Τα ωραιότερα θερινά της Ευρώπης

therina6815

Αγαπάμε το θερινό κινηματογράφο γιατί μαζί με μια καλή ταινία μας δίνει την αίσθηση ότι δεν είμαστε στη πόλη, ότι το καλοκαίρι μυρίζει πιο έντονα και αν είμαστε τυχεροί και το βράδυ που θα πάμε έχει δροσιά μας χαρίζει δυο ώρες διακοπών.

Αν δεν έχεις προλάβει φέτος το καλοκαίρι να πας να παρακολουθήσεις κάποια ταινία σε θερινό πρέπει να το κάνεις σύντομα-βασικά τρέξε- κι αν έχεις σχεδιάσει ταξίδι στην Ευρώπη οι θερινοί κινηματογράφοι που θα δεις εδώ πρέπει να μπουν στο πρόγραμμα σου!

Ή μπορείς να ταξιδέψεις αποκλειστικά για αυτούς κάνοντας ένα tour από θερινό σε θερινό. Γιατί τα ταξίδια είναι ωραία όταν έχουν ξεκούραση αλλά έχουν άλλη χάρη όταν σε γεμίζουν με νέες εικόνες.

Cine Kamari – Σαντορίνη (Αυτό είναι δίπλα)

Τα ωραιότερα θερινά της ΕυρώπηςCinema2Monaco – Μονακό

Τα ωραιότερα θερινά της Ευρώπης

The Luna Cine – Αγγλία
Τα ωραιότερα θερινά της Ευρώπης

Isola Tiberina – Ρώμη
Τα ωραιότερα θερινά της Ευρώπης

Arianteo – Μιλάνο
Τα ωραιότερα θερινά της Ευρώπης

Cinema En Plein Air – Παρίσι
Τα ωραιότερα θερινά της Ευρώπης

Rathausplatz Film Festival – Βιέννη
Τα ωραιότερα θερινά της Ευρώπης

Sala Montjuic – Βαρκελώνη
Αγαπάμε το θερινό κινηματογράφο γιατί μαζί με μια καλή ταινία μας δίνει την αίσθηση ότι δεν είμαστε στη πόλη, ότι το καλοκαίρι μυρίζει πιο έντονα και αν είμαστε τυχεροί και το βράδυ που θα πάμε έχει δροσιά μας χαρίζει δυο ώρες διακοπών.  Αν δεν έχεις προλάβει φέτος το καλοκαίρι να πας να παρακολουθήσεις κάποια ταινία σε θερινό πρέπει να το κάνεις σύντομα κι αν έχεις σχεδιάσει ταξίδι στην Ευρώπη οι θερινοί κινηματογράφοι που θα δεις εδώ πρέπει να μπουν στο πρόγραμμα σου!  Ή μπορείς να ταξιδέψεις αποκλειστικά για αυτούς κάνοντας ένα tour από θερινό σε θερινό. Γιατί τα ταξίδια είναι ωραία όταν έχουν ξεκούραση αλλά έχουν άλλη χάρη όταν σε γεμίζουν με νέες εικόνες.

Parco di Poggio Arena Cinematografica – Νάπολη
Αγαπάμε το θερινό κινηματογράφο γιατί μαζί με μια καλή ταινία μας δίνει την αίσθηση ότι δεν είμαστε στη πόλη, ότι το καλοκαίρι μυρίζει πιο έντονα και αν είμαστε τυχεροί και το βράδυ που θα πάμε έχει δροσιά μας χαρίζει δυο ώρες διακοπών.  Αν δεν έχεις προλάβει φέτος το καλοκαίρι να πας να παρακολουθήσεις κάποια ταινία σε θερινό πρέπει να το κάνεις σύντομα κι αν έχεις σχεδιάσει ταξίδι στην Ευρώπη οι θερινοί κινηματογράφοι που θα δεις εδώ πρέπει να μπουν στο πρόγραμμα σου!  Ή μπορείς να ταξιδέψεις αποκλειστικά για αυτούς κάνοντας ένα tour από θερινό σε θερινό. Γιατί τα ταξίδια είναι ωραία όταν έχουν ξεκούραση αλλά έχουν άλλη χάρη όταν σε γεμίζουν με νέες εικόνες. Πόσο μαγικός είναι τελικά ο θερινός κινηματογράφος;

marymary.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *