Φαίη Σκορδά: Σε ρόλο μοντέλου με τον Γιώργο Λιάγκα στο πλευρό της! Φωτογραφίες

FAIH_h_645_450

Και ναι, η όμορφη Φαίη Σκορδά τώρα και… σε ρόλο μοντέλου. Όχι, η παρουσιάστρια του Πρωινού Ant1 δεν αναζητά την τύχη της στις πασαρέλες, αλλά έκανε μια guest και άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στο fashion show του σχεδιαστή Stylianosμε θέμα της νύφες. Και μπορεί η Φαίη να μην έβαλε νυφικό, όπως τα άλλα μοντέλα της βραδιάς, αλλά έκλεψε τις εντυπώσεις με την μακριά τουαλέτα της.
Η επίδειξη έγινε στο Ζάππειο με αφορμή την bridal fashion week και η Φαίη μαζί με γνωστά μοντέλα (όπως η Αντωνία Καλλιμούκου, η Κατερίνα Ευαγγελινού και άλλες) βρέθηκε στο catwalk έχοντας το πιο φανατικό κοινό. Ανάμεσα σε αυτούς που την απόλαυσαν στην πασαρέλα ήταν ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας, αλλά και η Σάσα Σταμάτη με τον Θέμη Γεωργαντά που βρέθηκαν στα backstage για να την εμψυχώσουν…

Όσο για την Φαίη; Απόλαυσε πολύ αυτήν την εκδήλωση και με αέρα μοντέλου περπάτησε και πόζαρε στους φωτογράφους που βρέθηκαν εκεί!

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *