Το προσώπο σου αποκαλύπτει την κατασταση της υγείας σου.

Η χαρτογράφηση προσώπου επισημαίνει ότι κάθε σημείο του προσώπου σας αντιστοιχεί σε κάποιο όργανο του σώματός σας.

Η ενήλικη ακμή που επιμένει, οι ερεθισμοί αλλά και η υπερβολική ξηρότητα σε ορισμένα σημεία του προσώπου μας, δεν είναι μόνο αποτέλεσμα τύπου επιδερμίδας ή ακατάλληλων προϊόντων ομορφιάς. Με βάση την αρχαία κινέζικη ιατρική η χαρτογράφηση προσώπου που εφαρμόζεται εδώ και αιώνες επισημαίνει ότι κάθε σημείο του προσώπου σας αντιστοιχεί σε κάποιο όργανο του σώματός σας. Αυτό σημαίνει ότι την επόμενη φορά που θα κάνετε μια συγκεκριμένη παρατήρηση, ίσως αυτό να πρέπει να σας οδηγήσει σε κάποιες επιπλέον σκέψεις σε σχέση με τις συνήθειές σας.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι palettino-magazine-fw2122.jpg

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 45ευρώ!!!

Μέτωπο = Πεπτικό σύστημα και ουροδόχος κύστη
Εάν παρατηρείτε σημάδια ακμής στο σημείο αυτό θα πρέπει να βελτιώσετε τη διατροφή σας και να πίνετε πολύ νερό καθημερινά. Εάν υπάρχουν λεκέδες στο μέτωπο, αυτό συνδέεται με το λεπτό έντερο και την ουροδόχο κύστη. Ενδεχομένως να προέρχεται από μη διαχειριζόμενο στρες, κακή πέψη και κακό ύπνο.

Μάτια και αυτιά = νεφρά
Οι μαύροι κύκλοι σας μπορεί να μην είναι αθώοι αλλά να δείχνουν πρόβλημα στα νεφρά. Αποφύγετε τα αλμυρά φαγητά και βάλτε το νερό στη ζωή σας.

Πιγούνι = στομάχι
Σύμφωνα με τη χαρτογράφηση προσώπου οι ατέλειες στο σημείο αυτό σημαίνουν ότι πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τη διατροφή σας βάζοντας μια συνέπεια και μια ισορροπία. Επίσης, η ενήλικη ακμή στην περιοχή αυτή, έχουν να κάνουν με ορμονικά θέματα. Ακμή στο πηγούνι, γύρω από το στόμα και στο σαγόνι συνδέεται με διαταραχές του αναπαραγωγικού συστήματος αλλά και διαταραχές στο παχύ έντερο ή στο κόλον και στο στομάχι. Όταν η ακμή σχηματίζεται κάτω από τα χείλη ή χαμηλά στο πηγούνι, μπορεί να σημαίνει ότι ολόκληρο το πεπτικό σύστημα δεν λειτουργεί σωστά, συμπεριλαμβανομένου του σπλήνα και των νεφρών.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι palettino-magazine-fw2122.jpg

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 45ευρώ!!!

Ζώνη ανάμεσα στα μάτια = συκώτι
Προσοχή στο αλκοόλ και στις τροφικές δυσανεξίες που μπορεί να έχετε.

Μύτη = καρδιά
Οι διεσταλμένοι πόροι είναι σημάδια υψηλής αρτηριακής πίσεση και ζητημάτων υγείας της καρδιάς. Βελτιώστε άμεσα τη διατροφή σας μειώνοντας τα λίπη. Επίσης η κόκκινη μύτη μπορεί να υποδεικνύει προβλήματα που σχετίζονται με την καρδιά, όπως υψηλή αρτηριακή πίεση και φλεγμονή.

Μάγουλα = αναπνευστικό σύστημα
Οι ατέλειες στην περιοχή αυτή μαρτυρούν ότι είστε καπνίστρια ή ότι δεν φροντίζετε τη συστηματική άσκηση του σώματός σας. Επίσης η ερυθρότητα στα μάγουλα συνδέεται με δυσλειτουργία του στομάχου, του ήπατος και των πνευμόνων.

Λαιµός = πρόβλημα υγείας
Ο ερεθισμός στο λαιμό συνδέεται με στρες που επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Θα πρέπει να ξεκουραστείτε και να ζητήσετε τη γνώμη ιατρού.

Το μυστικό

Οι ειδικοί που ασχολούνται με τεχνικές χαρτογράφησης προσώπου αναφέρουν ότι η βασική αντίληψη είναι η εξής: συμπτώματα όπως ακμή ή ερυθρότητα που εμφανίζονται στο πρόσωπό σας είναι αντιπροσωπευτικές κάποιου προβλήματος υγείας, ιδιαίτερα σε όργανα όπως τα νεφρά ή η καρδιά

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι palettino-magazine-fw2122.jpg

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 45ευρώ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *