Τα καλύτερα σνακ για απώλεια βάρους

55fe59754beb6

Όσο κι αν ακούγεται παράξενο πρέπει να φάτε περισσότερες φορές για να χάσετε βάρος. Αν θυσιάζετε τα σνακ για να περιορίσετε τις θερμίδες, πρέπει να σταματήσετε αμέσως. Για να χάσετε βάρος, χρειάζεστε τα σνακ μέσα στην ημέρα. Για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός σας πρέπει να τρώτε ανά 3-4 ώρες. Τα υγιεινά σνακ επιπροσθέτως σας αποτρέπουν από το να «πέσετε» με τα μούτρα στο μεσημεριανό ή βραδινό.

1. Γιαούρτι με μέλι και σμέουρα

Ο συνδυασμός των φυτικών ινών, τα υγιεινά λίπη και οι πρωτεΐνες και είναι σίγουρο ότι θα σας βοηθήσουν. Επιπλέον, η βιταμίνη C που περιέχουν τα σμέουρα αυξάνει την καύση λίπους.

2. Σταφύλια και καρύδια

Δεν έχει σημασία πόσο πολύ τα  αγαπάτε, μπορείτε να φάτε μόνο συγκεκριμένη ποσότητα. Αυτό συμβαίνει γιατί τα σταφύλια είναι εξαιρετικά γλυκά και τα καρύδια είναι ακόμα πιο χορταστικά. Ένα φλιτζάνι σταφύλια και μια χούφτα καρύδια μαζί είναι ένας δυνατός συνδυασμός φυτικών σακχάρων, φυτικών ινών, υγιών λιπαρών και πρωτεϊνών.

 

newsone.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebookκαι θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *