Έτσι περνά η Ελένη το καλοκαίρι της!

img789

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος βρήκαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν αλλά και να ανανεώσουν τον έρωτά τους μακριά από όλους και όλα.

Κάθε μέρα εκείνος φροντίζει να την πηγαίνει με το σκάφος σε διαφορετική παραλία τόσο του νησιού όσο και σε άλλα μικρά ερημικά νησάκια που βρίσκονται κοντά. “Κάθε μέρα φεύγουν το πρωί με “το πλοίο της αγάπης” και γυρίζουν αργά το απόγευμα”, λέει ψαράς του νησιού, ενώ με καμάρι τονίζει πως η Ελένη τον καλημερίζει και τον ρωτά πώς πάει η ψαριά… “Είναι πολύ καλή κοπέλα, χαμογελαστή, πρόσχαρη, απλή”, τονίζει στο YOU γεμάτος χαρά που γνωρίζει από κοντά τη “βασίλισσα” της μεσημεριανής ζώνης. Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που η όμορφη παρουσιάστρια έχει δηλώσει πως στα απλά πράγματα βρίσκει τη χαρά… “Τρελαίνομαι για το καλοκαίρι, μου αρέσει να κολυμπάω, να κάθομαι στον ήλιο, να πίνω κρύα μπύρα και να τρώω φρέσκο ψαράκι… Έτσι ξεκουράζομαι, έτσι χαλαρώνω, αυτό είναι για μένα ευτυχία”, έχει τονίσει αρκετές φορές επιβεβαιώνοντας όσους μιλούν για τη μεγάλη αλλαγή που έφερε στη ζωή της Ελένης τα τελευταία πέντε χρόνια ο Μάκης Πατζόπουλος. Εκείνη στον παράδεισό της καθημερινά χαίρεται τις αγκαλιές και τα φιλιά από τα τέσσερα παιδιά της, βρίσκει τη χαρά στον κήπο με τις πιπεριές και τις ντομάτες, απολαμβάνει τη λίμνη με τις πάπιες της και αφήνει τη ζωή να την πάει όπου θέλει, έχοντας δίπλα της πάντα την οικογένειά της.

gossip-tv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *