Άνδρας στο Τέξας έγινε πατέρας γεννώντας το παιδί του . (Video)

wyley-gives-birth-708

Είναι ομολογουμένως ένα πολύ παράξενο θέαμα. Ένας τρανσέξουαλ έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί και μπορεί να λέει ότι νιώθει απέραντη αγάπη για τον γιό του, ωστόσο παραδέχεται πως δεν θα το ξαναέκανε, μετά από τις αποδοκιμασίες των ξένων.

https://youtu.be/Tg6jzM4pfSA

Ο 28χρονος Γουίλεϊ Σίμπσον, που ζει στο Τέξας με τον αρραβωνιαστικό του, τον επίσης 28χρονο Στέφεν Γκεθ, άρχισε την μετάβαση από γυναίκα σε άνδρα σε ηλικία 21 ετών.
Ο Γουίλεϊ άκουσε πολλά αρνητικά σχόλια όταν κυκλοφορούσε στον δρόμο και οι άνθρωποι έβλεπαν έναν έγκυο άνδρα

Ο Γουίλεϊ άκουσε πολλά αρνητικά σχόλια όταν κυκλοφορούσε στον δρόμο και οι άνθρωποι έβλεπαν έναν έγκυο άνδρα.

Παρά την λήψη θεραπείας με τεστοστερόνη και την ενημέρωση από τους γιατρούς πως δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος, καθώς είχε σταματήσει να έχει περίοδο, το ζευγάρι ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος τον Φεβρουάριο του 2018.

Παρόλο που αρχικά δεν ένιωθαν έτοιμοι να γίνουν γονείς, ο Γουίλεϊ αποφάσισε να κρατήσει το παιδί, δίνοντας παράλληλα καθημερινή «μάχη» και αποδοκιμασίες από τους ξένους.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, ο Γουίλεϊ γέννησε τον γιο του, Ρόουν με καισαρική και παραδέχεται πλέον πως όλα τα σχόλια αξίζουν τον κόπο, αλλά δεν θέλει να το ξαναπεράσει αυτό.

Ο μικρός γιος τους είναι πλέον 6 μηνών και το ζευγάρι αποφάσισε να αποκαλύψει πως ήταν η εγκυμοσύνη και η μητρότητα.

Ο Γουίλεϊ που εξακολουθεί να έχει κόλπο και θηλυκά αναπαραγωγικά όργανα, γέννησε σε καισαρική τομή πριν από 6 μήνες μετά από μια έντονα συναισθηματική εγκυμοσύνη.

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη είπε: «Δεν είναι κάτι συνηθισμένο να βλέπεις έναν έγκυο άνδρα να περπατά στο δρόμο, γι’ αυτό και λάβαμε πολλά αρνητικά σχόλια. Μου έλεγαν ότι δεν θα είμαι ποτέ άνδρας, ότι οι άνδρες δεν κυοφορούν και όλοι με αποκαλούσαν ‘αυτό’».
Ο Γουίλεϊ σε μικρή ηλικία

Ο Γουίλεϊ σε μικρή ηλικία

Ο Γουίλεϊ, που έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για μαστεκτομή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να θηλάσει, προτίθεται να κάνει την πλήρη μετάβαση στο μέλλον.

Ο 28χρονος ξεκίνησε την θεραπεία με τεστοστερόνη το 2012και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή το 2013, ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμη επέμβαση για την απόκτηση πέους.

Ο Στέφεν λέει ότι δεν πίστευαν πως θα μπορούσε να μείνει έγκυος ο Γουίλεϊ, διότι έπαιρνε τεστοστερόνη.

Στο παρελθόν, ο Γουίλεϊ είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο KEN55 πως δεν είχε περίοδο «εδώ και χρόνια. Από τότε που γνώρισε τον Στέφεν. «Είχαμε μιλήσει για την τεστοστερόνη και μας είχαν πει οι γιατροί ότι δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος. Αποδείχθηκε πως δεν ήταν αλήθεια».
Ο Γουίλεϊ μετά την μαστεκτομή

Ο Γουίλεϊ μετά την μαστεκτομή

Ο Γουίλεϊ ανακάλυψε πως ήταν έγκυος όταν βρισκόταν στην 11η εβδομάδα της κύησης επειδή είχε πρωινή αδιαθεσία. «Ήμουν νευρικός. Ήμουν πολύ συναισθηματικός, άρχισα να κλαίω ξαφνικά. Δεν ήξερα τι να κάνω» λέει όταν μιλά για την ημέρα που ανακάλυψε πως ήταν έγκυος.

Μιλώντας για το ταξίδι που ακολούθησε, λέει: «Ήμουν ήδη ανήσυχος καθώς θα ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Αλλά ήμουν και αγχωμένος διότι έπρεπε να αντιμετωπίσω όλο αυτό το στίγμα με το γεγονός ότι ήμουν έγκυος. Παράλληλα με την λήψη αγενών σχολίων από άλλους, η εγκυμοσύνη ήταν πολύ δύσκολη για μένα συναισθηματικά και για άλλους λόγους. Έχοντας περάσει την διαδικασία μετάβασης από την ηλικία των 21 ετών, το να κοιτάζω την κοιλιά μου να μεγαλώνει, ήταν κάτι πολύ θηλυκό που δεν το ήθελα. Αλλά άξιζαν όλα γιατί αποκτήσαμε τον Ρόουαν και έγινα πατέρας – δεν θα το άλλαζα με τίποτα».

Παρά το γεγονός ότι ήταν ευγνώμων που έφερε στον κόσμο το παιδί του, ο Γουίλεϊ εξηγεί ένιωσε άνετα που έγινε πατέρας μόνο μετά την γέννηση του Ρόουαν. Μετά την γέννησή του και την επιστροφή στην ορμονοθεραπεία, πλέον ζει μια οικογενειακή ζωή.

Όπως είπε: «Μόλις εξαφανίστηκε η κοιλιά μου και άρχισα και πάλι να παίρνω τις ορμόνες μου, ένιωσα και πάλι καλά. Ξαφνικά και πάλι εγώ και ο Στέφεν γίναμε ένα γκέι ζευγάρι με ένα μωρό. Και ο Ρόουαν είναι εκπληκτικός. Έκανε όλο τον ψυχικό και σωματικό πόνο να αξίζουν τον κόπο. Τώρα απολαμβάνουμε την πατρότητα και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας ως οικογένεια».

Ωστόσο, ο Γουίλεϊ δεν προτίθεται να φέρει στον κόσμο κι άλλο παιδί’. Όπως είπε: «Θέλω να κάνω την πλήρη μετάβαση στο μέλλον, επομένως η πιθανότητα να αποκτήσουμε κι άλλο παιδί με φυσικό τρόπο είναι απίθανη. Ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα να κυοφορώ τον Ρόουαν, να τον νιώθω να με κλωτσά, αλλά για μένα ως άτομο, δεν είναι κάτι που θέλω να ξανακάνω».

iefimerida.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *