Όταν η Kate Middleton επισκέφτηκε το Downton Abbey

Η τηλεοπτική αριστοκρατία συνάντησε την πραγματική, όταν η Kate Middleton επισκέφτηκε τα στούντιο όπου γυρίζεται η δημοφιλής σειράDownton Abbey. Η δούκισσα του Cambridge μίλησε με τους ηθοποιούς της αγαπημένης της βρετανικής σειράς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε το ενδιαφέρον των φωτογράφων που απαθανάτιζαν κάθε της κίνηση αλλά και των συντελεστών της σειράς που δήλωσαν ενθουσιασμένοι.

Φορώντας ένα κρεμ Jojo Maman Bebe παλτό, η δούκισσα εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με το σοφιστικέ στιλ της που παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη παραμένει κομψό. Άλλωστε και στην πρώτη της εγκυμοσύνη απέδειξε ότι οι γυναίκες μπορούν με εύκολους τρόπους και κυρίως με οικονομικά σύνολα, φορέματα και εντυπωσιακά παλτό να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει εκφράσει στο παρελθόν την αγάπη της για το Downton Abbey, με την βασίλισσα Ελισάβετ να τιμά την πρωταγωνίστρια της σειράς, Maggie Smith, με τον ανώτερο τίτλο τιμής της Βρετανία ‘Dame’ αλλά και την Middleton να δηλώνει ότι λατρεύει να παρακολουθεί τα επεισόδια της σειράς μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William. Στα στούντιο όπου γυρίζεται η δημοφιλής σειρά, οι προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει από νωρίς για την επίσκεψη της Kate, με τους συντελεστές να δηλώνουν μετά ενθουσιασμένοι: «Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που θα έχουμε την δούκισσα του Cambridge μαζί μας στο set του Downton Abbey», δήλωσε ο παραγωγός της σειράς Gareth Neame τονίζοντας ότι «η δούκισσα είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς, οπότε ήταν πολύ ενδιαφέρον να την δούμε εκεί. Ήταν τόσο γενναιόδωρο εκ μέρους της που θέλησε να περάσει χρόνο με τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς που  ζωντανεύουν την εξιστόρηση της οικογένειας Crawley».

Ο 4χρονος Zac Barker που υποδύεται τον γιο της Lady Mary στη σειρά, ήταν ο πρώτος ηθοποιός που υποδέχτηκε την Middleton στα στούντιο, ενώ ακολούθησαν ο δημιουργός του Downton Abbey, Julian Fellowes, αλλά και ο Robert James Collier που υποδύεται τον Thomas Barrow. Η Kate επισκέφτηκε τα καμαρίνια όπου οι ηθοποιοί φτιάχνουν τα μαλλιά τους και το μακιγιάζ. Η Phyllis Logan, μάλιστα, εκείνη την στιγμή προετοιμαζόταν για τα γυρίσματα της επόμενης σκηνής και ο Collier αστειεύτηκε, λέγοντας στην δούκισσα «ήρθατε την κατάλληλη ώρα, η Phyllis θα κάνει το botox της τώρα». Μπορεί η Maggie Smith να μην ήταν παρούσα στην επίσκεψη λόγω αδιαθεσίας, όμως, η Kate γνώρισε τα περισσότερα μέλη του καστ και μάλιστα δέχτηκε και μια σοκολατένια τούρτα από τις ηθοποιούς που υποδύονται τις υπηρέτριες στη σειρά, Sophie McShera και Lesley Nicol.

Η σειρά που έχει κερδίσει πάνω από 40 βραβεία, μεταξύ των οποίων 2 Χρυσές Σφαίρες, βραβεία Emmy ενώ κατέχει και μία θέση στο βιβλίο Γκίνες για τις κριτικές που έχει δεχθεί από το 2010 που έκανε πρεμιέρα, έχει καταφέρει να συγκινήσει πολλούς θεατές παγκοσμίως ενώ έχει κερδίσει και τον θαυμασμό της βρετανικής μοναρχίας. Η επιτυχία αυτή, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, πέρα από το ταλαντούχο καστ έγκειται και στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα τηλεοπτικό προϊόν που διαφημίζει την μοναρχία παρόλο που οι αριστοκράτες δεν παρουσιάζονται πάντα ως ευγενείς ή ανιδιοτελείς. Όπως έγραψε η δημοσιογράφος Tanya Gold στο περιοδικό Stylist το «Downton Abbey είναι μια δραματική σειρά εποχής που όμως συμπεριφέρεται σαν σαπουνόπερα. Οι χαρακτήρες αλλάζουν προσωπικότητα κάθε 12 λεπτά και οι ιστορίες κινούνται σαν μια κομψή αλλά χαλασμένη μοτοσικλέτα». Η Kate Middleton, όπως αναφέρει η Gold, κάθεται στον καναπέ της για να παρακολουθήσει τον Downton Abbey κυρίως γιατί θέλει να πείσει ότι δεν διαφέρει από την μέση βρετανίδα τηλεθεάτρια παρά τον διαφορετικό τρόπο ζωής που ακολουθεί.

 

kathimerini.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *