Το μακιγιάζ (και όχι μόνο) που αρέσει στους άντρες!

make-up

Εντάξει, υπάρχουν και γυναίκες που έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και το κάνουν καθαρά για τον εαυτό τους, να το πούμε και αυτό.Αλλά η πλειοψηφία των γυναικών θέλει να είναι αρεστή στον αγαπημένο τους – το θέμα είναι τι σκέφτεται αυτός ο αγαπημένος για τις συνήθειες ομορφιάς της αγαπημένης του;

palettino

Δες παρακάτω μερικές συμβουλές:

Δεν τους αρέσει το έντονο μακιγιάζ. Μην παραμορφώνεις τα χαρακτηριστικά σου με πολύ έντονες γραμμές, χρώματα και περίεργες τεχνικές. Υιοθέτησε ένα πιο φυσικό ή neutral μακιγιάζ. Τους αρέσει περισσότερο!

Το κραγιόν, δεν τους αρέσουν τα πολύ έντονα και φωτεινά χρώματα, άσε που λερώνουν κιόλας. Τα κόκκινα, μπορντό, φούξια και άλλα δεν είναι τα αγαπημένα τους.  Όταν είναι σε σχέση γιατί στην αρχή αυτό είναι που τους τραβάει το βλέμμα!  Αυτό που ενδιαφέρει τους άντρες είναι τα χείλη σου να είναι περιποιημένα, μαλακά το βασικό έτοιμα για φίλημα. Πολλοί μάλιστα λένε ότι τους ενοχλεί το άρωμα και η γεύση του κραγιόν. Γι’ αυτό όταν έχεις ραντεβού με τον αγαπημένο σας, επίλεξε nude ή neutral αποχρώσεις.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


Τους αρέσει το πολύ απαλό δέρμα, ειδικά στα πόδια. Το βασικό ειδικά για τα πόδια είναι να κάνεις σωστή αποτρίχωση. Για όλο το σώμα ακολούθησε τακτικά μια απλή ρουτίνα ομορφιάς 2-3 φορές την εβδομάδα κάνε απολέπιση σε όλο το σώμα και καθημερινά άπλωσε μια πλούσια ενυδατική κρέμα για να διατηρήσεις το δέρμα σου μαλακό και μεταξένιο.

Δεν τους αρέσουν τα έντονα και βαριά αρώματα. Μη λούζεσαι με το άρωμά σου, ψέκασε λίγο πίσω από τα αυτιά και άπλωσε σε όλο το σώμα μια ενυδατική κρέμα με άρωμα, θα την εκτιμήσουν περισσότερο.

Δεν τους αρέσουν τα στημένα χτενίσματα, οι περισσότεροι προτιμούν τα φυσικά μαλλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Θέλεις γρήγορα αποτελέσματα ; Ετοιμάσου να ιδρώνεις ακόμα και στον ύπνο σου.(Photos)


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *