Τα Ζώδια Σήμερα Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

Είναι τόσο σημαντικό να κάνεις κάποιον ευτυχισμένο, για αυτό ξεκίνα από τον εαυτό σου…

Κ ΡΙΟ Σ 

Γενικά: Η γνώμη σας σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη γιατί θα έχετε μια σταθερή άποψη για κάποια θέματα που αποδεικνύουν την δική σας αξία.

Ερωτικά: Υπάρχει μέσα σας έντονη ζήλεια και σίγουρα θα την εκδηλώσετε με ένα τέτοιο τρόπο που ίσως να γίνετε αρκετά φορτικοί ή ακόμα και καχύποπτοι. Προσπαθήστε όμως να κινηθείτε με την λογική, κυρίως με Ζυγό ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε την σταθερότητα η οποία σας δημιουργεί την αίσθηση ότι θα χρειαστεί να υποχωρήσετε σε κάποιες παρορμήσεις σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά: Έχετε έντονη την διάθεση να είστε πολύ σταθεροί και να δείχνετε μια προσωπικότητα προς τα έξω πολύ ιδιαίτερη. Η ηρεμία που θα νιώσετε θα σας κάνει να ξεπεράσετε κάποιες φοβίες που έχετε και θα χαλαρώσετε.
Ερωτικά: Η καλή σας διάθεση μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε κάποια θέματα που μερικές φορές έρχονται και επανέρχονται και ίσως να χαλάνε την σύνδεση μεταξύ σας. Η επαφή με Σκορπιό ή Τοξότη θα είναι πολύ ζεστή.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκολίες κι ήδη έχετε αναλάβει κάποιες υποθέσεις που μπορεί μεν να σας δημιουργούν άγχος αλλά τελικά λόγω της σταθερότητας σας θα κερδίσετε κάποιες υποθέσεις κυρίως ενός ακινήτου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά: Αναλαμβάνετε με διάθεση κάποιες αγγαρείες οι οποίες τελικά θα σας οδηγήσουν να βρείτε ένα ιδιαίτερο σκοπό στην ζωή σας και ίσως να έχετε και μεγαλύτερη διάθεση για φιλανθρωπία.
Ερωτικά: Έχετε δυναμώσει και ίσως να ζείτε έναν έρωτα πολύ δυνατό. Οι πρώτοι υποψήφιοι είναι οι Τοξότες και σίγουρα θα σας δώσουν λάμψη και μεγάλο μαγνητισμό. Επίσης ο Σκορπιός ασκεί κάτι το ιδιαίτερο πάνω σας και σας μαγνητίζει έντονα.
Καριέρα & Οικονομικά: Δημιουργείτε με ένταση και με δυναμικότητα. Υπάρχει μια συνεργασία η οποία θα σας δώσει ένα χέρι βοηθείας γιατί έχετε εσείς την δυνατότητα να κερδίσετε κάτι πολύ καλό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά: Παρόλο που έχετε διάθεση να περάσετε όμορφα και να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα, υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στον τρόπο που σκέφτεστε για τον εαυτό σας γιατί μπορεί να νιώθετε ανεπαρκείς και ότι δεν μπορείτε να καλύψετε τους άλλους.
Ερωτικά: Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και μέσα στην σχέση σας. αλλά ευτυχώς σας ξεπερνάει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και εδώ κάτι κάνετε παραπάνω αφού βλέπετε ότι το άλλο πρόσωπο ανταποκρίνεται. Καλό είναι να μην αναζητάτε το τέλειο γιατί δεν υπάρχει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να υπάρχει σταθερότητα, ασφάλεια και εμπιστοσύνη για αυτό ίσως σήμερα να πάρετε μια απόφαση που δεν θα σας επιτρέπει να ρισκάρετε.

 

ΛΕΩΝ 

Γενικά: Μπορεί να μην είστε τόσο ευχαριστημένοι γιατί θα πρέπει να συνδυάσετε πολλά πράγματα τα οποία σίγουρα δεν πηγαίνουν όλα μαζί. Για αυτό θα κάνετε τα αδύνατα δυνατά να ξεμπλοκάρετε από κάποιες ανασφάλειες.
Ερωτικά: Ευτυχώς υπάρχει και ένα κομμάτι που σας απελευθερώνει από τις αναστολές και τις φοβίες. Ο λόγος είναι ένας άνετος Δίδυμος ή Τοξότης που έχουν κέφι, χαρά και πίστη για την ζωή. Χρειάζεστε τουλάχιστον για σήμερα να ανταλλάξετε όμορφες συγκινήσεις με το άτομο που είστε μαζί.
Καριέρα & Οικονομικά: Ευεργετείστε όταν σκέφτεστε πρακτικά και κάπως με μια συστολή γιατί πάνω στο άνοιγμά σας μπορεί να κάνετε και υπερβολές οι οποίες μερικές φορές σας εκθέτουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θεωρείτε πολύ σπουδαίο να έχετε ποιότητα και άνεση στην ζωή σας. Για αυτό τουλάχιστον για σήμερα επιδιώκετε να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που σας κάνει καλό αλλά και σας ανεβάζει το επίπεδο είτε μέσω μουσικής, είτε μέσω τέχνης και γενικά μιας ανεβασμένης κουλτούρας.
Ερωτικά: Ανταποκρίνεστε σε κάποια άτομα που σας βγάζουν συναισθήματα τα οποία σας κάνουν καλό και δεν σας γυρίζουν πίσω σε καταστάσεις που πονάνε. Η επαφή με Καρκίνο ή Ιχθύ σίγουρα θα είναι πολύ θετική γιατί ανταποκρίνεται ο ένας στον άλλον με ποιοτικό συναίσθημα. Ο Τοξότης είναι το πρόσωπο που σας σκανδαλίζει αλλά και σας δείχνει την ζωή με άλλο μάτι.
Καριέρα & Οικονομικά: Φτιάχνετε πλάνα τα οποία δείχνουν να σας εξυπηρετούν αλλά και να σας δημιουργούν ασφάλεια και μέτρο όπως ακριβώς τα θέλετε. Η υπόθεση ενός ακινήτου θα ξαναβγεί στην επιφάνεια και πάλι.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Γενικά: Έχετε ανάγκη να ζήσετε λίγο καλά και να γευτείτε κάποιες υλικές ανέσεις. Αναζητάτε το καλύτερο παρόλο που κοντράρει ένα κομμάτι του χαρακτήρα σας γιατί νιώθετε ότι θα πρέπει να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις.
Ερωτικά: Υπάρχει έντονη αναζήτηση σε σεξουαλικά και συναισθηματικά θέματα. Αλλά θέλετε αποδείξεις και έμπρακτες πράξεις που ίσως να μην είναι τόσο έντονες όσο εσείς επιθυμείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε την εξασφάλιση και ίσως να βρείτε κάποια ιδεώδη πάνω σε υλικά θέματα. Μια συνεργασία που μπορεί να σας προκύψει κι ίσως σας γίνει η πρόταση σήμερα, θα είναι καλή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχετε ανάγκη να μοιραστείτε εμπειρίες και γενικά οτιδήποτε σας κάνει καλό για να είστε με το άλλο πρόσωπο. Διατηρείτε βέβαια μια στάση πολύ σοβαρή και ίσως και αυστηρή με κάποια άτομα αλλά τελικά θα υπερισχύσουν τα οφέλη που παίρνετε και όχι το αρνητικό κομμάτι.
Ερωτικά: Έχετε την δική σας νοοτροπία πάνω στον τρόπο που σχετίζεστε και σίγουρα αναζητάτε κάτι πολύ πιο σταθερό και σίγουρο για να σας καλύψει. Αλλά πάνω από όλα αναζητάτε την εμπιστοσύνη και πάνω εκεί μπορεί να είστε υπερβολικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Κατά κάποιο τρόπο νομίζετε ότι εξαρτάστε από άλλα άτομα και αυτό ίσως να σας δημιουργεί ένα σχετικό άγχος. Θα έχετε όμως υποστήριξη από ένα γυναικείο πρόσωπο και ίσως αυτό να σας ξεμπλοκάρει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά: Θέλετε οπωσδήποτε να πετύχετε κάποιους υλικούς στόχους οι οποίοι θα σας δώσουν την άνεση να κινείστε με όποιο τρόπο θέλετε. Αλλά μερικές φορές χρειάζεται να δείτε όλο το φάσμα μιας κατάστασης για να πάρετε αποφάσεις.
Ερωτικά: Ανταποκρίνεστε άμεσα σε έναν Ταύρο αλλά το βλέπετε ότι υπάρχουν κάποιες αναστολές και από τις δυο πλευρές και ο λόγος είναι ότι δεν ξέρετε ακριβώς πώς να φερθείτε για να υπάρχει άνεση και ελευθερία.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι όταν είναι να ζητήσετε χρήματα, κάτι σας εμποδίζει να διαπραγματευτείτε σωστά το θέμα αυτό και μερικές φορές τα αγνοείτε με τον τρόπο σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά: Αφήνετε στην άκρη κάποια δύσκολα πράγματα γιατί θέλετε να νιώσετε καλύτερα από όλες αυτές τις εντάσεις που συμβαίνουν στην ζωή σας. Για αυτό αν έχετε χρόνο να βγείτε για καφέ και να μοιραστείτε με φίλους όμορφες στιγμές θα σας ξεκούραζε πάρα πολύ.
Ερωτικά: Νιώθετε μια ηρεμία και λόγω αυτού θα έχετε διάθεση να δώσετε πολλά στο δικό σας πρόσωπο. Μπορεί να γνωρίσετε ξαφνικά ένα καινούργιο άτομο και κυρίως μπορεί να είναι Καρκίνος. Η διάθεση για την δημιουργία της οικογένειας είναι κάτι που σας δίνει πολύ ενέργεια αλλά και συγχρόνως άγχος για να βρείτε το σωστό πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Τα παίρνετε πάνω σας και ίσως να μην νιώθετε τόσο ανασφαλείς γιατί έχετε και την υποστήριξη της οικογένειας σας, κυρίως σε μια κίνηση που θέλετε να κάνετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Υπάρχουν διάφορα θέματα που σας απασχολούν. Επειδή είστε άτομα που όταν ασχολείστε με πρακτικά θέματα μπορεί να κουράζεστε περισσότερο από κάθε άλλον, σταματήστε να τα βλέπετε όλα δύσκολα και δείτε μπροστά σας μόνο τα θετικά.
Ερωτικά: Θέλετε να εξασφαλίσετε την εμπιστοσύνη πάνω από όλα του άλλου προσώπου για αυτό υπάρχει με έναν Ταύρο, Λιοντάρι ή Σκορπιό έντονη αίσθηση της συναισθηματικής υπευθυνότητας.
Καριέρα & Οικονομικά: Δουλεύετε μεν σκληρά αλλά μπορεί να νιώθετε ότι μερικοί σας ματαιώνουν ή δεν αναγνωρίζουν την αξία σας. Για αυτό ίσως να υπάρχει μια επιθυμία να προσκολληθείτε στο παρελθόν και κυρίως σε στιγμές που είχατε επιτυχία.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Η προσωπικότητά σας έχει μια λάμψη σήμερα και ο λόγος είναι ότι θα μιλήσετε ανοικτά και θα νιώσετε ότι μπορείτε να εκφραστείτε άνετα αλλά και με ένα είδος ποιότητας.
Ερωτικά: Θα κινηθείτε πολύ δυναμικά για να κερδίσετε την αγάπη που θέλετε να πάρετε από ένα πρόσωπο γιατί σας αρέσει να έχετε την προστασία και την τρυφερότητα. Καλό είναι να εκφραστείτε και να δημιουργήσετε την εμπιστοσύνη στο άλλο πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλη άνεση στο να διαχειρίζεστε τα χρήματα τα οποία θα σας δοθούν πιο εύκολα και αυτές τις ημέρες. Πιθανόν να έχετε μια βοήθεια από ένα πρόσωπο που είναι από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *