Τα 5 τρικ για να έχεις τα μεγαλύτερα και εκφραστικότερα μάτια

matia2

Έχεις μικρά μάτια και θες να φαίνονται μεγαλύτερα; Τι θα έλεγες να αλλάξεις κάποια πράγματα στο μακιγιάζ σου; Μπορείς να το κάνεις και η αλλαγή που θα δεις θα είναι μεγάλη. Το μακιγιάζ κάνει θαύματα!

Συμβουλή #1: Χρησιμοποίησε λευκό μολύβι ματιών Εφάρμοσε το λευκό μολύβι στο εσωτερικό των κάτω βλεφάρων και στην εσωτερική γωνία των ματιών σου για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα!

Συμβουλή #2: Μην ξεχνάς τα φρύδια Χτένισε τα φρύδια σου με το ειδικό βουρτσάκι προς τα πάνω για να… ανοίξεις το βλέμμα σου! Επίσης μην ξεχνάς να «γεμίζεις» τυχών κενά στα φρύδια με μια σκιά ή μολύβι ματιών στις αποχρώσεις των φρυδιών σου.

                                           matia1 


                                                        Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr


Συμβουλή #3: Η ιριδίζουσα σκιά Χρησιμοποίησε μια ιριδίζουσα σκιά σε ανοιχτές αποχρώσεις (όπως, λευκό ή μπεζ). Εφάρμοσέ την με ένα μικρό πινελάκι στην εσωτερική γωνία των ματιών και ακριβώς κάτω από το κόκκαλο που βρίσκεται κάτω από τα φρύδια σου για εντυπωσιακό βλέμμα.

Συμβουλή #4: Η σωστή χρήση του eyeliner Το eyeliner μπορεί να κάνει τα μάτια να φαίνονται πολύ μεγαλύτερα αν χρησιμοποιηθεί σωστά! Ξεκίνα από την εσωτερική γωνία των ματιών σου και τράβηξε μια λεπτή γραμμή προς τα έξω που να κολακεύει το σχήμα των ματιών.

Συμβουλή #5: Μην ξεχνάς ποτέ τη μάσκαρα Αρκετές στρώσεις μάσκαρα στα πάνω βλέφαρα θα σου χαρίσουν το τέλειο αποτέλεσμα σε χρόνο dt!

Από την Κατερίνα Κύργιου Makeup artist


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *