Το νεότερο trend στα μαλλιά ήρθε από τα παλιά

banana-bun-1

Σήμερα δεν θα μιλήσουμε για χρώματα μαλλιών, δεν θα μιλήσουμε για κοτσίδες ούτε για τα τέλεια κύματα. Ναι, είναι ακόμα trends και αυτά αλλά θα σου μιλήσουμε για ένα άλλο, ακόμα νεότερο που στην πραγματικότητα είναι ένα τεράστιο #throwback! Καλωσόρισε και πάλι στην ζωή σου τον κότσο μπανάνα! Σίγουρα έχιες δει την μητέρα σου ή κάποια θεία να τον κάνει, λαμπερό και τέλειο. Μάλιστα, κάποτε ήταν ένα από τα τέστ των σχολών κομμωτικής! Ο κότσος μπανάνα λοιπόν επιστρέφει δυναμικά όχι στην original αλλά στην ατημέλητη εκδοχή του!

banana bun 4

Το trend θέλει τα μαλλιά μας πιασμένα χαμηλά ή και ψηλά (όχι πολύ ψηλά) και γυρισμένα προς τα μέσα.

palettino

banana bun 6

Ομοιόμορφα ή και όχι, με πολλές ελεύθερες τούφες και πάρα πολλή υφή. Το υστικό για να τον πετύχεις είναι να μην προσπαθήσεις να τον κάνεις τέλειο και να επιστρατεύσεις το ξηρό σαμπουάν σου και αρκετά τσιμπιδάκια.

banana bun 5

Βλέπεις, το τέλεια ατημέλητο κράτημα επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας μόνο τσιμπιδάκια και όχι λαστιχάκια. Απλά ψεκάζεις τα μαλλιά σου με ξηρό σαμπουάν για κράτημα και υφή και έπειτα μαζεύεις τα μαλλιά σου στο πίσω μέρος γυρνώντας τα προς τα μέσα.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio 


banana bun 3

Οι παραλλαγές που μπορείς να κάνεις είναι πολλές και δεν υπάρχουν περιορισμοί, μόνο ένας βασικός κανόνας: Να είναι γυρισμένα τα μαλλιά σου προς τα μέσα!

banana bun 2

faysbook.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *