Άνδρας: Επιχείρηση, λευκό πουκάμισο.Ιδανικοί συνδιασμοί.

Για την αντρική γκαρνταρόμπα, το λευκό πουκάμισο είναι ο καμβάς, πάνω στον οποίο μπορείς να δημιουργήσεις. Γι’ αυτό και κάθε άντρας χρειάζεται τουλάχιστον ένα που να αξίζει.

Το άσπρο πουκάμισο αποτελεί ένα από τα λίγα αλλά βασικά κομμάτια στην ντουλάπα σου, που σε βγάζουν ασπροπρόσωπο σε κάθε περίσταση. Σου είναι τόσο χρήσιμο και απαραίτητο όσο ένα μαύρο κοστούμι, ένα υφασμάτινο παντελόνι, ένα τζιν, ένα πουλόβερ, ένα δερμάτινο, ένα σπορ σακάκι ή μία ζακέτα. Εάν το διαλέξεις σωστά, μπορείς να το ταιριάξεις με όλα τα παραπάνω για μία επίσημη αλλά και casual εμφάνιση. Επειδή από μόνο του είναι αρκετά συνηθισμένο, καλό είναι να μη φορτώσεις την ντουλάπα σου με ακόμα ένα αχρησιμοποίητο πουκάμισο. Φρόντισε να κάνεις τη σωστή αγορά επιλέγοντας ένα 100% βαμβακερό κι απόφυγε το πολύ λεπτό ύφασμα, που επιτρέπει να ξεχωρίζει αντιαισθητικά είτε η φανέλα σου είτε το στήθος σου, όσο γυμνασμένο ή καλοτριμαρισμένο κι αν είναι.

Tα σκοτεινα σημεια του λευκου

1. Μη φοράς σκούρα φανέλα από μέσα, καλύτερα καθόλου ή αμάνικη.

2. Χρησιμοποίησέ το μόνο μία φορά και μετά πλύνε το, μιας και κιτρινίζει εύκολα.

3. Μην αφήνεις ποτέ πάνω από δύο κουμπιά ανοιχτά.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ

Συνδύασε το παντελόνι σου, ανοιχτόχρωμο ή σκουρόχρωμο, με ένα λευκό πουκάμισο και καθόρισε το ύφος του στυλ σου από τα αξεσουάρ. Αν πρόκειται για ημιεπίσημο look, πρόσθεσε μία γραβάτα στην απόχρωση του παντελονιού ή βάλε έντονο χρώμα, μιας και το λευκό πουκάμισο το επιτρέπει. Αν προτιμάς πιο χαλαρή εμφάνιση, μπορείς να δοκιμάσεις να αντικαταστήσεις το υφασμάτινο παντελόνι με ένα σκουρόχρωμο τζιν.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ 

Σε επίσημη εμφάνισή σου με κοστούμι, ποτέ δεν κουμπώνεις όλα τα κουμπιά.

Μάθε τους 3 βασικούς κανόνες.

1. Στα δύο κουμπιά, κούμπωσε μόνο το πάνω.

2. Στα τρία κουμπιά, κούμπωσε μόνο το μεσαίο.

3. Κούμπωσέ τα όλα μόνο αν πρόκειται για σταυρωτό κοστούμι.

ΚΟΣΤΟΥΜΙ BROOKS BROTHERS

ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΓΙΑΚΑ ΑΠ’ ΕΞΩ

Επέλεξες να φορέσεις πουκάμισο με μπλούζα; Βεβαιώσου ότι ο γιακάς είναι έξω από την μπλούζα και τα μανίκια ξεπερνούν ελάχιστα το τελείωμα της. Ασε το πρώτο κουμπί ξεκούμπωτο.

ΜΠΛΟΥΖΕΣ NAVY & GREEN

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑ 

Βάλε χρώμα στην καθημερινότητά σου, φορώντας ένα χρωματιστό παντελόνι σε ίσια γραμμή με λευκό πουκάμισο. Ρίξε στους ώμους σου μία μπλούζα παρόμοιας απόχρωσης και φόρεσε τα αγαπημένα σου loafers.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ NAVY & GREEN, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ NAVY & GREEN

ΟΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΛΕΥΚΟ

Ενα άσπρο πουκάμισο θεωρείται η καλύτερη επιλογή κάθε γραβάτας, αλλιώς ταίριαξέ τη με το χρώμα του πουκαμίσου.

Αν θες να κάνεις αλλαγή, σέταρε τη γραβάτα με τη ζώνη κι άσε το παπούτσι στην ανεξαρτησία του.

 

 

ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ 

Ιδανικός συνδυασμός για σένα που αναζητάς άνεση και στυλ είναι να σετάρεις το παντελόνι σου με μία ζακέτα κι από μέσα να βάλεις ένα άσπρο πουκάμισο που ταιριάζει σχεδόν με όλα. Εάν η ζακέτα σου έχει γιακά, μη βγάλεις απ’ έξω κι αυτόν του πουκαμίσου. Φρόντισε να φαίνεται το κολάρο, αλλά το τελείωμά του να είναι κρυμμένο. Ασε και τη ζακέτα ανοιχτή, χωρίς όμως να είναι ορατή η λευκή φανέλα στο background. Επίσης, μπορείς να την αντικαταστήσεις και με ένα casual σακάκι.

 

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΔΕΣΜΕΥΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟ

Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για τις φθινοπωρινές ημέρες από τη ζακέτα με πουκάμισο. Ενα άσπρο πουκάμισο σε βγάζει από το χρωματικό αδιέξοδο και ταιριάζει με όλα.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ GANT, ΖΑΚΕΤΑ GANT

ΔΩΣΕ ΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ

Αν θεωρείς ότι κλασικά παπούτσια, τύπου wingtips, είναι ξεπερασμένα, σίγουρα έχεις επηρεαστεί από παλαιότερες γενιές. Η αλήθεια είναι ότι με την πάροδο του χρόνου έχει επέλθει στυλιστική και ποιοτική βελτίωση. Πλέον αποτελούν must have στην ντουλάπα σου. Αν βέβαια θέλεις ένα χαλαρό look, ιδανικό είναι ένα ζευγάρι δερμάτινα sneakers. Wingtips ή sneakers, μη φοβηθείς μία πληθωρική τσάντα, που θα σε βολέψει στην καθημερινότητά σου.

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ REPLAY, ΤΣΑΝΤΑ BOSS (BOSS STORES), ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ BOSS ( BOSS STORES) 

menshealth.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

click here
click here
click here
click here

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *