Τα μυστικά ομορφιάς των celebrities

Πώς καταφέρνει να έχει τόσο λαμπερά μαλλιά η Catherine Zeta Jones; Ποια μυστική «συνταγή» χρησιμοποιεί η Halle Berry όταν βάζει κραγιόν και τι δουλειά έχει το lip balm στο eye makeup της Miranda Kerr; Δέκα celebrities με λαμπερή εξωτερική εμφάνιση αποκαλύπτουν πώς την διατηρούν και εμείς συγκεντρώνουμε τα tips τους για να πάρετε ιδέες homemade αλλά χολυγουντιανής ομορφιάς.

*Χρησιμοποιήστε το lip balm για να τονίσετε τα μάτια σας

Το κάνει με μεγάλη επιτυχία η Miranda Kerr, επιτυγχάνοντας ένα αποτέλεσμα που λαμπυρίζει στις εσωτερικές γωνιές γύρω από τα μάτια. Φροντίστε όμως να χρησιμοποιήσετε φυσικό lip balm και όχι κάποιο lip gloss, που μπορεί να κλείσει τους πόρους.

*Λουστείτε… με μπύρα

Το μυστικό αυτό κρύβεται πίσω από τα λαμπερά μαλλιά της Catherine Zeta-Jones. Στην ουσία, αυτό που κάνει είναι, μετά το λούσιμο, να στεγνώνει με πετσέτα τα μαλλιά της, και όσο είναι ακόμα ελαφρώς υγρά, κάνει ελαφρύ μασάζ με μία κούπα μπύρα. Κάντε το κι εσείς, και φροντίστε μετά το μασάζ να καλύψετε τα μαλλιά σας με πλαστικό περιτύλιγμα για πέντε λεπτά – το αλκοόλ δρα αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα στη βάση της τρίχας. Στην συνέχεια, ξεπλένετε.

*Προσθέστε… αβοκάντο στα μαλλιά σας

Λιώστε μισό αβοκάντο, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο για να γίνει πιο αποτελεσματικό, και περάστε το από τα μαλλιά σας, αποφεύγοντας τις ρίζες. Το κάνει συστηματικά και η αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο Denise Richards, χρησιμοποιώντας το σαν φυσικό conditioner. Σημειώστε ότι τα έλαια του αβοκάντο έχουν επιπλέον την ιδιότητα να «κατευνάζουν» τις φριζαρισμένες τρίχες.

*Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι αντί για το ψαλίδι βλεφαρίδων

Το πασίγνωστο μοντέλο Miranda Kerr έχει βρει έναν πρωτότυπο τρόπο να δημιουργεί καμπύλες στις βλεφαρίδες της για πιο γυναικείο look: Αντί για ψαλίδι, χρησιμοποιεί ένα κουτάλι της σούπας. Αν ζεστάνετε το κουτάλι – είτε βρέχοντάς το για λίγη ώρα με ζεστό νερό, είτε με το σεσουάρ, το τοποθετήσετε κάτω από τις βλεφαρίδες σας και με τον αντίχειρά τις πιέσετε στην κοίλη επιφάνεια του κουταλιού, θα πάρουν την κλίση που θέλετε.

*Μην παραλείπετε ποτέ την ενυδατική και… χαμογελάτε

Αυτή είναι η συμβουλή που έδωσε η Beyonce, χαρακτηρίζοντάς την ως το «ζουμί» της δικής της εμφάνισης. «Μια γυναίκα είναι πάντα όμορφη όταν χαμογελά. Πέρα από αυτό, το πιο πολύτιμο μυστικό που έμαθα να χρησιμοποιώ πάντα είναι η ενυδατική σώματος», έχει δηλώσει.

*Μην ταξιδεύετε χωρίς κρέμα ματιών

«Μια καλή κρέμα ματιών είναι σημαντική όταν ταξιδεύεις και είσαι στο τρέξιμο ή στρεσαρισμένη. Τότε είναι που… έρχονται και σε βρίσκουν οι μαύροι κύκλοι και η κούραση στα μάτια». Τάδε έφη Kate Winslet, η οποία προφανώς θεωρεί πως η ομορφιά μιας γυναίκας κρύβεται στα μάτια της.

*Αλείψτε την επιδερμίδα σας με ω-3 λιπαρά

Αυτό κάνει τουλάχιστον, και μάλιστα μανιωδώς, η Gwyneth Paltrow, και αν κρίνουμε από την όψη της, μάλλον η συνταγή… δουλεύει. Μάλιστα, προσθέτει, η αίσθηση των ελαφριών ελαίων στο δέρμα της είναι μία από τις πιο απολαυστικές που έχει νιώσει.

*Πιείτε περισσότερο νερό

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της γνωστής νεαρής αμερικανίδας ηθοποιού America Ferrera, μόλις άρχισε να πίνει πολύ νερό σε καθημερινή βάση, η επιδερμίδα της, τα μαλλιά της, μέχρι και τα νύχια της άρχισαν να δείχνουν πολύ πιο υγιή.

*Στο μακιγιάζ, βάλτε πρώτα μια ματ βάση και στην συνέχεια πούδρα που λαμπυρίζει

Αυτή είναι η «συνταγή» για το μακιγιάζ της Σκάρλετ Γιόχανσον – η δημοφιλής ηθοποιός έχει δηλώσει η ίδια πως αυτός ο συνδυασμός συνοδεύει τις περισσότερες εμφανίσεις της.

*Παίξτε με το χρώμα των χειλιών σας

Η Gwen Stefani πειραματίζεται αναμιγνύοντας πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις για τα χείλη της – για παράδειγμα ξεκινά με μια ματ απόχρωση ενός μάλλον «ξηρού» lipstick και στην συνέχεια προσθέτει από πάνω ή στο περίγραμμα των χειλιών ένα πιο «υγρό» lipstick. Η Halle Berry, από την άλλη, έχει μια συμβουλή για χείλη που δείχνουν φυσικά ροζ: Βάλτε κόκκινο κραγιόν, σκουπίστε το και στην συνέχεια βάλτε διάφανο gloss.

 

in2life.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *