DIY:Πως να κάνεις τα παλιά σου jean παντελόνια να φαίνονται καινούρια!

jeanΈχεις τόσα jean παντελόνια μέσα στην ντουλάπα σου, τα οποία δεν σκοπεύεις να τα φορέσεις επειδή τα έχεις βαρεθεί; Δες  πως μπορείς να τα ανανεώσεις!

Είμαι αρκετά σίγουρη ότι όλες μας έχουμε μερικά παλιά τζιν που ήταν από τα αγαπημένα μας, αλλά δεν τα φοράμε πλέον επειδή είναι εκτός μόδας.

Βέβαια, το να πειραματίζεσαι με διάφορα παλιά κομμάτια που ήταν κάποτε στην μόδα, έχει απίστευτο ενδιαφέρον, ειδικά όταν το αποτέλεσμα είναι αυτό που έχεις φανταστεί.

Ποιες είναι όμως οι πιο έξυπνες ιδέες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ώστε να τα μεταμορφώσεις;

diy jean ediva.gr

Το πρώτο και πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις ώστε να διακοσμήσεις το παντελόνι σου, είναι να προσπαθήσεις να το κάνεις πιο μοντέρνο, άρα για την σήμερον ημέρα με ξεφτίσματα.

Σημάδεψε πρώτα με μια κιμωλία το σημείο που θέλεις να σκίσεις στο παντελόνι σου και φρόντισε να μην είναι πολύ μεγάλη επιφάνεια.


ekptvseis palettino

                   Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!

 


Έπειτα, βάλε μέσα από το μπατζάκι του ένα κομμάτι χαρτόνι, ώστε να μην σκιστεί και η πίσω πλευρά του και με έναν χαρτοκόπτη ή γενικά κοπίδι, ξεκίνα να κάνεις γραμμές στο jean.

diy jean ediva.gr

Στη συνέχεια, αφού ανοίξεις λίγο τα σκισίματα που έχεις κάνει, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα γυαλόχαρτο ώστε να τρίβεις το σημείο που έκοψες, για να φύγει το χρώμα του.

jean panteloni ediva.gr

Με παρόμοιο τρόπο αλλά αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας ψαλίδι, ώστε να κόψεις μεγαλύτερη επιφάνεια κόψε το παντελόνι σου από ψηλά μέχρι και το γόνατο.

Τώρα θα πρέπει να πάρεις ένα πιρούνι και χρησιμοποιώντας το να ανοίξεις τα σκισίματα, δημιουργώντας ξέφτια.

moda pantelonia ediva.gr

O τρόπος που μου αρέσει όμως πιο πολύ από όλους, είναι αυτός εδώ κατά τον οποίο παίρνεις ένα παντελόνι στυλ καμπάνα που φορούσαμε συνέχεια και αρχικά το στενεύεις κάτω με καρφίτσες.


SALE Palettino ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ANEKKE 2020 . Καθημερινή τσάντα ώμου Anekke AN30702-89 από δερματίνη, Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40


rapsimo panteloniou ediva.gr

Έπειτα, κόβεις το περιττό ύφασμα και προσθέτεις ένα φερμουάρ σε κάθε μπατζάκι ράβοντας το επάνω.

jean me dantela ediva.grjean me dantela ediva.gr

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η δαντέλα από ένα μοντέρνο κομμάτι.

Όπως βλέπεις και για αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να κόψεις ένα σχετικά μεγάλο κομμάτι από το τζιν σου, αφήνοντας ξέφτια στις άκρες και να ράψεις από μέσα ένα κομμάτι δαντέλα που θα έχεις επιλέξει.

monterno jean ediva-compressedpolka dot jean ediva-compressed

Μα εννοείται ότι δεν θα μπορούσα να αφήσω παραπονεμένες και όλες τις φίλες μας που λατρεύουν τα polka dot ρούχα.

Είναι τόσο απλό που το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πάρεις έναν φελλό και μία βαφή ειδική για παντελόνια και βάφοντας την άκρη του φελλού να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη, σαν να ζωγραφίζεις!

Πηγη:ediva.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

ekptvseis palettino

                   Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *