Ποια είναι τα prints που θα φορεθούν φέτος; Τι προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι;

Αν κάτι φέτος επιβάλλεται να το φορέσεις είναι τα prints ή αλλιώς τα έντονα σχέδια επάνω στα ρούχα. Μπορεί ο μινιμαλισμός να αποτελεί μία από τις βασικότερες τάσεις και γραμμές στην ένδυση σου -από τα ρούχα μέχρι και τα αξεσουάρ που θα κρατήσεις- αλλά υπάρχει και το άλλο άκρο που θέλει τα ρούχα σου να είναι γεμάτα από ζωγραφιές. Κι αν θέλεις να σου το κάνω ακόμη πιο extreme φέτος αξίζει να μπλέκεις όχι τα χρώματα όπως κάναμε πέρυσι με το colour blocking αλλά τα prints μεταξύ τους.

Σου συγκεντρώνω τα prints που φέτος είναι στη μόδα ώστε να ξέρεις τι να φορέσεις και τι να αποφύγεις ενώ μικρές δόσεις από αυτά, μπορείς να τα φορέσεις και στα αξεσουάρ σου.

Τip: Απαράβατο κανόνα θα σου το ονόμαζα (!) τα printed ρούχα θέλουν άριστη ποιότητα υφασμάτων και σωστή εφαρμογή επάνω στο σώμα!

DIGITAL

Από αριστερά: Dolce&Gabbana, Lacoste, Miu Miu

Είναι το πιο φρέσκο στην οικογένεια των prints και αποτελεί σαφέστατα μία hot επιλογή για το καλοκαίρι. Επέλεξε φορέματα με έντονες απεικονίσεις και ζωηρά χρώματα και διατήρησε minimal την υπόλοιπη γραμμή στα αξεσουάρ σου. Παρόλα αυτά μην ξοδέψεις μεγάλα ποσά γιατί όπως λέει και το λαικό άσμα “του χρόνου τέτοια μέρα θα σε έχω ξεχάσει”! Κάτι τόσο έντονο δεν μπορεί να φορεθεί για πολύ καιρό.

ANIMAL

Από αριστερά:

Το animal print δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα γιατί όπως και να το κάνεις είναι σέξι. Το λεοπάρ, το zebra αλλά και το snake skin είναι από τα prints που επικρατούν στις επιλογές και φοριούνται από τα ρούχα μέχρι και τα αξεσουάρ σου.

ETHNIC

Από αριστερά: Ralph Lauren, Marc by Marc Jacobs, Isabel Marant

Tα ethnic prints δεν προϋποθέτουν οπωσδήποτε oriental διάθεση στο look σου. Μπορείς να τα φορέσεις κάνοντας πιο boho επιλογές με βασικό τους χαρακτηριστικό τα λαχούρια, τις πιο σκούρες αποχρώσεις και τα αέρινα μεταξωτά υφάσματα.

FLORAL

Από αριστερά: Miu Miu, Etro, Prada

To φλοράλ ήταν και παραμένει και φέτος στο προσκήνιο της μόδας με τα γεμάτα από λουλούδια παντελόνια και φορέματα να φέρνουν την Άνοιξη στην ντουλάπα μας. Εισαγωγή στον κόσμο των λουλουδιών κάνουν τα πιο αφηρημένα prints όπως τα βλέπουμε στον οίκο Prada ενώ τα ψιλά – μικρά λουλουδάκια σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις μια πιο vintage αισθητική στο ντύσιμό σου.

GRAPHIC

Από αριστερά: Fendi, Balmain, Sportmax

Δεν ξέρω ποια ήταν η σχέση σου με την γεωμετρία στο σχολείο, στη μόδα όμως οφείλεις να παραδεχθείς πως (μάλλον) είναι άριστη. Ρόμβοι, κύβοι και κομμάτια χρώματος με γωνίες που δίνουν την αίσθηση του κολάζ έρχονται στην οικογένεια των prints και σε ταξιδεύουν στον χρόνο και στην δεκαετία του ’60.

STRIPES

Από αριστερά: Marc Jacobs, Paul&Joe, Moschino

Όταν η συζήτηση φτάνει στις ρίγες τότε τα λόγια στερεύουν. Μην το παρακάνεις με τις ρίγες και σιγά σιγά αποχωρίσου αυτό το κολλητό παντελόνι που πια το φοράνε όλες. Γίνε ευρηματική και φόρεσε ριγέ τοπ, πουκάμισα και γιατί όχι και ριγέ φορέματα σε γραμμή Α.

Tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *