Τι χρώμα να βάψεις τα μαλλιά σου τον χειμώνα-Όλες οι τάσεις!(Photos)

Το χρώμα των μαλλιών είναι πολύ σημαντικό στοιχείο  στην εμφάνιση μίας γυναίκας. Το σωστό χρώμα μπορεί να κολακέψει το πρόσωπό σου, να αναδείξει την σέξι πλευρά σου και φυσικά να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Ωστόσο ποιο χρώμα να διαλέξεις, αν θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου, τώρα που πλησιάζει ο χειμώνας;

Εμείς κάναμε μία έρευνα και ανακαλύψαμε τα χρώματα που επέλεξαν οι celebrities για να βάψουν τα μαλλιά τους. Είσαι έτοιμη να τολμήσεις αυτό τον χειμώνα ή όχι;

 

H Jessica Biel βρήκε το κατάλληλο χρώμα το οποίο είναι μεν καστανό αλλά με κάποιους τόνους ξανθού. Το rose gold, δηλαδή η σκούρα βάση με μερικά μελί highlights είναι το ιδανικό χρώμα για το χειμώνα. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και μπορείς όταν πλησιάζει η άνοιξη είτε να το κάνεις ένα τόνο πιο ξανθό είτε πιο σκούρο. Αν και πιστέψτε μας δεν θα το βαρεθείτε εύκολα!

Μπορεί η Beyonce να αλλάζει το μαλλί της κάθε λίγο και λιγάκι αλλά εμείς ξέρουμε πιο χρώμα είναι ιδανικό για την εποχή αυτή. Ουσιαστικά δεν είναι χρώμα αλλά ανταύγειες οι οποίες έρχονται να φωτίσουν ακόμη περισσότερο το μαλλιά σου για αυτό τις κάνουμε στη φράντζα και στα” έξω έξω”μαλλιά. Αν έχεις μακρυά μαλλιά τότε το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

megan fox

Η Megan Fox προτίμησε ένα σοκολατί χρώμα το οποίο είναι ουσιαστικά το σκούρο καστανό το οποίο επιστρέφει ξανά στο προσκήνιο. Αν λοιπόν θέλεις ένα πιο ”γλυκό” χρώμα από το μαύρο και κάτι πιο σκούρο από το καστανό, τότε το σοκολατί είναι η must επιλογή για φέτος.

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για την τεχνική του ombre η οποία είναι πολύ δημοφιλής στη showbiz. Το sombre, λοιπόν, είναι ένα τόνο πιο ανοιχτά τα μαλλιά από τη μέση και κάτω. Το sombre μπορεί να γίνει σε όλα τις αποχρώσεις μαλλιών αρκεί να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτές οι άκρες. Όπως ακριβώς στη φωτογραφία.

Το χρώμα της είναι διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει αλλά είναι τόσο μεγάλη τάση που θέλουμε να την υιοθετήσουμε και εμείς-και ας μην μας πάει-. Το σοκολατί σε συνδυασμό με το κόκκινο είναι ιδανικό για σένα που θέλεις να τολμήσεις αλλά να μην το παρακάνεις.

Wheat Blonde: Το Dark Blonde με λίγα λόγια είναι αυτό που λέμε ψυχρό ξανθό. Είναι το ιδανικό ξανθό για το χειμώνα ενώ τονίζει ιδανικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και κυρίως τα μάτια σου-ότι χρώμα και αν είναι-.

 


 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *