυτήν την περίπτωση οι δυνατότητες είναι απεριόριστες στη διακόσμηση. Άλλωστε το φλοράλ είναι τρεντ και μπορείτε να βασιστείτε πάνω του για να δημιουργήσετε υπέροχους χώρους μέσα στο σπίτι σας. Ένας φλοράλ καναπές, μια φλοράλ ταπετσαρία ή καρέκλες με φλοράλ σχέδια είναι μερικές ιδέες που θα σας δώσουν έμπνευση για να αυτοσχεδιάσετε.

Βάλτε το φλοράλ σχέδιο σε διάφορες πινελιές μέσα στο σπίτι.

Βάλτε το φλοράλ σχέδιο με διάφορους τρόπους μέσα στο σπίτι.

Παράθυρα Αφήστε τα παράθυρά σας ακάλυπτα χωρίς κουρτίνες για να μπαίνει άπλετο το φως του ήλιου και να έχετε μια πιο άμεση επαφή με τη φύση που βρίσκεται έξω από αυτά. Έρευνες έχουν αποδείξει πως οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή με τη φύση είναι πιο ευτυχισμένη και ψυχικά ήρεμοι από εκείνους που δεν έχουν καμιά επαφή με αυτήν.

Φυτά και λουλούδια Αν θέλετε να έρθετε πιο κοντά στη φύση τότε θα πρέπει να βάλετε και μερικά αληθινά λουλούδια μέσα στο σπίτι σας. Διακοσμήστε με όμορφα φρέσκα μπουκέτα, γλαστράκια αλλά και μεμονωμένα λουλούδια σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Φτιάξτε όμορφες συνθέσεις με διάφορα ανοιξιάτικα φυτά για να δώσετε χρώμα στο χώρο σας.

Μερικά λάιμ ή φέτες λεμονιού θα δώσουν ακόμα περισσότερο στιλ στο βάζο με τα λουλούδια σας.

Μερικά λάιμ ή φέτες λεμονιού θα δώσουν ακόμα περισσότερο στιλ στο βάζο με τα λουλούδια σας.

Έξτρα tip Ένας τρόπος διακόσμησης με λουλούδια που συνηθίζεται πολύ την άνοιξη είναι ο εξής: Γεμίστε ένα βάζο με φέτες από λεμόνι ή λάιμ και τοποθετήστε μέσα σε αυτό μερικά φρέσκα λουλούδια. Το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Μην ξεχνάτε να διακοσμείτε με όμορφα φυτά και γλαστράκια τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό μέρος του σπιτιού.

Μην ξεχνάτε να διακοσμείτε με όμορφα φυτά και γλαστράκια τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού.

Πίνακες Οι πίνακες είναι μια υπέροχη ιδέα για να φέρετε τη φύση μέσα στο σπιτικό σας. Βρείτε πίνακες με όμορφα τοπία που σας ηρεμούν και σας εμπνέουν και διακοσμήστε με αυτούς τους τοίχους σας αλλά και διάφορες γωνιές του σπιτιού.

Διακοσμήστε με πίνακες με έμπνευση από τη φύση.

Διακοσμήστε με πίνακες με έμπνευση από τη φύση.


BANNER PALETTINO SALE


Φυσικά υλικά Χρησιμοποιήστε στη διακόσμηση του σπιτιού σας όσο το δυνατόν πιο πολλά φυσικά υλικά σε όσο το δυνατόν πιο ακατέργαστη μορφή. Το ξύλο και το μπαμπού είναι δύο υλικά που σίγουρα θα σας φέρουν πιο κοντά στη φύση.

Αυτό το τραπέζι έχει ειδικό χώρο ακριβώς στη μέση για να φυτεύετε ό,τι φυτά και λουλούδια θέλετε.

Αυτό το τραπέζι έχει ειδικό χώρο ακριβώς στη μέση για να βάζετε σε αυτό φυτά και λουλούδια της επιλογής σας. Μια όμορφη ιδέα είναι να τοποθετήσετε μικρά γλαστράκια.

Πιάτα Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πιάτα και ποτήρια με έμπνευση από τη φύση. Τα πιάτα της παρακάτω εικόνας, για παράδειγμα, έχουν το σχήμα φύλλων.

Υπέροχα πιατάκια γλυκού σε σχήμα φύλλων.

Υπέροχα πιατάκια γλυκού σε σχήμα φύλλων.

Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε μόνο έπιπλα και διακοσμητικά που παραπέμπουν σε δέντρα, φυτά και άλλα πράγματα που συναντάμε στη φύση. Τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο. Οι γήινες αποχρώσεις όπως είναι το καφέ, το πράσινο, το γκρι και το κίτρινο θα δώσουν στο σπίτι σας μια πιο φυσική νότα και θα το κάνουν να δείχνει πολύ πιο οικείο και όμορφο.


 Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Palettino ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ANEKKE 2021 . Καθημερινή τσάντα Anekke AN30712-103 από δερματίνη, με μοτίβο πολύχρωμο, με λουράκι για τον ώμο που φοριέται και χιαστί, Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!! ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ : http://shop.palettino.gr/anekke-jungle-tsanta-AN30712-103

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *