Άνδρας : Τα εσώρουχα που πρέπει να φοράς για να την εντυπωσιάσεις .

Για να μπορέσεις να καταλάβεις την αναγκαιότητα αυτού του άρθρου, προσπάθησε να φανταστείς το εξής σενάριο: Έχεις μόλις γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής σου. Ένα κορίτσι όμορφο, στιλάτο, με χιούμορ και αυτοπεποίθηση, ακριβώς σαν κι εσένα. Τη φλερτάρεις, την κυκλοφορείς καμαρωτός και έρχεται επιτέλους η μαγική στιγμή που όλα δείχνουν ότι θα την κάνεις δική σου. Με αργές και επιδέξιες αλά Ντέιβιντ Κόπερφιλντ κινήσεις τής αφαιρείς ένα ένα τα ρούχα και τι να δείς; Το σουτιέν της γιαγιάς σου και μία μπεζ ξεχειλωμένη βράκα.

Όπως θέλεις το κορίτσι σου να φροντίζει τον εαυτό του για σένα και να φοράει όμορφα και sexy εσώρουχα τσιγαρίζοντας τον εγκέφαλό σου με κάθε τυχαίο σκύψιμο, ακριβώς την ίδια φροντίδα απαιτεί κι εκείνη από σένα για την εμφάνισή σου κάτω από το καλοραμμένο κουστούμι, το sexy τζιν ή τις cool φόρμες σου. Και δεν αρκεί να το κάνεις μόνο όταν είσαι βέβαιος ότι θα τη ρίξεις στο κρεβάτι (κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε για το γιατί δεν μπορείς ποτέ να είσαι βέβαιος γι’ αυτό). Ακόμα κι αν απόψε δεν είναι η βραδιά σου, το να είσαι ετοιμοπόλεμος σου προσδίδει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση ώστε μία από τις επόμενες να είναι.

Κι επειδή το ΟΝΕΜΑΝ δεν μπορεί να σε αφήσει να συνεχίσεις να πηγαίνεις ξεβράκωτος ή, χειρότερα, λανθασμένα βρακωμένος στον πόλεμο για την κατάκτηση του άλλου φύλου, σου παραθέτουμε την γυναικεία οπτική για μια τόσο προσωπική σου (ή μήπως όχι και τόσο;) υπόθεση.

Οι κανόνες του αντρικού εσώρουχου

1. Σε αντίθεση με τα γυναικεία εσώρουχα, η αξία των αντρικών είναι αντιστρόφως ανάλογη με το πόσο εντυπωσιακά και φανταχτερά είναι. Για να το καταλάβεις καλύτερα κάνε έναν παραλληλισμό με τις φάτσες σας όταν πηγαίνετε σε ένα βραδινό κάλεσμα. Εκείνη τελείως άβαφτη θα μοιάζει άρρωστη ή δυστυχισμένη. Εσύ πάλι αν εμφανιστείς με οποιοδήποτε είδος make-up απλώς θα επιβεβαιώσεις την πηγή της δυστυχίας της.

2. Αν διασκεδάζεις έστω και λίγο ψωνίζοντας εσώρουχα, κατά 99% δεν είναι τα σωστά.

3. Τα εσώρουχά σου λένε αρκετά πράγματα για την προσωπικότητά σου, κυρίως όμως πρέπει να δείχνουν ότι είσαι ένας ενήλικας που γνωρίζει αφενός τους κανόνες της σωματικής υγιεινής και αφετέρου πώς να χρησιμοποιεί το πλυντήριο, ενίοτε και τον κάλαθο των αχρήστων.

4. Όποιο και να είναι τελικά το εσώρουχο της επιλογής σου, θέλουμε να το βλέπουμε μόνο όταν έχεις βγάλει τα υπόλοιπα ρούχα σου. Δεν θέλουμε να μας χαιρετάει το σώβρακό σου πάνω από τη ζώνη του παντελονιού ή, φεύ, του μαγιώ σου, δεν θέλουμε να μας κλείνει το μάτι η φανέλα σου μέσα από το λευκό σου πουκάμισο. Είναι ακριβώς το ίδιο αντιαισθητικό με το γυναικείο εσώρουχο που διαγράφει ή φεγγίζει μέσα από ένα στενό λευκό παντελόνι.

5. Όταν γδύνεσαι μπροστά της, οι κάλτσες βγαίνουν πριν ή μαζί με το παντελόνι. Κάλτσες και σώβρακο μαζί δεν κάνουν ντουέτο της προκοπής.

Διάλεξε το σωστό εσώρουχο

Σλιπάκι

Αισθητικά δεν είναι η πρώτη μας επιλογή, αλλά αν εσύ το βρίσκεις βολικό (παρότι όπως πιθανότατα θα ξέρεις δεν είναι ό,τι πιο υγιεινό), θα το καταπιούμε. Είναι το πιο αποκαλυπτικό για το σώμα σου, άρα ταιριάζει στους καλοσηματισμένους γλουτούς. Σε κάθε περίπτωση δείχνει πως νιώθεις καλά με την εμφάνισή σου, πράγμα που γενικά είναι ελκυστικό για τις γυναίκες. Έχε υπόψη σου ότι φθείρονται πιο γρήγορα από τα boxers, γι’ αυτό θα πρέπει να τα αντικαθιστάς συχνά. Λόγω της εφαρμοστής του φύσης (και, ναι, πρέπει να είναι εφαρμοστή – ούτε να σου αφήνει σημάδι το λάστιχο, ούτε να σακουλιάζει) είναι προτιμότερο να μην έχει ντεμοντέ παραθυράκια που θα σε κάνουν να μοιάζεις σαν να φοράς strap-on. Επίσης είναι καλύτερα να προτιμήσεις σκούρα χρώματα γιατί το ολόλευκο κάνει παπουδέ, ενώ με έντονα χρωματιστό θα θυμίζεις Στάθη Ψάλτη στο «Βασικά, καλησπέρα σας».

 

Βαμβακερό σλιπ, €7,99

 

 

Βαμβακερό σλιπ, €25

 

Μποξεράκι

Ίσως ο πιο κολακευτικός τύπος για κάθε σωματότυπο, θα περάσεις τις εξετάσεις όσο αυστηρό κι αν είναι το κορίτσι. Αν λόγω ελλιπούς υποστήριξης δεν σε βολεύουν στο γραφείο ή το γυμναστήριο, κανείς δεν σε εμποδίζει να τα φοράς μόνο το βράδυ. Αν είσαι αδύνατος, επίλεξε το σωστό νούμερο ώστε να μη μοιάζει με φουστανέλα. Αν πάλι το προτιμάς φαρδύ, φρόντισε τη στάση σου όταν κάθεσαι, ώστε να μην κρέμεται το περιεχόμενό του απ’ το πλάι και «φλασάρεις» το κορίτσι σου ακόμα κι όταν τρώτε μια μπουκιά φαί ή όταν συζητάτε σοβαρά για το μέλλον της σχέσης σας (αν και εκεί θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν επιχείρημα). Ως προς το χρώμα, εδώ είναι προτιμότερο ένα διακριτικό ριγέ, καρό ή εμπριμέ γιατί το μονόχρωμο, ειδικά το λευκό ή το γαλάζιο, παραπέμπει και πάλι στην τρίτη ηλικία. Η υφή του καλύτερα να είναι βαμβακερή – ούτε συνθετική, ούτε μεταξωτή. Τα κορίτσια που σου έκαναν δώρο στα ‘90s ένα μεταξωτό μποξεράκι στα γενέθλιά σου μεγάλωσαν και τα ξεπέρασαν μαζί με το σκουλαρίκι στο αυτί σου.

 

Μποξεράκια, €14,95 το σετ των 2

 

 

Μποξεράκι με prints, €9,99

 

Εφαρμοστό μποξεράκι

Έχει την ωραιότερη εφαρμογή και εμφάνιση, σε κρατάει στο ύψος σου χωρίς να σε καταπιέζει, ενώ ταυτόχρονα υπογραμμίζει διακριτικά το κορμί και τα προσόντα σου. Είναι αλήθεια ότι τραβάει την προσοχή πάνω στους κοιλιακούς και τους γοφούς σου αλλά είναι ταυτόχρονα τόσο σέξι, που αν δεν έχεις το σουλούπι του Άη Βασίλη, εύκολα θα την αποπροσανατολίσεις. Από την ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, τα πιο ελκυστικά για την πλειοψηφία των γυναικών είναι τα μονόχρωμα σε μαύρο, γκρι, λευκό και σκούρο μπλε.

 

Εφαρμοστά boxers, €9,95 τo σετ των 3

 

 

Εφαρμοστά boxers, €26,03 το σετ των 5

 

Τα (αυτονόητα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις) απαγορευμένα

*Σλιπάκια μπικίνι/με κορδόνια στα πλαϊνά/ string. Εκτός αν είσαι χορευτής σε στριπτιζάδικο και τα χρειάζεσαι για τη δουλειά σου.

*Ολόσωμες σωβρακοφανέλες. Αν τα φοράς, κάτσε κάτω από τη μπάρα. Για πάντα.

*Τιγρέ, λεοπαρδαλέ, φωσφοριζέ, με καρτούν, υπερήρωες, καρδούλες, φιλάκια ή μηνύματα με dirty υπονοούμενα. Ας τα διαβάσει στα μάτια σου, όχι στο βρακί σου.

*Οτιδήποτε σκισμένο, τρύπιο, λεκιασμένο, λερωμένο. Μπλιάχ, ίου, γιάηκς και τα συναφή.

http://www.oneman.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *