Τι δεν πρέπει σίγουρα να κάνετε μέσα σ΄ένα ξενοδοχείο.

Τι να Μην Κάνετε σε Ένα Ξενοδοχείο

Η περίοδος που οι περισσότεροι κανονίζετε τις διακοπές σας κάνοντας κράτηση σε ένα ξενοδοχείο έφτασε. Εξαντλείτε τις δυνατότητες που σας δίνει το ξενοδοχείο πριν κανονίστε τη διαμονή σας σε αυτό, αλλά ίσως ποτέ δεν σκεφτήκατε πώς πρέπει άραγε να συμπεριφερθείτε μόλις φτάσετε εκεί.

palettinoss17

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει ιστορίες ανθρώπων που αφηνίασαν μόλις έφτασαν στο ξενοδοχείο, έβγαλαν την άγρια, καταπιεσμένη φύση τους και φέρθηκαν με τρόπο που δε θα συμπεριφέρονταν μέσα στο σπίτι τους. Για να μην μπείτε κι εσείς σε αυτήν την όχι και τόσο τιμητική λίστα, δείτε τι είναι αυτά που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε σε ένα ξενοδοχείο.

   Αυτό είναι το Plaza Hotel στην Νέα Υόρκη που ο Charlie Sheen εκτόξευσε έπιπλα και έναν πολυέλαιο στους τοίχους.

Αυτό είναι το Plaza Hotel στην Νέα Υόρκη που ο Charlie Sheen εκτόξευσε έπιπλα και έναν πολυέλαιο στους τοίχους.

Ανοίξτε το παράθυρο και γύρετε προς τα κάτω Όσο εντυπωσιακό θέαμα κι αν είναι η πόλη από ψηλά και όσο αστείοι κι αν φαίνονται οι άνθρωποι που περπατούν στους δρόμους και μοιάζουν τόσο μικροσκοπικοί σαν μυρμήγκια, εσείς μην ανοίγετε τα παράθυρα και να σκύβετε από κάτω γιατί υπάρχει κίνδυνος να πέσετε. Έχουν παρατηρηθεί τέτοια φαινόμενα απροσεξίας στο παρελθόν από μεθυσμένους και μη τουρίστες σε ξενοδοχεία.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio

Κλέψτε τις πετσέτες, τα σεντόνια, τις κουρτίνες ή την τηλεόραση Το να χρησιμοποιήσετε τις μικρές συσκευασίες με σαμπουάν ή να τις πάρετε μαζί σας επιτρέπεται, αλλά μέχρι εκεί! Το να ξεσηκώσετε ό,τι υπάρχει μέσα στο δωμάτιο φτιάχνοντας και επιπλώνοντας έτσι ένα καινούριο σπιτικό είναι απαγορευμένο. Έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα κλοπής σε μικροσκοπικά αντικείμενα μέχρι και ακραία, όπως το τηλέφωνο του ντους, μαρμάρινο τζάκι, καπάκια τουαλέτας και εκατοντάδες τηλεοράσεις.

Δεν επιτρέπεται να πάρετε μαζί σας ό,τι σας παρείχε το ξενοδοχείο.

Δεν επιτρέπεται να πάρετε μαζί σας ό,τι σας παρείχε το ξενοδοχείο.

Μαγειρέψτε Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χρησιμοποιήσει το σεσουάρ για τα μαλλιά ή το σίδερο ρούχων, αν διέθεται το δωμάτιό τους, για να μαγειρέψουν ή να  ξεπαγώσουν κατεψυγμένο φαγητό. Εκτός από επικίνδυνο, είναι πλήρως ανάρμοστο, αγενές και δεν θα έχετε και τα αποτελέσματα στη γεύση που θα θέλατε να πετύχετε.

Απλώστε τα βρεγμένα ρούχα στο μπαλκόνι Σίγουρα θα χρειαστεί να στεγνώσετε με κάποιο τρόπο κάποιο βρεγμένο ρούχο ή την πετσέτα που χρησιμοποιήσατε μετά το μπάνιο σας, αλλά η λύση δεν βρίσκεται στο να βγείτε και να την κρεμάσετε από το μπαλκόνι ή το παράθυρο του δωματίου του ξενοδοχείου σας. Κι αν ακόμα δεν καταλάβετε τον λόγο, σκεφτείτε την ιστορία μιας γυναίκας από το Χονγκ Κονγκ που άπλωσε τα εσώρουχα της από το μπαλκόνι και το επόμενο πρωί δεν τα βρήκε εκεί. Δεν της τα είχε κλέψει κάποιος και αυτό μάλιστα το επιβεβαίωσε και η ίδια, όταν κατέβηκε στην αίθουσα του πρωινού, και είδε πως ο αέρας τα είχε παρασύρει στην γυάλινη οροφή πάνω από τα τραπέζια που όλοι όσοι έμεναν στο ξενοδοχεία έτρωγαν το πρωινό τους.

Χρησιμοποιήστε κρυφά το μίνι μπαρ Αν θέλετε να πιείτε ή να φάτε κάτι από το μίνι μπαρ κάντε το, αλλά στη συνέχεια πληρώστε για αυτά που καταναλώσατε. Το να πιείτε τα μπουκαλάκια μινιατούρες με ουίσκι και να αντικαταστήσετε το εσωτερικό τους με τσάι για να μοιάζει το χρώμα του με ουίσκι ή το να φάτε την σοκολάτα και να την τυλίξετε πάλι με το ίδιο τρόπο, σαν να φαίνεται πως κανείς δεν την έχει αγγίξει, είναι κάτι το οποίο φυσικά και δεν πρέπει να κάνετε.

thehomeissue_(hotel)02

Αν χρησιμοποιήσετε κάτι από το μίνι μπαρ οφείλετε να το πληρώσετε μετά.

palettinoss17

Καπνίστε Αν υπάρχει πινακίδα πως απαγορεύεται το κάπνισμα οφείλετε να την σεβαστείτε και να μην καπνίσετε. Ίσως να θεωρήσετε πως ένα τσιγάρο δε θα είναι και τόσο μεγάλο σφάλμα, αλλά ένας μη καπνιστής θα καταλάβει την διαφορά. Ειδικά, αν κλειστείτε σε μπάνιο με εξαερισμό για να κάνετε κρυφά ένα τσιγάρο, ετοιμαστείτε να έχετε επισκέψεις στο δωμάτιό σας για επίπληξη και, φυσικά, να πληρώσετε το αντίστοιχο πρόστιμο. Υπάρχει, επίσης, κίνδυνος να ενεργοποιήσετε κατά λάθος το συναγερμό της φωτιάς.

Μπορεί να ενεργοποιήσετε τον συναγερμό της φωτιάς καπνίζοντας κρυφά σε μέρος που δεν επιτρέπεται.

Μπορεί να ενεργοποιήσετε τον συναγερμό της φωτιάς καπνίζοντας κρυφά σε μέρος που δεν επιτρέπεται.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio

Πάρτε μαζί σας το κατοικίδιό σας Κάθε ξενοδοχείο έχει την δική του πολιτική με τα κατοικίδια ζώα. Οφείλετε να έχετε συνεννοηθεί και ενημερώσει πριν σκάσετε μύτη στο ξενοδοχείο με το κατοικίδιο φίδι σας ή αράχνη, Κανείς δεν θα ήθελε να έρθει αντιμέτωπος με μια τέτοια έκπληξη στις διακοπές του.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *