Νέα Τάση: Πώς θα Βάλετε τα Έντονα Φλούο Χρώματα στη Διακόσμησή σας!

thehomeissue_neon-620x354

Λένε πως η μόδα είναι κύκλος που γυρίζει και πως ό,τι ήταν στη μόδα πριν κάποια χρόνια θα είναι ξανά στη μόδα κάποια στιγμή στο μέλλον. Τα φλούο χρώματα είναι μια από αυτές τις μόδες των αρχών του ’90 που επανήλθαν δυναμικά στη μόδα, τόσο στα ρούχα όσο και στη διακόσμηση.

Η neon μόδα είναι πολύ hot αλλά θέλει προσοχή για να μην κουράσει οπτικά

Γήινες αποχρώσεις Οι φλούο αποχρώσεις είναι φωσφοριζέ και έντονες και γι’ αυτό πρέπει να τις χρησιμοποιείτε με μέτρο στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Αν έχετε ένα δωμάτιο που είναι διακοσμημένο με γήινες ή παλ αποχρώσεις τότε μπορείτε να του προσθέσετε λίγη ένταση βάζοντας ένα έντονο και φωσφοριζέ έπιπλο ή διακοσμητικό. Μια καρέκλα, μια πολυθρόνα, μια λάμπα ή μερικά σκαμπό θα δώσουν στον χώρο σας την ένταση που του λείπει.

Μια λάμπα με neon βάση θα δείχνει υπέροχη πάνω στο γραφείο σας

Πίνακες Μια πολύ καλή ιδέα είναι να βάλετε ποπ πίνακες με φλούο χρώματα στους τοίχους σας. Μπορείτε να επιλέξετε είτε έργα τέχνης που είναι φτιαγμένα με τέτοιες αποχρώσεις είτε να επιλέξετε κάδρα σε φλούο χρώματα. Οι πίνακες θα δώσουν χρώμα στον χώρο σας και είναι κάτι που αλλάζει εύκολα όταν το βαρεθείτε.

Μάθετε εδώ ποια είναι τα 6 συχνά λάθη που κάνετε όταν κρεμάτε κάδρα.

Είτε βάλετε πίνακες με φωσφοριζέ χρώματα, είτε παλ πίνακες με neon κάδρα, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό

Έπιπλα Μπορείτε να βρείτε μερικά μικροέπιπλα σε τέτοιες αποχρώσεις ή κάποιο έπιπλο που συνδυάζει φλούο μαζί με κάποια ουδέτερη ή σκούρα απόχρωση. Το φλούο έχει την ικανότητα να μεταμορφώνει έναν χώρο και να του χαρίζει στιλ και ζωντάνια. Μπορείτε ακόμα και να βάψετε ένα παλιό έπιπλο που έχετε σε μια έντονη απόχρωση. Θα δώσει αμέσως χαρακτήρα στον χώρο σας και μια ποπ πινελιά.

Βάψιμο Επίπλων: Αυτά είναι τα 5 Μεγάλα Λάθη που Κάνουμε Όλοι.

Βρείτε όμορφα επιπλάκια που συνδυάζουν neon αποχρώσεις με πιο ουδέτερες

Έντονοι τοίχοι Αν είστε fan των έντονων αποχρώσεων και σας αρέσει να τολμάτε, τότε μπορείτε να υιοθετήσετε μια τέτοια στο μπάνιο σας ή κάποιον τοίχο στο δωμάτιό σας. Απλά να ξέρετε πως αυτά τα χρώματα είναι καλό να μην τοποθετούνται σε υπνοδωμάτια γιατί ανεβάζουν τους σφυγμούς και δεν διευκολύνουν άμα έχετε προβλήματα αϋπνίας.

Το neon μπορεί να μπει και στους τοίχους αλλά με μέτρο

Δημιουργία αντιθέσεων Τα φλούο χρώματα ταιριάζουν πολύ σε σπίτια με απαλές αποχρώσεις αλλά μπορείτε να τολμήσετε και με κόντρα συνδυασμούς. Για παράδειγμα, σε ένα σπίτι δείχνει πολύ ωραίο το να βάψετε τον έναν τοίχο μαύρο και να τοποθετήσετε μπροστά του ένα έπιπλο σε πολύ έντονη φωσφοριζέ απόχρωση.

Το πορτοκαλί παγκάκι θα ταίριαζε εξίσου και με μαύρο φόντο

Μαξιλάρια Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτήν την τάση για να δείτε αν σας αρέσει προτού την υιοθετήσετε σε μεγαλύτερες επιφάνειες, μπορείτε για αρχή να αγοράσετε μερικά μαξιλαράκια. Επιλέξτε μαξιλάρια για τον καναπέ σας σε πολύ έντονες αποχρώσεις και συνδυάστε τα με σκουρόχρωμους ή παλ καναπέδες. Δείτε πώς σας φαίνεται το αποτέλεσμα κι αν σας αρέσει πολύ τότε μπορείτε να το υιοθετήσετε και σε άλλα σημεία του σπιτιού.

Επιλέξτε λίγα κομμάτια σε neon αποχρώσεις για να μην φανεί το αποτέλεσμα πολύ υπερβολικό

Το φλούο είναι μια μόδα από τα 90’s που ωστόσο ταιριάζει πάρα πολύ σε μοντέρνους χώρους. Αν το συνδυάσετε σωστά και χωρίς υπερβολή θα καταφέρει να αναβαθμίσει την εμφάνιση του σπιτιού σας εύκολα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

 

spirossoulis.com

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *