Άνοιξη- Καλοκαίρι 2013: αυτές είναι οι τσάντες που θα λατρέψεται την επόμενη σεζόν

Είδαμε τις τσάντες για το επόμενο καλοκαίρι και σας λέμε τις εντυπώσεις μας.

Τα μεγάλα fashion shows ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες μέρες κι έτσι αφού παρακολουθήσαμε τη δουλειά των οίκων μόδας σε Μιλάνο, Παρίσι, Λονδίνο και Νέα Υόρκη, έχουμε να σας πούμε τα πάντα για τις τσάντες του καλοκαιριού. Οι διάσημοι οίκοι έχουν τα κέφια τους και σχεδιάζουν τα πιο ευφάνταστα σχέδια, επενδύοντας σε γήινα χρώματα, αλλά και έντονες αποχρώσεις όπως κίτρινο καναρινί, baby blue και κόκκινο, υποσχόμενοι μία ανοιξιάτικη πανδαισία δημιουργικότητας.
Με μπροστάρι τον Karl Lagerfeld και τις τσάντες του για τον οίκο Chanel που μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια επαναφέροντας στη μόδα τα χούλα χουπ και τα πλαστικά lego (οι τσάντες έχουν οδηγίες από τον ίδιο τον Karl για το πώς να τις χρησιμοποιήσετε), δεν νιώθουμε παρά ατελείωτο ενθουσιασμό για όλα τα καινούργια σχέδια που θα στολίσουν στοΐκά τα ράφια των πολυκαταστημάτων για το καλοκαίρι του 2013.
Λιγότερο εντυπωσιακές, αλλά εξίσου ωραίες οι καρό τσάντες του οίκου Louis Vuitton, τα clutch του οίκου Stella McCartney και οι λατρεμένες δερμάτινες τσάντες του οίκου Celine που θυμίζουν χάρτινες χαρτοσακούλες.
Οι οίκοι Fendi, Lanvin, Bottega Veneta, Versace και Valentino ακολουθούν με εξίσου εντυπωσιακά αλλά λιγότερο χαρακτηριστικά σχέδια, κάνοντάς μας να καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως υπάρχουν εκεί έξω υπέροχες τσάντες για κάθε γούστο.
Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας;

queen.gr

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *