Οι 10 πιο γοητευτικοί Έλληνες πολιτικοί

Λένε πως η εξουσία είναι αφροδισιακή, αλλά οι άνδρες της παρακάτω λίστας δεν είναι γοητευτικοί μόνο εξαιτίας της:

 

Παύλος Γερουλάνος: Ο εστέτ

Έχει περάσει από τη θέση του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού (στην κυβέρνηση Παπανδρέου το 2009 -θέση που διατήρησε και μετέπειτα, στην κυβέρνηση Παπαδήμου) και η αλήθεια είναι ότι το φιζίκ του ταιριάζει απόλυτα με αυτήν την «καρέκλα». Δεν φώναζε ποτέ στα παράθυρα, όπως έχει κάνει σχεδόν κάθε Έλληνας πολιτικός, και, αν εξαιρέσεις τη φωνή του, που είναι σαν σε μόνιμη ανάρρωση μετά από επέμβαση στις φωνητικές χορδές, έχει όλα τα φόντα για να είναι σ’ αυτή τη λίστα. Κομψός, με ωραία μάτια και με μία γοητευτική ατέλεια στα πεταχτά του αυτιά, ο Παύλος Γερουλάνος είναι από τους πιο ωραίους άνδρες που έχουν περάσει από την ελληνική Βουλή.

Απόστολος Γκλέτσος: Ο μάτσο

Δεν περιμένεις εμένα για να σου πω αν είναι ωραίος ή όχι. Έχει κερδίσει τον τίτλο του από τότε που εγώ ήμουν ακόμη δημοτικό. Και τώρα όχι μόνο τον διατηρεί, αλλά και τον εξελίσσει μέσα από την πορεία του στα κοινά. Από ζεν πρεμιέ έχει γίνει ο πιο μάτσο Δήμαρχος που είδαμε ποτέ σε ελληνικό έδαφος και καίει καρδιές εντός και εκτός Στυλίδας.

Σταύρος Θεοδωράκης: Ο εναλλακτικός

Το σακίδιό του έχει πλέον γίνει το σήμα κατατεθέν του. Τον έβλεπες στο Mega και έβρισκες γοητευτικό το ότι μιλούσε λίγο, σκεφτόταν πολύ, κοιτούσε έντονα και όλα αυτά υπό τους ήχους «γκομενέ» μουσικής. Δεν είναι με αντικειμενικά κριτήρια όμορφος, αλλά έχει «κάτι». Και το ξέρει.

Αλέξης Τσίπρας: Ο πρωθυπουργος

Είναι ο πρωθυπουργός μας, ο άνθρωπός μας, η ελπίδα μας, που επιτέλους ήρθε. Δεν είμαι αριστερός, αν αυτό κατάλαβες – δεν είμαι και δεξιός. Αλλά αυτόν έχουμε τώρα, σ’ αυτόν ελπίζουμε. Είναι, λοιπόν, ο πρώτος της χώρας και μη μου πεις πως αυτό δεν σε κάνει να τον βλέπεις ένα τσικ πιο όμορφο. Έλα, ψεύδεσαι.

 

 

Ανδρέας Λοβέρδος: Ο «σοβαρός»

 

Κάτι τα γυαλιά που φέρνουν σε γοητευτικό καθηγητή, κάτι το πάντα προσεγμένο στυλ του, ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει περάσει, μεταξύ άλλων, από την ηγεσία των υπουργείων Υγείας, Παιδείας και Εργασίας και συγκαταλέγεται στους Έλληνες πολιτικούς που το γυναικείο κοινό «εκτιμά», άσχετα με το ηλικιακό γκρουπ στο οποίο ανήκει.

 

 

Γιώργος Αμυράς: Ο αθλητικός

 

 

Ταξιδεμένος ή ταξιδιάρης παρουσιαστής, ποδηλάτης, πρώην δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, στις τελευταίες εκλογές κατέβηκε με το Ποτάμι (και εξελέγη) γιατί εκεί αισθάνθηκε «στο φυσικό του χώρο», όπως είπε. Τώρα αν αυτό ήταν χιούμορ για τα ποτάμια που έδειχνε στην Κρατική εκπομπή του ή το εννοούσε με πολιτικό αίσθημα, δεν ξέρω. Ωστόσο, παραμένει νέος, αθλητικός, εύστροφος και δημοφιλής. Άρα και ωραίος.

 

 

Θοδωρής Ζαγοράκης: Ο «διεθνής»

 

 

Το γεγονός ότι έχει υπάρξει αρχηγός της Εθνικής και μάλιστα την περίοδο που αυτή πήρε το Euro (το 2004) είναι από μόνο του ικανό να τον φέρει σε αυτή τη λίστα.

Γιάνης Βαρουφακης: Ο σκληρός

Οι γυναίκες που δεν τον είχαν εκτιμήσει μέχρι την Παρασκευή, το έκαναν όταν είδαν το βίντεο των δηλώσεών του μετά τη συνάντηση με τον Ντάισελμπλουμ. Είναι έξυπνος, μορφωμένος και μαχητικός. Ακόμα και η μύτη του έχει κάτι σέξι.

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Ο νέος

Είναι το ενδιάμεσό μας με αυτούς που μας «εξουσιάζουν». Ο εκπρόσωπος της νέας κυβέρνησης είναι ο κολλητός του πρωθυπουργού – και πολλά ακόμη που θα τα διαβάσεις εδώ.

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Ο διαχρονικός

Ο Κλούνεϊ της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Το τοτέμ των ωραίων. Περνάνε τα χρόνια, γίνεται από Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μετά Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Υπουργός Εξωτερικών, μετά ξανά Υπουργός Άμυνας και τελικά (σήμερα) επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι τίτλοι του στη Wikipedia αλλάζουν, αλλά η γοητεία του μένει ίδια. Δεν τη βλέπω εγώ, αλλά το 85% όσων ρώτησα την κοιτάνε κατάματα, οπότε πάω πάσο.

yupiii.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *