Τα ζώδια σήμερα 13/10/2016.

zodia6t32-600x600

ΚΡΙΟΣ

Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για τις εξελίξεις των ερχόμενων ημερών και προσπάθησε να παρατηρήσεις κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μπορέσεις αργότερα να αξιολογήσεις σωστά την κατάσταση. Οι παρούσες συνθήκες δεν ευνοούν την αλλαγή πορείας για το ζώδιό σου – συνέχισε τον δρόμο σου με χαμηλούς ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μια πρόσφατη αισθηματική γνωριμία που έχεις κάνει, θα σε οδηγήσει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δεν σου πάει, καλύτερα να μην τη συνεχίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δημιουργικότητά σου, αγαπητέ Ταύρε, βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και θα χρειαστεί μόνο μια μικρή βελτίωση της διάθεσής σου, προκειμένου να την απελευθερώσεις. Ο νέος τρόπος δράσης υπόσχεται πολλά, αρκεί να μην επιτρέψεις σε φοβίες του παρελθόντος να εμποδίσουν την εξέλιξή σου σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, δεν μπορείς να δεχτείς περιορισμούς που πιθανόν σου βάζει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση, αρκεί να μην στενοχωριέσαι και καταπιέζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα οι ιδέες σου για την άνοδο των επαγγελματικών σου θα είναι καταπληκτικές. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, ώστε να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Στον οικονομικό τομέα, οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα. Να ξέρεις ότι αν γίνουν λάθη αυτή την περίοδο, θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η οικογένεια σε απασχολεί, αγαπητέ Δίδυμε, με πολλές υποχρεώσεις τις οποίες αδυνατούν να καλύψουν οι υπόλοιποι. Είναι προτιμότερο να τους καθοδηγήσεις και να τους στηρίξεις, ώστε να προσπαθήσουν οι ίδιοι, παρά να αναλάβεις τις δικές τους ευθύνες. Αυτή είναι μία διαδικασία που δεν οδηγεί πουθενά και θα σε φέρει σε αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα νιώσεις ότι το ταίρι σου σε καταπιέζει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μίλα μαζί του και δώσε του να καταλάβει τι είναι αυτό που ζητάς και θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι καταστάσεις σε συμφέρουν. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι αφορά επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει σε προσωπικές αποφάσεις που αφορούν τις εξελίξεις στη ζωή σου. Κράτα αποστάσεις από άτομα που συνηθίζουν να ανακατεύονται στα προσωπικά σου ζητήματα και μην συζητάς τα πάντα με πρόσωπα που δεν τα αφορούν οι εκάστοτε καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να αλλάξεις στάση απέναντι στον σύντροφό σου. Εδώ και πάρα πολύ καιρό δείχνεις αδιαφορία και αυτό πρέπει να το σταματήσεις τώρα, ειδάλλως η στάση σου αυτή θα τον κουράσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις όλες τις δυνατότητες να τα πας πάρα πολύ καλά. Σήμερα θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα. Οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Βάλε νέες βάσεις και κάνε ένα καινούργιο πλάνο.


Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr


ΛΕΩΝ

Το προηγούμενο διάστημα επεφύλαξε απογοητεύσεις και αποτυχίες στο ζώδιό σου, αλλά και μία τεράστια γνώση για το πώς να φροντίζεις τον εαυτό σου και να επιβιώνεις στα δύσκολα. Τώρα μπορείς να προχωρήσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ολοκλήρωση των υποθέσεών σου και να παραμερίσεις και τα τελευταία εμπόδια, με μεγάλη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικές φορές νομίζεις ότι αδικείσαι από τον σύντροφο σου, όμως μπορεί και να μην είναι έτσι. Μην κρατάς πράγματα μέσα σου. Μίλα μαζί του και λύσε τις παρεξηγήσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου γενικώς δεν πάνε άσχημα, όμως θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε όποιες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και αγορές δεν ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο νέος τρόπος δράσης σου θα δημιουργήσει μεγάλες αντιθέσεις, σε ό,τι αφορά τα υπάρχοντα γεγονότα. Χαλάρωσε και μην πιέζεις το χρόνο. Οι καταστάσεις εξελίσσονται με αργούς ρυθμούς για το ζώδιό σου, αλλά η σταθερότητα και η συνέπειά σου θα οδηγήσουν σε καλύτερο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο. Η επιτυχία δεν αργεί πλέον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό σου τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυθείς. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο χρειάζονται πολύ καλό προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε αγορές που δεν θα χρειάζεσαι.

ΖΥΓΟΣ

Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου, για το ερχόμενο διάστημα, είναι ότι πρόκειται να αποκτήσεις μεγάλη αναγνώριση σε κοινωνικό επίπεδο. Η αναγνώριση της προσφοράς σου θα είναι μεγάλη, οι αποδοχές σημαντικές σε υλικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο και οι προτάσεις που θα ακολουθήσουν θα φέρουν νέες προοπτικές σε αρκετούς τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, καινούργιοι έρωτες είναι πιθανό να εισβάλουν στη ζωή σου. Καλό θα είναι να μην τα χάσεις και να κινηθείς ανάλογα με τις περιστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα με συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην εμπλακείς σε τίποτα, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, ούτως ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζει σε μία ευχάριστη συνάντηση η οποία πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Η αναθεώρηση πολλών απόψεών σου είναι πλέον δεδομένη και θα προχωρήσεις δυναμικά, εκεί όπου ο φόβος δεν σου επέτρεπε χρόνια τώρα. Τα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τη στάση σου και θα σε οδηγήσουν σε επιτυχία που θα έχει μεγάλη διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αμελείς θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα. Ο σύντροφός σου μπορεί να σου δείξει κατανόηση και έχει και υπομονή, αλλά πρέπει κι εσύ να δώσεις πολλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί οι πλανήτες αυτή την περίοδο σε ευνοούν και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε ό,τι αφορά αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Μπορείς να κάνεις συναλλαγές, αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.


Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr


ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα άστρα στηρίζουν το ζώδιό σου και θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις μεγάλη εύνοια για την οικογένειά σου. Ζητήματα κληρονομικού χαρακτήρα δρομολογούνται και πλέον θα απαλλαγείς από ένα αίσθημα αδικίας που σε ταλαιπώρησε. Ο καθένας θα πάρει τελικά αυτό που του αξίζει και οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν πλήρως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για τα αισθηματικά σου είναι να προγραμματίσεις ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου. Θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας, ενώ θα δημιουργήσει και ένα αίσθημα ασφάλειας σε εκείνον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα, προβλέπονται κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Φρόντισε να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Στον οικονομικό τομέα, οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο σήμερα. Καλό θα είναι να οργανωθείς καλύτερα, γιατί δεν είσαι σε σημείο από όπου μπορείς να κάνεις ‘ανοίγματα’.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για άλλη μία φορά θα καταφέρεις να σώσεις την κατάσταση την τελευταία στιγμή, με τη βοήθεια κάποιου φιλικού σου προσώπου. Οι συνθήκες θα παραμείνουν δύσκολες για το ζώδιό σου και θα απαιτηθεί τεράστια συγκέντρωση και συνέπεια, προκειμένου να μπορέσεις να ανταποκριθείς χωρίς κόπο. Μην χαλαρώσεις πριν μπουν τα πράγματα σε σταθερή τροχιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ό,τι σε ενοχλεί και σε προβληματίζει. Δεν μπορείς να συνεχίσεις μια σχέση με προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία των επαγγελματικών σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στον οικονομικό τομέα απόφυγε να πάρεις ρίσκα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει, αγαπητέ Υδροχόε, να εντυπωσιάσεις τον περίγυρό σου, προκειμένου να αποσπάσεις την απαραίτητη εύνοια και να δράσεις αναλόγως ώστε να προχωρήσουν οι υποθέσεις σου. Μην καθυστερήσεις άλλο τις εξελίξεις με την αναβλητικότητά σου. Τα πράγματα βρίσκονται σε καλό δρόμο – άφησέ τα να ολοκληρωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, μην τραβάς το σχοινί. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά με μια συζήτηση με το ταίρι σου σε χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να τα λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις όμως πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, ειδάλλως θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στο μέλλον. Αυτό το διάστημα θα έχεις την τάση να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Οι τάσεις αυτοκαταστροφής σε ταλαιπωρούν ενίοτε, αγαπητέ Ιχθύ, αλλά η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα κατάφερες να παραμερίσεις την αυτοϋπονομευτική σου τάση και να προχωρήσεις μία χαρά. Μην αφήσεις κακές συνήθειες να σε γυρίσουν πίσω σε δυσάρεστες καταστάσεις. Το μέλλον σού επιφυλάσσει αρκετές ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αφήνεις μερικά θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα μόνο επάνω στον σύντροφό σου. Θα πρέπει να δράσεις κι εσύ σε πάρα πολλά πράγματα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από τη μοναξιά φέρνοντας στον δρόμο σου έναν νέο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα σε διακρίνει μεγάλη ενεργητικότητα. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις έξοδα, γιατί πρέπει να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -70% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *