Πρίγκιπας Γουίλιαμ & Κέιτ Μίντλετον. Η πρώτη κρίση?

Πρώτη σοβαρή κρίση στη σχέση του Πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον;

Όλο και πληθαίνουν οι φήμες και τα δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες που θέλουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον να περνούν την πρώτη σοβαρή κρίση στον γάμο τους.

Αιτία, όπως επικαλούνται τα ίδια δημοσιεύματα, είναι οι συχνές έξοδοι τελευταία του πρίγκιπα, την ίδια ώρα που το μωρό τους δεν έχει κλείσει ούτε έναν μήνα ζωής. Κάτι που επιβεβαιώνουν και πηγές από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Εκείνο, όμως που λέγεται πως ενόχλησε περισσότερο την Κέιτ σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά του συζύγου της ήταν ότι το Σαββατοκύριακο εκείνος είχε άδεια από τη δουλειά του και δεν επέστρεψε στο σπίτι του αλλά προτίμησε να περάσει την άδεια του στο σπίτι του κολλητού του φίλου κάνοντας θαλάσσια σπορ. Κάποιοι μιλούν και για πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση της Κέιτ, από τότε που ο πρίγκιπας έχει γυρίσει στη δουλειά. Παρ’ όλο που έχει στο πλευρό της τη μητέρα της Κάρολ, έχει κλειστεί στον εαυτό της και έχει πολλές και συχνές ψυχολογικές μεταπτώσεις.

gossip-tv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *