Τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τώρα, στην εφαρμογή Transit των Google Maps

Με στόχο τη διευκόλυνση της μετακίνησης των επιβατών σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της Ελλάδας, η Google ανακοίνωσε σήμερα την ένταξη των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην εφαρμογή της Transit, στο https://maps.google.gr/.

Συγκεκριμένα, η Google ενσωμάτωσε στους χάρτες της, πληροφορίες για τις διαδρομές των προαστιακών γραμμών Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας, καθώς και για το σύνολο του υπεραστικού δικτύου.

Μέσω του Transit των Google Maps, οι Έλληνες χρήστες αλλά και οι ξένοι επισκέπτες στη χώρα μας, θα μπορούν πλέον να βρίσκουν οδηγίες για τις μετακινήσεις τους και να σχεδιάζουν τις διαδρομές τους σε όλη την Ελλάδα μέσω του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone τους.

Το Google Maps Transit προσφέρει τις εξής λειτουργίες για τον προγραμματισμό του ταξιδιού ή της διαδρομής του χρήστη:
– Δυνατότητα προσδιορισμού του επιθυμητού χρόνου αναχώρησης και άφιξης
– Εμφάνιση πολλαπλών επιλογών ταξιδιού/διαδρομής
– Προβολή εκτιμώμενου χρόνου διάρκειας ταξιδιού/διαδρομής
– Οδηγίες για τους πεζούς για την αρχή (π.χ. την κοντινότερη στάση μέσου μεταφοράς) και το τέλος της διαδρομής/ταξιδιού (τον τελικό προορισμό)
– Προβολή των δεδομένων μετακίνησης στο πλαίσιο άλλων χρήσιμων πληροφοριών, όπως για παράδειγμα επιχειρηματικών καταχωρήσεων.

Για άμεση πρόσβαση στις παραπάνω πληροφορίες, ο επισκέπτης χρησιμοποιεί  απλά το https://maps.google.gr/, κάνει κλικ στη «Λήψη Οδηγιών» και επιλέγει τη διαδρομή που επιθυμεί να κάνει είτε με αυτοκίνητο, είτε με δημόσια συγκοινωνία, είτε πεζός. Εισάγοντας στοιχεία εκκίνησης και προορισμού, επιλέγοντας ως μέσο του ταξιδιού το τραίνο και κάνοντας απλώς κλικ στο «Λήψη Οδηγιών», οι οδηγίες για την μετάβαση με τραίνο είναι άμεσα διαθέσιμες.

 

clickatlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εορταστικό 15νθήμερο προσφορών Palettino, έως -30%,στο : http://eshop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *