Τι συμβουλεύουν τα ξένα μέσα όσους ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα

aghios-night-669-501-s-c1

Εμείς μπορεί να ζούμε δύσκολες ώρες, οι τουρίστες, όμως, συνεχίζουν να ελκύονται από το ελληνικό καλοκαίρι και τα νησιά μας. Παρ’ όλ’ αυτά πρέπει να έρχονται προετοιμασμένοι, καθώς οι συνθήκες διαφέρουν κατά πολύ από το συνηθισμένο. Σύμφωνα με το businessinsider.com, αυτά είναι που πρέπει να έχουν υπόψη τους όσοι φτάνουν στη χώρα για διακοπές.

Να έχουν μαζί τους μετρητά: Όπως έχουμε καταλάβει και οι ίδιοι, τα μετρητά αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι θησαυρός. Το State Department των Η.Π.Α. προειδοποίησε ότι μπορεί να υπάρξει θέμα όχι μόνο με τα ATM, αλλά και με την επεξεργασία πιστωτικών καρτών.

Να αποφύγουν περιοχές διαδηλώσεων: Για λόγους ασφαλείας, τους συστήνεται νααποφύγουν το Σύνταγμα, καθώς ακόμη και διαδηλώσεις που μοιάζουν ειρηνικές, μπορεί να εξελιχθούν σε βίαιες.

Να έχουν ταξιδιωτική ασφάλεια: Σε όσους δεν βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, συστήνεται να επενδύσουν σε μια ταξιδιωτική ασφάλεια που θα τους εξασφαλίσει τα χρήματά τους σε περίπτωση που μετανιώσουν για ένα ταξίδι στην Ελλάδα και το ακυρώσουν.

Να προτιμήσουν πακέτα προσφορών: Αυτό σημαίνει για τους ταξιδιώτες ότι θα έχουν ήδηπροπληρώσει το πακέτο προσφοράς με τα αεροπορικά, το ξενοδοχείο, τα γεύματα κ.λπ, οπότε θα έχουν μικρή ανάγκη χρημάτων όσο βρίσκονται στη χώρα.

Να γνωρίζουν την τοποθεσία της πρεσβείας τους: Κάτι που είναι χρήσιμο σε κάθε ταξίδι στο εξωτερικό, είναι κι εδώ, αφού σε περίπτωση κάποιας έκτακτης ανάγκης, η πρεσβεία είναι το πρώτο μέρος που στο οποίο πρέπει να απευθυνθεί ο κάθε ταξιδιώτης.

 

clickatlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *