Οι ελιές..λένε το μέλλον!Τι φανερώνουν για την την τύχη του ατόμου αναλόγως με το πού βρίσκονται!

marilyn-monroe

Οι ελιές… λένε το μέλλον -Τι φανερώνουν για την προσωπικότητα και την τύχη του ατόμου αναλόγως με το πού βρίσκονται..

Σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία οι ελιές και ειδικά οι κρεατοελιές μπορούν να φανερώσουν αφενός πολλά για την προσωπικότητα του ατόμου, αφετέρου το τι… μπορεί να τους συμβεί στο μέλλον.

palettino

Ο Σάιμον Βονγκ, ειδικός στην κινεζική αστρολογία εξηγεί το τι μπορεί να φανερώνει η ύπαρξη μιας ελιάς σε διάφορα σημεία του ανθρώπινου σώματος:

Μέτωπο
Φανερώνει άτομο που επικοινωνεί καλά με ανθρώπους που έχουν εξουσία, όπως τους προϊσταμένους του στη δουλειά, ή τους γονείς του. Επίσης φανερώνει άτομο που επικεντρώνεται σε στόχους και έχει ατελείωτη ενέργεια.

Φρύδια
Κάτω από τα φρύδια αποκαλύπτει ότι το άτομο που την έχει θα πλουτήσει. Αν μάλιστα δεν φαίνεται καλά και κρύβεται από τα φρύδια φανερώνει κάποιον… κρυμμένο θησαυρό. Αν βρίσκεται πάνω από τα  φρύδια φανερώνει μια σταθερή ροή χρημάτων.

Βλέφαρα
Συμβολίζει δυσαρμονία μέσα στην οικογένεια και μια τάση το άτομο που την έχει, να χάνει χρήματα. Οι ελιές κάτω από τα μάτια φανερώνουν άτομο υπερβολικά ευαίσθητο.

Μάγουλα
Δείχνει άτομο που προτιμά τη μοναξιά και πιθανότατα δεν θέλει να κάνει οικογένεια. Η κρεατοελία πάνω από το… χαμόγελο δείχνει μια ροπή προς ατυχήματα.

Αυτιά
Στους λοβούς φανερώνει άτομο εξαιρετικής προσωπικότητας, που θα αποκτήσει φήμη. Στη μέση του αυτιού θεωρείται σημάδι μακροζωίας, ενώ στην κορυφή εξαιρετικού μυαλού. Αν υπάρχουν κρεατοελιές και στα δυο αυτιά τότε το άτομο που τις έχει μάλλον θα απολαύσει μια άνετη και πλουσιοπάροχη ζωή.

Μύτη
Μια ελιά στην κορυφή της μύτης δείχνει ασταθή χαρακτήρα, που ενδεχομένως να μην καταφέρει να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση. Μια ελιά στην κορυφή της μύτης, δεδομένου ότι εμποδίζει τη ροή της καλής ενέργειας φανερώνει κάποια παγίδευση ή προβλήματα στο μέλλον. Δείχνει επίσης ότι το άτομο μπορεί να χρειαστεί να εργαστεί σκληρά για να σταθεροποίηση την ενέργειά του και τη… θέση του.

Πηγούνι
Μια κρεατοελιά στο πηγούνι δείχνει επιμονή, αποφασιστικότητα και πείσμα. Μπορεί, επίσης, να δείχνει την ανάγκη για αλλαγή.

Χείλη
Οι ελιές που βρίσκονται αριστερά ή δεξιά του άνω χείλους δείχνει άτομα που απολαμβάνουν το καλό φαγητό, είναι γενναιόδωρα και απολαμβάνουν τη ζωή τους. Οι ελιές κάτω από τα χείλη φανερώνουν άτομα που ίσως αναθρέψουν παιδιά που θα πετύχουν στη ζωή τους.

Λαιμός
Ο λαιμός αποτελεί το σύνδεσμο μεταξύ του κεφαλιού και του σώματος. Μια ελιά στο λαιμό μπορεί να εμποδίζει την ροή της ενέργειας και για αυτό μπορεί τα άτομα που τις φέρουν να είναι δυστυχισμένα. Στο κέντρο του λαιμού μπορεί να δείχνει άτομο με άγριο χαρακτήρα.

Χέρια
Οι κρεατοελίες κάτω από τον αγκώνα δείχνουν άτομα συμπονετικά. Ελιές ανάμεσα στον αγκώνα και στον ώμο δείχνουν άτομο που του έρχονται λεφτά…


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


Στήθος
Η ελιά στο στήθος συμβολίζει δύναμη. Ατομα με ελιές στο στήθος συνήθως έχουν υψηλή κοινωνική θέση ή κάνουν μια δουλειά που προσφέρει ευρεία κοινωνική αποδοχή.
Επίσης, για τις γυναίκες φανερώνει ότι θα γίνουν τρυφερές μητέρες, ενώ γενικά δείχνει καλοτυχία, αγάπη, τύχη και πλούτο.

Στομάχι
Οι ελιές στον αφαλό δείχνει ένα άτομο με ευοίωνο μέλλον.

Πλάτη
Οι ελιές στην πλάτη φανερώνουν άτομα που κουβαλούν βάρη. Ατομα που θα χρειαστεί να δουλέψουν σκληρά στη ζωή τους για να πετύχουν, άτομα που θα χρειαστούν αρκετό χρόνο για να πετύχουν τους στόχους τους.

Πόδια
Οι ελιές στο μηρό φανερώνουν άτομο με μεγάλη σεξουαλικότητα, τολμηρό και εξωστρεφή. Οι ελίες στη γάμπα φανερώνουν άτομο με προβλήματα φυσικής κατάστασης, ενώ οι ελιές στα γόνατα είναι σημάδι τύχης και πλούτου.

Πόδια
Δείχνει άτομο με ηγετικές ικανότητες που είναι πιθανό να αναγνωριστεί για όσα κάνει.

Οπίσθια
Δείχνει άτομο που θα πλουτίσει. Επίσης δείχνει άτομο που θα αποκτήσει καλή φήμη, άνθρωπο γενναιόδωρο, με διάθεση να βοηθήσει τους άλλους.

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *