Έξυπνες συμβουλές για μακιγιάζ εξπρές

Μπορεί τώρα στις διακοπές να έχετε περισσότερο χρόνο, ωστόσο δεν χρειάζεται να τον ξοδεύετε μπροστά από τον καθρέφτη! Δείτε κάποιες έξυπνες συμβουλές που θα κάνουν το μακιγιάζ σας πολύ εύκολο και το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

 

  • Eyeliner ελαφρώς σβησμένο

Συμβουλές για μακιγιάζ εξπρές (2)

Λίγο smoky μαύρο eye liner προσθέτει κατευθείαν τόνους μυστηρίου στο βλέμμα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να φορέσετε κανονικά το eye liner στο πάνω βλέφαρο και στην συνέχεια με ένα σφουγγαράκι ή βουρτσάκι να το απλώσετε μαζί με λίγη ποσότητα μαύρης ή καφέ σκιάς. Σε περίπτωση που κάτι ξεφύγει μπορείτε πάντα να το διορθώσετε με μια μπατονέτα!

  • Φυσικό look σε όλο το πρόσωπο

Συμβουλές για μακιγιάζ εξπρές (3)

Οι ζεστές αποχρώσεις της καραμέλας σε μάτια, μάγουλα και χείλη μπορεί να είναι πολύ σέξι! Μπορείτε να καθιερώσετε αυτό το look περνώντας ένα ελαφρύ makeup σε όλο το πρόσωπο (και πάνω σε χείλη-βλέφαρα), τονίζοντας απλά λίγο τα χείλη με έξτρα lipgloss και προσθέτοντας μια στρώση μάσκαρα. Επίσης στην περίπτωση αυτή μπορείτε να φορέσετε κάτι πιο υπερβολικό για να υπογραμμίσετε τις ισορροπίες.

  • Σκιά ματιών που δίνει φως

Συμβουλές για μακιγιάζ εξπρές (4)

Οι σκιές στα μάτια μπορούν πραγματικά να τονίσουν το βλέμμα ή να το κάνουν να μοιάζει θαμπό. Μπορείτε να φωτίσετε το βλέμμα στην στιγμή χρησιμοποιώντας μια λευκή σκιά ή μια σε ασημί απόχρωση, την οποία μπορείτε να απλώσετε σε όλο το πάνω βλέφαρο και λίγο στο στο κάτω (χωρίς όμως υπερβολές!). Η μαύρη μάσκαρα και ίσως λίγη ποσότητα eye liner θα αποθεώσουν το αποτέλεσμα.

  • Κόκκινο σε μάτια και χείλη

Συμβουλές για μακιγιάζ εξπρές (5)

Μην φοβάστε να παίξετε με τολμηρούς συνδυασμούς! Αν θέλετε να αποκτήσετε χολιγουντιανό αέρα στο λεπτό, τονίστε τα χείλη με έντονο κόκκινο και παίξτε παράλληλα με σκιά σε ίδια απόχρωση. Φυσικά αυτό το look είναι μόνο για βράδυ, ενώ -στην περίπτωση που το εφαρμόσετε- αποφύγετε μολύβι ματιών, eye liner ή πολύ έντονες βλεφαρίδες. Δώστε βάση σε ένα εντυπωσιακό χτένισμα.

  • Ροζ μάγουλα

Συμβουλές για μακιγιάζ εξπρές (6)

Μπορεί το πάθος να συνδυάζεται με το κόκκινο χρώμα, ωστόσο δεν είναι λίγες οι γυναίκες που προτιμούν το ροζ στην παλέτα του μακιγιάζ τους. Για να έχετε μια υπέροχη κοριτσίστικη δροσερή όψη σε λίγα λεπτά, επιλέξτε απλά ένα ρουζ σε ανοιχτό ροζ χρώμα και τονίστε με αυτό τα μάγουλά σας. Ένα κραγιόν σε παρόμοια απόχρωση θα σας μεταμορφώσει σε μια υπέροχη.. λολίτα και σίγουρα θα κινήσει τα ανδρικά βλέμματα.

Πηγή: mama365.gr

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *