Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 13 Σεπτεμβρίου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια και τι πρέπει να προσέξει ο καθένας;

Είναι μια μερική έκλειψη Ηλίου που μας δίνει την ευκαιρία για αλλαγές χρησιμοποιώντας όμως τα χαρακτηριστικά της Παρθένου: λογική, αναλυτική σκέψη, κρίση, λεπτομέρεια. Έρχεται στην επιφάνεια ότι έχει σχέση με παροχή υπηρεσιών. Το ζώδιο της Παρθένου έχει να κάνει με την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία, το σώμα. Είναι ένα πρακτικό ζώδιο που στηρίζει τους άλλους.

Ενδεχομένως συμβούν κάποια σημαδιακά γεγονότα που θα αλλάξουν τη ζωή μας σε πολλά επίπεδα. Εξιδανικεύσεις, αποχωρισμοί και μια βαριά διάθεση είναι πιθανά. Σχέσεις ή συνεργασίες που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις θα κλονιστούν. Ο τρόπος σκέψης και δράσης αλλάζει. Σοφό θα ήταν να φιλοσοφήσουμε τις δυσκολίες και να προχωρήσουμε παρακάτω. Αδικίες εις βάρος ανθρώπων που διεκδικούν δίκαια αιτήματα είναι επίσης πιθανές. Ψυχραιμία!

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι τέλος δεύτερου και αρχές τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η έκλειψη Ηλίου και η νέα Σελήνη στην Παρθένο επηρεάζουν παροδικά επαγγελματικά θέματα ή υγείας. Συνειδητοποιείς κάποιες καταστάσεις ή νέα δεδομένα που έχουν σχέση με αυτούς τους τομείς. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και μπορεί να φορτωθείς και άλλες και χωρίς σημαντική βοήθεια. Καλή η εργασιοθεραπεία αλλά φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να εκτονώνεσαι για να μην δημιουργήσεις προβλήματα στην υγεία σου. Άσκηση και διατροφή θα σε βοηθήσουν να αποβάλλεις το άγχος και τα νεύρα σου. Βελτίωσε τη σωματική σου κατάσταση. Ερωτικά, μην συντηρείς αρρωστημένες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η έκλειψη Ηλίου και η νέα Σελήνη στην Παρθένο επηρεάζουν τις σχέσεις σου, τη δημιουργικότητά σου καθώς και θέματα με παιδιά. Αν η ερωτική σου ζωή έχει προβλήματα, ίσως να χρειαστεί να αλλάξεις στάση σε πράγματα που σε ταλαιπωρούν και να ασχολείσαι μόνο με ουσιαστικές σχέσεις και σοβαρούς ανθρώπους. Νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται. Θέματα παιδιών δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να λυθούν. Ένας δυνατός έρωτας είναι πιθανός αλλά αντιμετώπισέ τον μακριά από ψευδαισθήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η έκλειψη Ηλίου και η νέα Σελήνη στην Παρθένο επηρεάζουν την οικογενειακή σου ζωή, το στενό σου περιβάλλον. Μια μετακόμιση, ένα νέο σπίτι, ένας νέος συγκάτοικος ή ακόμα και ένας απόγονος αλλάζουν το τοπίο. Προσοχή σε εντάσεις που προκύπτουν από τη στάση προσώπων που αγαπάς καθώς μπορεί να απογοητευτείς και να μην ξέρεις πως να χειριστείς τις καταστάσεις. Προσοχή επίσης στο παρασκήνιο. Μην αποφεύγεις τα προβλήματα γιατί μπορεί να χειροτερέψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η έκλειψη Ηλίου και η νέα Σελήνη στην Παρθένο βγάζουν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα στις σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα. Μπορεί να χάσεις την ψυχραιμία σου και να ξεσπάσεις σε λάθος κατεύθυνση. Πολλές υποσχέσεις που θα ακούσεις θα είναι δύσκολο να γίνουν πράξη. Μην στηρίζεσαι μόνο στα λόγια, ζήτα αποδείξεις. Έμπνευση και δημιουργικότητα θα είναι στα ύψη. Βρες λοιπόν τα κατάλληλα επιχειρήματα για να περάσεις τις ιδέες σου. Μακριά από συγκρούσεις. Προσοχή σε ταξίδια και μετακινήσεις. Προβλήματα έρχονται μέσα από τις ενέργειες των άλλων στον επαγγελματικό αλλά και στον ερωτικό τομέα.

ΛΕΩΝ
Η έκλειψη Ηλίου και η νέα Σελήνη στην Παρθένο επηρεάζουν ταοικονομικά σου, ειδικά αν δεν τα έβλεπες μέχρι τώρα αντικειμενικά. Λάθητου παρελθόντος βγαίνουν στην επιφάνεια. Προσπάθησε να κλείσειςεκκρεμότητες για να προλάβεις ζημιές. Απέφυγε σε κάθε περίπτωση το ρίσκογια να μην χάσεις σημαντικά πράγματα. Βάδισε σε γνώριμα μονοπάτια.Συναισθηματικά, μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες ή να αισθάνεσαιεγκλωβισμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η έκλειψη Ηλίου και η νέα Σελήνη στοζώδιό σου ξυπνάνε ασυνήθιστες σκέψεις μέσα σου. Αναθεωρείς πολλά καιεπιδιώκεις ανανεωτικές αλλαγές. Σχέσεις όλων των ειδών αναστατώνονται.Νιώθεις μια σύγχυση μέσα σου και δεν ξέρεις ποιο είναι το σωστό και ποιοτο λάθος. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Απέφυγε τις αντιπαραθέσεις καιχρησιμοποίησε τη λογική. Άλλαξε εμφάνιση, συνήθειες, παρέες.

ΖΥΓΟΣ
Ηέκλειψη Ηλίου και η νέα Σελήνη στην Παρθένο σου προκαλούν μελαγχολίακαι τάση για απομόνωση. Πρόσεχε την υγεία σου και μείνε μακριά απόκαταστάσεις που σε αγχώνουν. Μην επιβαρύνεις τη φυσική σου κατάσταση. Ταπράγματα θα αλλάξουν. Μην φτάσεις στα πρόθυρα της υπερκόπωσης, φρόντισενα ξεκουράζεσαι. Βάλε την άσκηση στη ζωή σου και φρόντισε τη διατροφήσου. Διώξε κακές συνήθειες του παρελθόντος. Θα συνειδητοποιήσεις επίσηςποιοι νοιάζονται πραγματικά για εσένα. Θα δεις κατάματα την αλήθεια σεσχέσεις και συνεργασίες. Φιλοσόφησε τα γεγονότα και θα νιώσεις καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ηέκλειψη Ηλίου και η νέα Σελήνη στην Παρθένο επηρεάζουν τις φιλίες σουκαι την κοινωνική σου ζωή. Κάνε ξεκαθαρίσματα. Μπορεί να εμπλακείς σεμια σημαντική ομάδα. Στόχοι και όνειρα αλλάζουν. Παλιές σχέσεις καιφιλίες επιστρέφουν και σε βάζουν σε διλήμματα ή κάποιοι μπορεί ναεκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε επαγγελματικό ή ερωτικό επίπεδο. Θαζήσεις έντονες, απολαυστικές στιγμές ακόμα και αν δεν έχεις αποφασίσειπου θα καταλήξεις. Ζήσε το σήμερα. Δες τα λάθη σου και διόρθωσέ τα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ηέκλειψη Ηλίου και η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνουν επαγγελματικέςπροκλήσεις. Είσαι έτοιμη να τα δώσεις όλα στην καριέρα; Διαφύλαξε τηνεικόνα σου από κακόβουλα σχόλια και τρικλοποδιές ανταγωνιστών. Δεςπρόσωπα και πράγματα με σοβαρή ματιά. Μπορεί να δίνεις λάθος εντύπωσηστους άλλους, σε κάθε είδους σχέση σου γιατί είσαι παρορμητική καικοιτάς τη δική σου ευχαρίστηση παραβλέποντας τις επιθυμίες των άλλων.Πάλεψε για ισότιμες σχέσεις και συνεργασίες. Άκου το ένστικτό σου για νααποφύγεις παραπλανήσεις. Κινήσου παρασκηνιακά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ηέκλειψη Ηλίου και η νέα Σελήνη στην Παρθένο επηρεάζουν φιλόδοξα σχέδιακαι σχέσεις με το εξωτερικό. Προσοχή σε δοσοληψίες με το δημόσιο.Επεξεργάσου κάθε απόφαση. Μια αλλαγή συμπεριφοράς από κάποια πρόσωπαμπορεί να σε κάνει να αλλάξεις στάση και αυτό να σε ανακουφίσειπροκειμένου να απομακρυνθείς από κάποιους που δεν είναι για εσένα.Προσοχή στις εντάσεις, πάρε τις αποστάσεις σου. Αλήθειες έρχονται στηνεπιφάνεια και εξηγούν πολλά ερωτηματικά. Πέτα από τη ζωή σου ότι σεχαλάει και ανανεώσου. Άρπαξε ευκαιρίες που θα σου δοθούν στο εξωτερικό.Ασχολήσου με κάτι δημιουργικό και μείνε μακριά από κάθε τι αρνητικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ηέκλειψη Ηλίου και η νέα Σελήνη στην Παρθένο επηρεάζουν την ψυχολογίασου και τα οικονομικά σου (κληρονομικά, φορολογικά, κοινά οικονομικά).Πρόσεχε τα έξοδά σου γιατί η διάθεσή σου να χαλάς χρήματα ολοένα και θααυξάνεται. Ο ερωτισμός σου θα είναι μεγάλος, ίσως εξιδανικεύεις πρόσωπαπου δεν πρέπει. Αισθάνεσαι ερωτευμένη και ζεις σε ένα ροζ συννεφάκιακόμα και αν δεν γνωρίζεις πολλά για το έτερον ήμισυ. Πρόσεχε τιςκινήσεις σου σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο για να μηναπογοητευτείς.

ΙΧΘΥΕΣ
Η έκλειψη Ηλίου και η νέα Σελήνη στοαπέναντι ζώδιο επηρεάζουν σχέσεις και συνεργασίες. Θετικά και αρνητικάέρχονται στην επιφάνεια. Ίσως αλλάζουν οι όροι. Προσοχή σε διαφωνίες καιτσακωμούς. Η εσωτερική σου ένταση μπορεί να σε οδηγήσει σεξεκαθαρίσματα σε αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα. Χρησιμοποίησε τηδιπλωματία σου για να μην χάσεις κάτι ενώ δεν είσαι έτοιμη ακόμα.

 

missbloom.gr

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebookκαι θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *