Ποια μαγιό θα είναι στην μόδα το Καλοκαίρι 2015;

Ποιες είναι όμως οι τάσεις τις μόδας που μας προτείνουν για το φετινό καλοκαίρι;

Υπάρχει πληθώρα από παιχνιδιάρικα ανανεωμένα σχέδια με φουτουριστικό στυλ, τα οποία συνδυάζονται με φανταχτερά χρώματα. Πάμε όμως να δούμε ταtrends για όσες θέλουν να είναι in Fashion ακόμη και στην παραλία!

 

 

Printed μαγιό

ginekia magio 2015 trends

Αν θέλεις να ξεχωρίσεις από όλες τις άλλες γυναίκες της παραλίας, τότε σίγουρα τα printed μαγιό είναι τα ιδανικά για εσένα. Το συγκεκριμένο στυλ με τα εκπληκτικά μοτίβα είναι πιο όμορφο στα ολόσωμα μαγιό, μιας και υπάρχει περισσότερη επιφάνεια για σχέδια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα βρεις και πολλά μπικίνι στο ίδιο στυλ.

Είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις που είδαμε και στο fashion show της Mara Hoffman, την οποία πιστεύω ότι θα την λατρέψουν όλες οι γυναίκες με έντονη προσωπικότητα, αλλά γιατί όχι και εκκεντρικό γούστο.

Μπικίνι με ψηλή λαιμόκοψη

tasis modas magio ediva.gr

Ένα άλλο πολύ εντυπωσιακό trend που συναντάμε αρκετά συχνά τώρα τελευταία είναι τα bikini με την ψηλή λαιμόκοψη. Μπορεί με την πρώτη ματιά να μην σε ενθουσιάζουν μιας και δεν βοηθούν στο ομοιόμορφο μαύρισμα, αλλά κάνει το στυλ σου απίστευτα χαριτωμένο και αθώο.

Μπικίνι με μακρύ top

bikini magio 2015 ediva.gr

Και αυτή η πρόταση δεν είναι πολύ βολική όσον αφορά το μαύρισμα, αλλά το ρετρό του σχέδιο τονίζει την θηλυκότητα κάθε γυναίκας, ενώ ταυτόχρονα τονίζει την μέση και δείχνει το σώμα πιο εντυπωσιακό.

Ρετρό μαγιό

retro magio 2015

Τα ρετρό μαγιό έρχονται ως μια κομψή εναλλακτική λύση για όσες προτιμούν το μαγιό τους να έχει μια καλύτερη κάλυψη και ένα πραγματικά μοντέρνο αποτέλεσμα.

Είναι εμπνευσμένα από το γοητευτικό στυλ που επικρατούσε την δεκαετία του ’60 και το χαρακτηριστικό τους γνώρισμα πέραν των χρωμάτων, είναι ταψηλόμεσα μπικίνι.

Αθλητικά μαγιό

athlitika magio kalokeri 2015

Τα σπορ μαγιό είναι και πάλι πίσω στη μόδα. Μπορείς να βρεις όμορφα κομμάτια με δημιουργικά φερμουάρ ή ακόμη και έντονα logo και σχέδια, τα οποία χαρίζουν απίστευτη άνεση. Εδώ βλέπουμε να επικρατούν κυρίως τα παστέλ χρώματα.

Bikini tops με βολάν

magio kalokeri 2015 ediva.gr

Αυτή είναι μια απίστευτα girly τάση, την οποία την χαρακτηρίζει η αθωότητα και η εξυπνάδα, μιας και αυτό το top είναι ιδανικό για τις γυναίκες με μικρό στήθος που θέλουν να το τονίσουν.

Και εδώ υπάρχουν πολλά παστέλ χρώματα, ενώ και τα floral σχέδια είναι πολύ must!

Αντισυμβατικά δερμάτινα μαγιό

dermatina magio ediva.gr

Αυτή η πρόταση πιστεύω ότι είναι και η πιο seχy από όλες και έχει τα πιο καινοτόμα σχέδια. Δεν υπάρχει περίπτωση να φοράς ένα τέτοιο κομμάτι και να μην μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα, βέβαια όπως καταλαβαίνεις είναι κυρίως για γυναίκες που δεν έχουν ατέλειες.

Ολόσωμα μαγιό με μοντέρνα κοψίματα

moderna olosoma magio 2015

Άλλοι σχεδιαστές πειραματίστηκαν με τα μοτίβα, άλλοι με τα χρώματα και τα διαφορετικά υλικά και άλλη με τα μοντέρνα κοψίματα. Αυτή η τάση είναι εξαιρετικά γοητευτική και seχy και την είδαμε στις περισσότερες μεγάλεςcollection για το φετινό καλοκαίρι.

Mismatched Bikinis

Mismatched Bikinis 2015

Το συγκεκριμένο στυλ το έχουμε λατρέψει από πέρυσι καθώς μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε με τα χρώματα, τις υφές και τα σχέδια, κάτι που κάνει την εμφάνιση μας ακόμη πιο νεανική.

Το καλύτερο δείγμα αυτής της πρότασης το είδαμε στην συλλογή της Victoria’s Secret αλλά και της DSquared2.

Monokinis και Trikinis

monokinis 2015moda trikinis 2015

Τα μονοκίνι εξακολουθούν να έχουν μια ξεχωριστή θέση μέσα στην μόδα και για το Καλοκαίρι 2015, μιας και είναι πολύ θηλυκά, εντυπωσιακά και τονίζουν το γυναικείο σώμα με τον καλύτερο τρόπο.

Δίπλα στα μονοκίνι όμως ξεχώρισαν και τα trinkinis, για τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί όμορφα χρώματα και μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Μονόχρωμα μαγιό

monoxroma magio 2015

Και οι γυναίκες που ακολουθούν μια πιο συντηρητική γραμμή όμως θα έχουν την πρόταση τους, η οποία είναι προφανώς τα μονόχρωμα μαγιό που είναι πάντα πολύ φινετσάτα και κομψά.

 

Τρίγωνα μπικίνι

trigona bikinis ediva.gr

ediva.gr

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *