Ποιο χρώμα βερνίκι ταιριάζει στο ζώδιο σου;

22422434_nails_horoscope.limghandler

Τα πρώτα λεπτά του μανικιούρ, που στέκεσαι πάνω από τα βερνίκια προσπαθώντας να αποφασίσεις τι χρώμα θα βάψεις τα νύχια σου, θα αφαιρεθούν από τη διαδικασία γιατί αφού διαβάσεις το ωροσκόπιο των νυχιών σου τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Αυτή τη σκηνή της βαρεμάρας δεν θα την ξαναζήσεις και πλέον θα διαλέγεις με σιγουριά και αυτοπεποίθηση από την παλέτα χρωμάτων που ταιριάζει στο δικό σου ζώδιο.

Κρυός

Λιλά: Στον Κρυό αρέσει η ταχύτητα και είναι πολύ δραστήριος. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα χρώμα που να δείχνει όλη την ενέργεια που κρύβει μέσα του αλλά και το πόσο cool είναι. Επειδή βαριοεται γρήγορα, αυτό που θέλει είναι ένα ελαφρύ αλλά και εκκεντρικό χρώμα σαν το λιλά, για να του θυμίζει να φορτίζει τις μπαταρίες του. 

Ταύρος

Πορτοκαλί: Επειδή κυβερνήτης του Ταύρου είναι ο πλανήτης Αφροδίτη, του αρέσει ό,τι έχει σχέση με τη φύση και τη θηλυκότητα, δηλαδή το πράσινο και το ροζ. Αυτό που του λείπει όμως είναι λίγος αυθορμητισμός και προσαρμοστικότητα. Το πορτοκαλί είναι ότι πρέπει για να το πετύχει.

Δίδυμος

Γαλάζιο: Ο Δίδυμος είναι γεμάτος ζωντάνια και σπιρτάδα. Σκέφτεται άπειρα πράγματα ταυτόχρονα και τα αναλύει σε σημείο να μην ξέρει και ο ίδιος πως νιώθει γι’ αυτά. Το γαλάζιο τον ηρεμεί με αποτέλεσμα να νιώθει περισσότερο και να σκέφτεται λιγότερο. Θα λατρέψει αυτό το χρώμα, χωρίς να ξέρει γιατί. Κι αυτό γιατί το γαλάζιο του επιτρέπει να κλείσει το διακόπτη για λίγο στη λογική του.

Καρκίνος

Έντονο κόκκινο: Όσο για τον Καρκίνο, είναι ακριβώς το αντίθετο από τον Δίδυμο. Δεν μπορεί να ξεφύγει από τα συναισθήματα του και ξεχνάει να βάλει μπροστά τη λογική. Βάζει τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές του και καμιά φορά αυτό τον κάνει να νιώθει παραμελημένος. Το έντονο κόκκινο τον ξυπνάει και του θυμίζει να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να διεκδικεί αυτό που πραγματικά θέλει.

Λέων

Nude: Στον Λέοντα αρέσει να ξεχωρίζει και θα το κάνει ο κόσμος να χαλάσει. Γι’ αυτό μερικές φορές μοιάζει τόσο εγωκεντρικός. Φορώντας ένα ελαφρύ, ουδέτερο nude θα δείχνει λιγότερο φοβιστικος για τους γύρω του και θα είναι πιο εύκολο να τον πλησιάσουν έτσι ώστε στο τέλος να δουν το μεγαλείο του να συνδέεσαι με έναν Λέοντα.

Παρθένος

Κοραλλί-Σκούρο Πορτοκαλί: Ο Παρθένος είναι ο μεγαλύτερος οπαδος της τάξης και του αυτοέλεγχου, ενώ τείνει να κρύβει την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του. Έχει μια τάση να ανησυχεί για όλα και ίσως φορώντας μια απόχρωση σαν το κοραλλί ή το πιο σκούρο πορτοκαλί, να τουν βοηθήσει να ακούσει την καρδιά του, ξυπνώντας τα καταπιεσμένα πάθη του.

Ζυγός

Σκούρο Μπλε: Το σκούρο-σχεδόν μαύρο- μπλε θα δώσει ένα δυνατό σκούντηγμα στον Ζυγό, κάνοντας τον να σταματήσει να φτιάχνει λίστες με τα υπέρ και τα κατά. Μπορεί έτσι να ασχοληθεί επιτέλους με τα πραγματικά του αισθήματα κι όχι με το πως τον βλέπουν οι άλλοι. Το σκούρο μπλε θα διώξει κάθε ενοχικό και θα φέρει την αποδοχή.

Σκορπιός

Λευκό: Αν πεις σ’ έναν Σκορπιό να φορέσει λευκό, το πιο πιθανό είναι να σε κοιτάξει με μισό μάτι. Στην πραγματικότητα όμως μπορεί να ωφεληθεί πολύ από μια αέρινη και ελαφριά απόχρωση σαν κι αυτή. Αφού από τη φύση του είναι σκοτεινός και μυστικοπαθής, το λευκό θα του δείξει πως να φέρνει τα πράγματα στο φως και να εμπιστεύεται περισσότερο.

Τοξότης

Βαθύ Πράσινο: Η φυσική τάση του Τοξότη τον στέλνει σε οτιδήποτε έντονο και δυναμικό. Το σκούρο πράσινο θα τον επαναφέρει στην πραγματικότητα και θα τον κάνει να νοιαστεί περισσότερο για το που βρίσκεται, παρά για το που πηγαίνει.

Αιγόκερως

Χρυσό: Για τον Αιγόκερω όλα είναι άσπρα ή μαύρα, ενώ δεν σταματάει να υπολογίζει και να μετράει τα πάντα. Το χρυσό θα τον χαλαρώσει και θα τον κάνει να εμπιστευτεί το περιβάλλον του. Επίσης, το χρυσό εκπέμπει δύναμη, κάτι το οποίο εναρμονίζεται απόλυτα με την ανάγκη του Αιγόκερου για κύρος.

Υδροχόος

Μπλε Ηλεκτρικ: Το αγαπημένο χρώμα του Υδροχόου είναι το μαύρο. Σκέφτεται διαφορετικά γιατί είναι διαφορετικός. Το ζωντανό αυτό μπλε τον ενθαρρύνει να σκέφτεται φωναχτά και να μοιράζεται ό,τι έχει στο μυαλό του με τους άλλους.

Ιχθείς

Γκρι ή Ασημί: Ο Ιχθείς βρίσκεται σε ένα δικό του κόσμο, στην αχανή φαντασία του. Με ένα σκούρο χρώμα σαν αυτό, που όμως πρέπει να γυαλίζει λίγο γιατί αλλιώς δεν θα το φορέσει, θα επανέλθει στη Γη και θα αρχίσει να σκέφτεται πιο πρακτικά.

 

 

cosmopolitan.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *