Φενγκ Σούι: Οι Aλλαγές που Πρέπει να Κάνετε στο Σπίτι σας για να Δείτε Αλλαγή στη Ζυγαριά σας

thehoemissue_fengshui

Το καλό φενγκ σούι φέρνει στη ζωή μας υγεία, ευημερία και αρμονία σε αντίθεση με το κακό φενγκ σούι που μπορεί να έχει πολύ αρνητικά αποτελέσματα στην καθημερινότητά μας (έτσι, τουλάχιστον λένε οι ειδικοί). 

palettino

Αν το πρόβλημά σας είναι το νούμερο που δείχνει η ζυγαριά που δεν λέει να πέσει με τίποτα, τότε το φενγκ σούι μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα που σας δυσκολεύει τη ζωή.

Διώξτε την ακαταστασία Κάθε γωνιά, δωμάτιο, χώρος του σπιτιού πρέπει να είναι καθαρός και τακτοποιημένος. Το καθαρό και οργανωμένο περιβάλλον δημιουργεί καλύτερη ενέργεια, κάτι που με τη σειρά του βοηθάει στο να αναπνέουμε καλύτερα. Η αναπνοή είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για να έχετε ένα υγιές σώμα. Επίσης, λιγότερη ακαταστασία στο σπίτι σημαίνει και λιγότερη ακαταστασία μέσα σας πράγμα που οδηγεί σε καλύτερη υγεία.

Βάλτε τάξη στο σπίτι σας για να τακτοποιηθούν όλα τα προβλήματα της ζωής σας.

Βάλτε τάξη στο σπίτι σας για να τακτοποιηθούν όλα τα προβλήματα της ζωής σας.

Αναθεωρήστε, αναδιοργανωθείτε, επανεκτιμήστε Τακτοποιήστε το σπίτι σας ξεκινώντας από την είσοδο του σπιτιού. Σύμφωνα με το φενγκ σούι η είσοδος θεωρείται το στόμα του σπιτιού σας, το χώρο που η ενέργεια εισβάλλει πρώτα. Δώστε βάση στο πώς θα φτιάξετε αυτό το σημείο του σπιτιού και μην το παραφορτώνετε με πράγματα που θα μπλοκάρουν τη ζωή σας αλλά και το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το βάρος σας. Οι ειδικοί του φενγκ σούι τονίζουν πως η εξώπορτα πρέπει να ανοίγει τουλάχιστον μέχρι 90 μοίρες χωρίς να την εμποδίζει τίποτα.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


Όσο πιο οργανωμένη είναι η είσοδος τόσο πιο ευχάριστο θα είναι για εσάς να μπαίνετε στο σπίτι σας καθημερινά. Δεν πρέπει η πόρτα σας να είναι εντελώς γυμνή. Βάλτε ένα χαλάκι που να γράφει «Καλώς ήρθατε» και φροντίζετε να σκουπίζετε οπωσδήποτε την είσοδο κάθε εβδομάδα. Βάλτε ένα πράσινο φυτό έξω από την πόρτα σας γιατί τα φυτά βοηθάνε στο να φέρνετε όμορφα πράγματα στη ζωή σας.

Τα φυτά βοηθάνε στην ανανέωση της θετικής ενέργειας.

Τα φυτά βοηθάνε στην ανανέωση της θετικής ενέργειας.

Μην αφήνετε τίποτα χαλασμένο στο σπίτι Το φενγκ σούι δεν αγαπάει ιδιαίτερα τα χαλασμένα και σπασμένα πράγματα. Φτιάξτε ό,τι έχει χαλάσει μέσα στο σπίτι σας ή αντικαταστήστε το πετώντας όλα τα χαλασμένα μη λειτουργικά αντικείμενα.

Φτιάξτε το υπνοδωμάτιο Αν έχετε πρόβλημα με τα κιλά και την αυτοπεποίθησή σας, τότε το υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος που πρέπει οπωσδήποτε να φτιαχτεί για να βελτιώσετε το σώμα σας και επομένως την ερωτική σας ζωή.

Βάλτε το κρεβάτι σας σε τέτοια θέση ώστε να έχει πλάτη στον τοίχο.

Βάλτε το κρεβάτι σας σε τέτοια θέση ώστε να έχει πλάτη στον τοίχο.

Θέλετε το κρεβάτι σας να ακουμπάει οπωσδήποτε σε έναν τοίχο. Αυτό το trick δημιουργεί ασφάλεια και ηρεμία. Επίσης πρέπει να μπορείτε να ξαπλώσετε στο κρεβάτι σας και από τις δύο μεριές εύκολα. Τέλος αποφεύγετε να το τοποθετείτε στην ίδια ευθεία με την πόρτα.

Το βράδυ διατηρήστε όλες τις πόρτες του σπιτιού κλειστές. Αυτό το trick βοηθάει στο να μένει η ενέργεια μέσα στον χώρο σας και να δημιουργείτε πιο δυνατές και σωστές σχέσεις.

Για να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας ξεκινήστε οργανώνοντας καλύτερα τη ζωή και το σπίτι σας.

Για να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας ξεκινήστε οργανώνοντας καλύτερα τη ζωή και το σπίτι σας.

Αποφύγετε να έχετε τηλεόραση μέσα στο δωμάτιο γιατί δυσκολεύει τον ύπνο. Όσο πιο λίγο και ανήσυχα κοιμάστε τόσο πιο δύσκολα θα μπορέσετε να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη διατροφή την επόμενη μέρα.

Τα φρούτα στη κουζίνα είναι πολύ καλό φενγκ σούι. Οργανώστε τα σε ομάδες των 9.

Τα φρούτα στη κουζίνα είναι πολύ καλό φενγκ σούι. Οργανώστε τα σε ομάδες των 9 και διακοσμήστε με αυτά την κουζίνα σας.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


Προσέξτε την κουζίνα σας Σύμφωνα με το φενγκ σούι η κουζίνα θεωρείται η καρδιά του σπιτιού. Διακοσμήστε την κουζίνα σας με ζωηρά φωτεινά χρώματα και προσθέστε πολύ καλό φωτισμό και φρέσκα λουλούδια ή βότανα. Βάλτε στο τραπέζι της κουζίνας ένα μπολ με 9 πορτοκάλια καθώς αυτός ο αριθμός θα φέρει καλή τύχη και ευημερία στη ζωή σας.

Η ακαταστασία δεν ευνοεί καθόλου το χάσιμο κιλών.

Η ακαταστασία δεν ευνοεί καθόλου το χάσιμο κιλών.

Αποφύγετε να έχετε την πλάτη σας απέναντι στην πόρτα όταν μαγειρεύετε αλλά αν δεν γίνεται να αλλάξετε θέση στον φούρνο σας, βάλτε έναν καθρέφτη απέναντι από τον φούρνο.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *