Τα ζώδια, ο έρωτας και οτι άλλο σας αφορά, για την εβδομάδα 21 ως 27 Απριλίου 2014.

Ανοίγουμε… το κουτί με τις επιλογές! Πώς έχουμε κινηθεί μέχρι σήμερα; Τι έχουμε επιλέξει συνειδητά ή ασυνείδητα να φέρουμε στη ζωή μας; Ποια πρόσωπα και ποιες καταστάσεις; Για όλα αυτά έχει έρθει η ώρα να απολογηθούμε και, πάνω από όλα, να επιλέξουμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε να συμπορευόμαστε μαζί τους!
Άρης σε τετράγωνο με Δία, αντίθεση με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα

Την εβδομάδα που έρχεται, αναλαμβάνει δράση ο Άρης και παίρνει το παιχνίδι στα χέρια του με το δικό του, άγριο και σκληρό τρόπο, δημιουργώντας ένα περίεργο σκηνικό απ’ όπου δύσκολα μπορείς να ξεφύγεις!

Τη Δευτέρα, για μια ακόμα φορά κορυφώνεται το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, ενώ διαδοχικά την Τρίτη και την Τετάρτη ο Άρης έρχεται να το πυροδοτήσει, σχηματίζοντας όψη τετράγωνου με τον Δία, αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα!

Είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε σαν πιόνια σε μια κοσμική σκακιέρα, κατά την οποία καλούμαστε να ακολουθήσουμε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, αυτές που θα μας ορίσουν οι… από πάνω! Ή, για να το πούμε καλύτερα, ό,τι γίνεται τώρα, έρχεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις μέχρι τώρα επιλογές μας και να μας ανοίξει καινούργιους δρόμους ανάπτυξης και εξέλιξης…

Ωστόσο, η μετάβαση από τη μια κατάσταση στην άλλη δεν παύει να γίνεται με σκληρό και οδυνηρό τρόπο, έτσι όπως ο Άρης συνηθίζει να κάνει, και βεβαίως μέσα από καταστάσεις, τις οποίες δεν ελέγχουμε. Την εβδομάδα αυτή δοκιμάζονται όλες εκείνες οι σχέσεις, που για κάποιο λόγο δεν έχουμε καταφέρει να ξεκαθαρίσουμε από μόνοι μας, μέσα από χωρόχρονικές συγκυρίες και γεγονότα, που έρχονται να ”λύσουν” ή και να ”δέσουν” τις περιπτώσεις εκείνες που αμφιταλαντεύονται ή που δεν έχουν ξεκάθαρη μορφή!

Δύσκολο το παιχνίδι, πολύ έντονα τα συναισθήματα, που παλεύουν με τα μανιασμένα κύματα της καρδιάς. Ο ωκεανός του έρωτα είναι μεγάλος και αδιάβατος και τώρα βρίσκεται σε μεγάλη τρικυμία, παρασύροντας ψυχές και σώματα σε ένα ταξίδι, που κανείς δεν ξέρει πότε θα βρει στεριά για ν’ ακουμπήσει και να ξεκουραστεί…

Είναι πολύ εύκολο το παιχνίδι να μετατραπεί σε θρίλερ για γερά νεύρα, μια και συναισθήματα όπως αυτά της αυτοκαταστροφής, της εκδίκησης, της ζήλιας, όλα αυτά που προκαλεί το πάθος, κυριεύουν το μυαλό, κάνοντάς μας να μην μπορούμε να δούμε καθαρά το τοπίο και τα πρόσωπα! Οι σχέσεις δοκιμάζονται ανελέητα και μόνο αυτές που στηρίζονται στην ουσιαστική και από καρδιάς αγάπη μπορούν να επιβιώσουν… Οι συμπεριφορές γίνονται εγωιστικές, σκληρές και άκαμπτες, μην αφήνοντας περιθώρια διαπραγματεύσεων, μια και το ”Εγώ” έχει αφήσει πίσω του το ”Εμείς” και λειτουργεί κυριαρχικά, μην επιτρέποντας ή μη δίνοντας χώρο στον έρωτα να ανθίσει!

Οι σχέσεις εδώ γίνονται έρμαια των παθών τους, αυτά που τις καταδυναστεύουν, τις πιέζουν και τις κάνουν να τα θέλουν όλα εδώ και τώρα, χωρίς να εξετάζουν καθόλου αν ο… άλλος είναι σε θέση να τα προσφέρει! Οι επιθυμίες πανίσχυρες, αλλά και ολέθριες, ικανές να καταστρέψουν τα πάντα, αν δεν πάρουν αυτό που θέλουν… Είναι ο αγώνας μεταξύ της καρδιά και της λογικής, του ”πρέπει” και του ”θέλω”, του συνειδητού και του ασυνείδητου, της σύμβασης και της ελευθερίας… Και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά το ποιος θα νικήσει… Εξαρτάται από τον καθέναν από μάς και το κατά πόσο οι επιλογές του έχουν άμεση σύνδεση με την καρδιά του!

Η Αφροδίτη σε ρόλο εξισορροπιστή από την Παρασκευή, αναλαμβάνει εκείνη το παιχνίδι, για να ηρεμήσει τα πνεύματα και να φέρει κοντά πρόσωπα που έχουν απομακρυνθεί, αν υπάρχει αληθινή αγάπη στο μεταξύ τους, αλλά και να βοηθήσει σε μια πιο ομαλή επανασύνδεση.
Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή

Αντίστοιχο ρόλο, αυτόν του διαπραγματευτή, αναλαμβάνει και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή την ημέρα του Σαββάτου, δείχνοντας στην επικοινωνία έναν πιο εύκολο δρόμο και επιτρέποντάς της να ενώσει ό,τι έχει χωρίσει το προηγούμενο διάστημα, βγάζοντας με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο, τις αλήθειες που ο καθένας κρύβει μέσα του…
Ήλιος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα την ημέρα της Κυριακής, έρχεται να ανασύρει εκείνα τα ξεχασμένα τρυφερά συναισθήματα της συμπόνοιας και της κατανόησης και να στείλει ένα μήνυμα ομόνοιας και αγάπης σε όλους μας, θυμίζοντάς μας πως τελικά, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τους άλλους… Ας μην ξεχνάμε πως είναι μόνο μια παρτίδα σκάκι… και στο τέλος του παιχνιδιού τα πιόνια, τα άλογα, αλλά και η βασίλισσα ή ο βασιλιάς, μπαίνουν όλοι στο ίδιο κουτί…
Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
Έλεγχος; Τι είναι αυτό και πως γίνεται;
Όσο κι αν προσπάθησες να καθησυχάσεις τον εαυτό σου, πως όλα γύρω σου είναι καλά και ήρεμα, θα υπάρξουν πολλοί λόγοι που θα σε προκαλέσουν να πάρεις θέση επί της ουσίας στα πρόσωπα, αλλά και τις καταστάσεις που δημιουργούνται την εβδομάδα αυτή, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή. Προκαλείσαι και προκαλείς, και το παιχνίδι πλέον έχει φτάσει σε ένα σημείο, που δεν σου αφήνει περιθώρια ή εναλλακτικές λύσεις. Στον κύκλο αυτόν τα πράγματα εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς και είναι πολλά τα γεγονότα, τα οποία θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο και να μην ξέρεις πώς να τα χειριστείς! Ιδιαίτερα αν έχεις ήδη μια μόνιμη σχέση ή γάμο στη ζωή σου, την εβδομάδα αυτή θα υπάρξουν πολλοί λόγοι οι οποίοι θα σε κάνουν να θελήσεις να κλείσεις οριστικά τον κύκλο της σχέσης αυτής, αν βεβαίως υπάρχει τέτοιο θέμα στο μεταξύ σας το τελευταίο διάστημα… Αλλά και γενικότερα, σε ό,τι αφορά στα θέματα της καρδιάς σου, θα νιώσεις να πιέζεσαι από το συναίσθημά σου, που θα μοιάζει σαν τη λάβα ενός ηφαιστείου, έτοιμο να εκραγεί, μια και το πάθος σου θα είναι και αυτό που θα κινεί και τις εξελίξεις… Και βεβαίως, θα είναι και πολλές οι φορές που θα νοιώσεις πως δεν μπορείς να δεις τα πράγματα καθαρά, και πιθανόν αυτό να σε οδηγήσει και σε λάθος κινήσεις… Πάντως, δεν αποκλείεται και ένας νέος έρωτας, που έρχεται τώρα στη ζωή σου, να έχει εκείνα τα θυελλώδη χαρακτηριστικά, που μπορούν να ξεσηκώσουν ολόκληρη τη ζωή σου στο πέρασμά τους!

ΥΓ. Προσοχή με τον Ζυγό, τον Αιγόκερω και τον Καρκίνο… Είναι αυτές οι σχέσεις που δοκιμάζονται πολύ την εβδομάδα αυτή! Ωστόσο, δεν αποκλείεται κάτι να ξυπνήσει το πάθος σου και μάλλον ο Ιχθύς είναι το πιο κατάλληλο πρόσωπο γι’ αυτό! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΕΩΝ
Να μιλήσω τώρα η μετά;
Φρόντισε να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι την εβδομάδα αυτή, μια και ο λόγος σου πολύ εύκολα μπορεί να γίνει απαιτητικός και προκλητικός, και να δημιουργηθούν σκηνικά, τα οποία δεν θα είναι καθόλου εύκολα ούτε για σένα, αλλά ούτε και για τους άλλους. Συχνά θα νιώθεις να προκαλείσαι από τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σου, αλλά και στην ερωτική σου ζωή, που το διάστημα αυτό μπορεί να σου βγάλει και αρκετές αποκαλύψεις, ή να έρθεις αντιμέτωπος με συμπεριφορές του συντρόφου σου, που ούτε καν μπορούσες να φανταστείς! Βεβαίως, έχεις βάλει και εσύ το χεράκι σου σε όλο αυτό, και τώρα εισπράττεις τις συνέπειες και τα αποτελέσματα. Υιοθέτησε μια στάση ευελιξίας και διπλωματίας (έστω και προσωρινά) για να αποφύγεις τα πιο δύσκολα! Και προ παντός, μην βιάζεσαι να πάρεις θέση απέναντι στα πράγματα… Όχι, δεν είναι η επικοινωνία το δυνατό σου σημείο την εβδομάδα αυτή… Με το συναίσθημα πάλι… κάτι περισσότερο μπορεί να κερδίσεις!

ΥΓ. Με τον Υδροχόο πάντως μπορεί να ”παιχτεί” ένα δυνατό και παθιασμένο ερωτικό παιχνίδι, με τον Κριό, κάτι διαπραγματεύεσαι, ίσως ο κύκλος του παρελθόντος ακόμα δεν έχει κλείσει οριστικά… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν αντέχω τα σοβαρά… προτιμώ κάτι πιο ανάλαφρο και… ζωηρό!
Το παιχνίδι ακολουθεί τους δικούς του κανόνες και όχι αυτούς που εσύ θα ήθελες… Οι επιθυμίες σου είναι αυτές που θα σε οδηγήσουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις και βέβαια, σε ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρεί ή το… ταλαιπωρείς, αλλά ακόμα δεν έχετε καταλήξει για το τι θα κάνετε στο μεταξύ σας… Η αδρεναλίνη ανεβαίνει επικίνδυνα και σε σπρώχνει σε κινήσεις, που δεν είναι απαραίτητα και οι σωστές… Νιώθεις την ανάγκη να ικανοποιήσεις κάτι βαθύτερο… αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα πάρεις αυτό που ζητάς! Ωστόσο, το παιχνίδι δεν αποκλείεται να έχει πάνω από ένα πρόσωπα… μια και είναι πολύ πιθανό κάτι καινούργιο να τραβήξει το ενδιαφέρον σου και να ανανεώσει τη διάθεσή σου! Και βεβαίως θα το ακολουθήσεις… Άλλωστε, αυτό που σε νοιάζει περισσότερο, είναι το παιχνίδι… και από αυτό μπορείς να έχεις αρκετό…

ΥΓ. Με τον Κριό συνεχίζεις τις… διαπραγματεύσεις, αλλά όχι εύκολα, αφού και εσύ μπορεί να είσαι πολύ απαιτητικός και ο άλλος απρόθυμος να καταλήξει κάπου συγκεκριμένα… Αλλά και με τον Ζυγό υπάρχει κάτι ασαφές, που αιωρείται στην ατμόσφαιρα του μεταξύ σας… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
Όχι, δεν θα το βάλω στα πόδια…
Στ’ αλήθεια δεν είναι εύκολο να καταλάβεις τι απ’ όλα σε κρατάει σε τέτοια ένταση… τα γεγονότα που γίνονται γύρω σου ή αυτά που γίνονται μέσα σου… Ίσως είναι όλα μαζί που δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις και τώρα έρχονται να προστεθούν κι ένα σωρό επιπλέον ευθύνες και τρέξιμο, που δεν σε αφήνει ν’ ανασάνεις! Επίσης, μπορεί να φταίει το γεγονός, ότι ο σύντροφός σου σε έχει ζαλίσει με τις απαιτήσεις του και ψάχνεις να βρεις μέρος να κρυφτείς… Ναι, δεν γίνεται να είναι πάντα όλα τακτοποιημένα και ήρεμα… ενίοτε δυσκολεύουν και οι καταστάσεις και οι άνθρωποι… Γι’ αυτό άφησε στην άκρη την γνωστή σου αδιαλλαξία και άρχισε να ακούς αυτά που σου λένε οι άλλοι. Σταματά να προτάσεις μόνιμα το ”Εγώ” και ασχολήσου λίγο με το ”Εμείς”! Και να ξέρεις πως αυτή είναι μια συνταγή, η οποία μπορεί να αλλάξει πάρα πολλά πράγματα γύρω σου… Ωστόσο, παρόλες τις δυσκολίες της εβδομάδας, να ξέρεις πως η αποκατάσταση των ισορροπιών είναι και αυτή μέρος του παιχνιδιού, αλλά θέλει χρόνο και ειλικρινή διάθεση και αισθήματα!

ΥΓ. Ξέρεις ότι με τον Σκορπιό τα πράγματα δεν ήταν ποτέ εύκολα στο μεταξύ σας… αυτό όμως είχε πάντα και πολύ μεγάλη γοητεία! Ωστόσο και με τον Ζυγό το κλίμα δεν δείχνει εύκολο, πρόσεξέ τον γιατί κι αυτός είναι πολύ πιεσμένος από την μεριά του… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την… επιθυμία, τι να την κάνω;
Αλλού σε σπρώχνει καρδιά σου και αλλού η λογική σου… αλλού το συναίσθημά σου και αλλού το ”πρέπει ”σου… Ναι, υπάρχουν διλήμματα, τα οποία καλείσαι να διαχειριστείς, και όχι εύκολα, αφού η μάχη ανάμεσα σε αυτά τα δύο δεν ήταν ποτέ εύκολη! Ωστόσο, δεν παύεις να διανύεις μια άκρως ερωτική περίοδο, με τις επιθυμίες σου και τη διάθεσή σου στα… κόκκινα. Εκείνο που θα αναζητήσεις πιο έντονα, είναι η εκτόνωση εκείνων των αρχέγονων ενστίκτων, που θα έλξουν γύρω σου έντονα ερωτικές εμπειρίες και θα μεταμορφώσουν τις νύχτες σου… Ωστόσο δεν αποκλείεται να θελήσεις να δώσεις και ένα τέλος σε μια σχέση, που η απόσταση έχει μεγαλώσει στο μεταξύ σας και που φαίνεται πως δεν υπάρχει σημείο επαφής πια… Ή μπορεί ένα τρίτο πρόσωπο να λειτουργήσει σαν αφορμή, μια και θα ξεσηκώσει ερωτικές θύελλες, στις οποίες δύσκολα θα μπορέσεις να αντισταθείς!

ΥΓ. Με τον Αιγόκερω είναι κάτι παραπάνω από ερωτικό πάθος! Με τον Κριό πιθανόν το μεταξύ σας να κλείσει τον κύκλο του… Ο Ιχθύς σου γεννά μοναδικές συγκινήσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέλω… θέλω… θέλω…
Ναι, εσύ ορίζεις το παιχνίδι τώρα… εσύ είσαι αυτός που οδηγεί τις εξελίξεις, προβάλλοντας τις δικές του απαιτήσεις, χωρίς να σε νοιάζει για το τι λένε οι άλλοι! Βεβαίως, να ξέρεις πως αυτό έχει και τις αντίστοιχες αντιδράσεις… και την εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πολλές, σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή και όχι μόνο, μια και τα μέτωπα που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι πολλά… Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή γάμο, εδώ υπάρχει και η μεγαλύτερη δυσκολία. Πολύ πιθανόν να νιώσεις ότι χρειάζεσαι κάτι διαφορετικό, κάτι πιο έντονο, κάτι που θα ενεργοποιήσει όλα εκείνα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα του πάθους, και θα θελήσεις να αναζητήσεις συγκινήσεις, που θα τα ενεργοποιήσουν… Και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει η ευκαιρία να τα εκτονώσεις, μια και η περίοδος αυτή, πέρα από εντάσεις, ενδέχεται να σου ανοίξει και έναν νέο ερωτικό κύκλο, με θυελλώδη πάθη και ανατροπές! Και βεβαίως, να δημιουργήσει και τα αντίστοιχα διλήμματα και δυσκολίες… Όλα όμως έχουν ένα τίμημα…

ΥΓ. Με τον Ταύρο υπάρχει πολύ δυνατό συναίσθημα, που σας παρασύρει και τους δύο… Με τον Κριό και τον Ζυγό, το κλίμα στο μεταξύ σας είναι έκρυθμο! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εξελίξεις… Κι άλλες;
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις την εβδομάδα αυτή, είναι να κλειστείς στον εαυτό σου και να κάνεις μια πολύ καλή ανασκόπηση σχετικά με την μέχρι τώρα πορεία σου, αλλά και σε σχέση με όλα αυτά τα οποία έχουν ενεργοποιηθεί το διάστημα αυτό, αφού οι πλανητικές ενέργειες είναι αυτές που θα δημιουργήσουν έντονα γεγονότα και εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Καλό είναι να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς να πάρεις άμεση θέση, όσο μπορείς βεβαίως, και όσο οι καταστάσεις σου το επιτρέπουν, καθώς θα νοιώσεις έντονες προκλήσεις, στις οποίες σίγουρα θα θελήσεις να απαντήσεις… Μην το κάνεις, γιατί δεν είναι σίγουρο πως οι κινήσεις σου θα βρουν και τον στόχο τους… Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή γάμο, μπορεί το διάστημα αυτό να υπάρξουν θέματα, τα οποία έχουν άκρως προκλητικό χαρακτήρα και ενδεχομένως να νιώσεις ότι θέλεις να αποκοπείς απ’ οτιδήποτε μπορεί να σε καταπιέσει ή από τους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου… Όμως, να ξέρεις πως τώρα δεν είναι οι μέρες για αποφάσεις. Ωστόσο, οι ευκαιρίες της αποκατάστασης θα σε βοηθήσουν παρακάτω να ανακάμψεις και να δεις το όποιο πρόβλημα από μια αλλιώτικη οπτική, πιο ξεκάθαρη. Και βεβαίως, δεν αποκλείεται καθόλου, εκεί μέσα στη… δίνη των θεμάτων που προκύπτουν, να υπάρξει και ένα πρόσωπο, που το βλέμμα του να είναι διαφορετικό απέναντί σου… Κι εδώ να το ξαναπιάσεις το πράγμα από την αρχή…

ΥΓ. Με τον Σκορπιό υπάρχει πολύ έντονη χημεία που σας απογειώνει, αλλά και ένας Ιχθύς παίζει τον δικό του ρόλο στις εξελίξεις… Προσοχή με τον Κριό και τον Ζυγό… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Keep walking!
Είναι να μην πάρεις αποφάσεις… και να μην δεις τα πράγματα από εκείνη, τη δική σου γνωστή οπτική, όταν νιώσεις ότι τελειώνουν τα περιθώρια ανοχής σου! Τότε κατεβάζεις τα… ρολά και δεν αφήνεις κανέναν και τίποτα να περάσει από μέσα! Βεβαίως, υπάρχουν πολλά πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σου και που διαμορφώνουν τις εξελίξεις, συχνά και χωρίς να το γνωρίζεις… Ωστόσο, γι’ αυτά που ξέρεις, την εβδομάδα αυτή παίρνεις θέση και μάλιστα απόλυτη! Είναι πολύ πιθανό να θελήσεις να κλείσεις έναν κύκλο στην ερωτική σου ζωή, με ένα πρόσωπο που δεν κινείται καθαρά απέναντί σου, τόσο ως προς το συναίσθημά του, όσο και ως προς τις προθέσεις του! Και βεβαίως αναλαμβάνει η… Σκορπίσια φύση σου το τελικό ξεκαθάρισμα… Όμως, όταν κλείνει ένας κύκλος, πάντα ανοίγει ένας καινούργιος και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά στο άνοιγμα ενός ολοκαίνουργου κύκλου, που φαίνεται πως έρχεται για να διατηρήσει τις ισορροπίες της καρδιάς… και ένας νέος έρωτας να χαμογελάσει στην ψυχή σου ξανά!

ΥΓ. Με τον Κριό και τον Ζυγό η φάση του μεταξύ σας περνά στην τελική της μορφή, αυτή του κλεισίματος… Με τον Ιχθύ, αλλά και με έναν Αιγόκερω, κάτι φαίνεται να αλλάζει αισθητά στην καθημερινότητα σου… Το χαμόγελό σου ίσως… που επιστρέφει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΙΧΘΕΙΣ
Είναι το τέλος ή… η αρχή;
Έντονη η ενεργοποίηση στο συναίσθημά σου και είναι αυτό, που θα σε ταλαιπωρήσει περισσότερο την εβδομάδα που ακολουθεί. Συνειδητοποιείς ότι αυτό που θέλεις να έχεις, δεν είναι κι εύκολο να το αποκτήσεις… Μιλάμε για την ερωτική σου ζωή και την ανάγκη σου να συνυπάρξεις με ένα πρόσωπο, που απ’ ό,τι φαίνεται, το μεταξύ σας έχει έναν αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, τουλάχιστον για τώρα, προκειμένου να ολοκληρωθεί! Ίσως και να θελήσεις να κάνεις μια εντυπωσιακή αποχώρηση, κλείνοντας έναν αδιέξοδο κύκλο, με τις γνωστές ωστόσο επιπτώσεις… Από την άλλη μεριά, είσαι από αυτούς που έχουν και σημαντικές εναλλακτικές, που θα τους βοηθήσουν πολύ να επανέλθουν γρήγορα στις ισορροπίες τους… Βέβαια, η εναλλακτική δεν είναι άλλη από ένα καινούριο πρόσωπο, που ενδεχομένως εμφανίζεται στο προσκήνιο. Ακόμα, μπορεί να είναι κι ένα πρόσωπο από τα παλιά, που φαίνεται να ενεργοποιεί ακόμα τα αισθήματά σου και που η αγκαλιά του μπορεί να είναι ένα σημαντικό καταφύγιο!

ΥΓ. Με τον Ζυγό ο κύκλος του μεταξύ σας φαίνεται να πλησιάζει προς το τέλος του… Με τον Σκορπιό κάτι ξυπνά μέσα σου και δείχνει να σε χαροποιεί ιδιαίτερα! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στ’ αλήθεια… τι θέλω;
Ναι, μάχεσαι γι’ αυτό που θέλεις, το παλεύεις με όλη σου τη δύναμη και όλο σου το συναίσθημα! Οι εξελίξεις την ερωτική σου ζωή φαίνεται να είναι καταιγιστικές, και πλέον σε καλούν να πάρεις θέση απέναντι στις καταστάσεις που διαμορφώνονται και να αποφασίσεις σε ποια κατεύθυνση θέλεις να κινηθείς… Πολύ πιθανόν να πρόκειται και για εκείνο το πρόσωπο από το παρελθόν σου, με το οποίο δεν έχεις αποφασίσει ακόμα το πώς θα κινηθείς, αλλά ενδεχομένως και εκείνο κρατάει αποστάσεις, οι οποίες δεν σε διευκολύνουν… Τώρα θα λειτουργήσεις πιο αποφασιστικά, παίρνοντας αποφάσεις και αναλαμβάνοντας δράση, όχι εύκολα, μια και κάτι πρέπει να αφήσεις πίσω σου, για να πας παραπέρα… Βεβαίως, ούτε τα διλήμματα θα λείψουν, ούτε και οι εντάσεις. Αλλά τα γεγονότα, διαμορφώνουν έτσι το σκηνικό, που καλείσαι να πάρεις θέση… Αν ανήκεις στους μοναχικούς Διδύμους, είναι πολύ πιθανόν την εβδομάδα αυτή ένας έρωτας να κάνει την εμφάνισή του ξαφνικά, απροσδόκητα, εγείροντας θυελλώδη συναισθήματα στην ερωτική σου ζωή και ανατρέποντας τις ισορροπίες, μια και το πρόσωπο που εμφανίζεται τώρα, δεν είναι μια απλή υπόθεση και ο έρωτας μαζί του έχει πολύ απρόβλεπτο χαρακτήρα! Ετοιμάσουν για έντονες συγκινήσεις!

ΥΓ. Με τον Ζυγό και τον Κριό καλείσαι να πάρεις μια πιο ξεκάθαρη θέση απέναντι στα πράγματα… Με τον Αιγόκερω υπάρχει πολύ πάθος! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΖΥΓΟΣ
Τι ακριβώς θέλω τελικά; Αυτό είναι το ερώτημα!
Είναι δύσκολες οι ενέργειες τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς και την εβδομάδα αυτή, που φαίνεται να ανοίγει πάλι το βιβλίο των σχέσεών σου και να πυροδοτεί εξελίξεις, φέρνοντας μπροστά σου εκείνες τις συμπεριφορές, οι οποίες λειτουργούν άκρως προκλητικά, και για το συναίσθημά σου και για την ψυχολογία σου… Ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή γάμο, τα πράγματα χρειάζονται ιδιαίτερη διπλωματία και στρατηγική, προκειμένου να κρατήσεις κάποιες, έστω και τυπικές, ισορροπίες… Και βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πυροδοτήσεις περισσότερο τις καταστάσεις, ιδιαίτερα αν δεν είσαι έτοιμος για αποχωρήσεις, γιατί το σενάριο αυτό είναι πολύ πιθανό να έχει και τέτοιο τέλος! Πολύ σημαντικό να δώσεις χρόνο, μια και λίγο παρακάτω θα μπορέσεις να ισορροπήσεις τις όποιες δύσκολες καταστάσεις δημιουργηθούν, ενεργοποιώντας εκείνη τη γλυκιά και τρυφερή συμπεριφορά σου και χρησιμοποιώντας την μοναδική σου ικανότητα να φέρνεις τα πράγματα εκεί που ακριβώς θέλεις… Προς το παρόν, συνιστάται πολύ ψυχραιμία!

ΥΓ. Με τον Κριό και τον Αιγόκερω η κατάσταση μυρίζει… μπαρούτι! Όχι στις βιαστικές κινήσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μυστικά και… αλήθειες, ή μόνο μυστικά; Ιδού η απορία!
Καλό είναι να μείνεις όσο πιο αποστασιοποιημένος μπορείς και να παρατηρήσεις τις εξέλιξης της εβδομάδας, οι οποίες φαίνεται να έχουν αρκετό μπέρδεμα… Ξέρεις, από εκείνα που σου εξάπτουν το ενδιαφέρον και σου δημιουργούν έντονα συναισθήματα! Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε ό,τι αφορά στην καθημερινότητά σου, τις επικοινωνίες σου, αλλά και τα πρόσωπα που έρχονται τώρα στη ζωή σου… Και δεν αποκλείεται καθόλου να βρεθείς μπροστά σε μια νέα ερωτική ιστορία, η οποία φαίνεται πως μπορεί να έχει και ένα χαρακτήρα πιο μυστικό ή… παράνομο! Ξέρεις, από αυτές που ενεργοποιούν έντονα πάθη και κάνουν το συναισθηματικό σου κόσμο άνω-κάτω! Αν βέβαια ανήκεις στους Υδροχόους που έχουν μια μόνιμη σχέση στην ζωή τους, υπάρχει… θέμα, αλλά και πολλά διλήμματα… Δεν αποκλείεται πάντως και ένα πρόσωπο από το παρελθόν να κάνει και πάλι την εμφάνισή του, διεκδικώντας ένα νέο γύρο επεισοδίων στο μεταξύ σας! Ενδιαφέρουσες εξελίξεις, αλλά σε καμία περίπτωση εύκολες… Όμως τα δύσκολα έχουν ενδιαφέρον! Δε νομίζεις;

ΥΓ. Με τον Ταύρο, η περίοδος έχει αρκετό ανακάτεμα… Με τον Ζυγό, το παρελθόν ζωντανεύει ξανά, ενώ με τον Σκορπιό κάτι κινείται μυστικά, αλλά με μεγάλη συναισθηματική ένταση! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Να είστε όλοι καλά και να έχετε μια υπέροχη κι ερωτική εβδομάδα!

Πηγή: http://www.myastro.gr/

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *