Αγνώριστη η Julie Massino: Δείτε την για πρώτη φορά με μαγιό και χωρίς ρετούς

julie-massino

H Julie Massino, μετά από πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε τα κατάφερε να βγει νικήτρια και είναι πιο ήρεμη από ποτέ! Μετά από συγκεκριμένη διατροφή και γυμναστική κατάφερε να χάσει όλα τα περιττά κιλά και να ανανεωθεί πλήρως.

Αυτές τις μέρες, η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στη Μύκονο για διακοπές μαζί με φίλους της. Ενεργή στα social media, δεν σταμάτησε λεπτό να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντας τους πως περνά στο νησί των ανέμων.

 

Αν κάτι την χαρακτηρίζει είναι το ότι είναι ακομπλεξάριστη, λέει την ηλικία της (είναι 60 ετών), φωτογραφίζεται χωρίς ρετούς και απολαμβάνει τις χαρές της ζωής χωρίς φόβο και δεύτερες σκέψεις.

Η καθηγήτρια φωνητικής ανέβασε φωτογραφίες από τις παραλίες της Μυκόνου και ενημέρωσε τους followers της για το πώς περνάει, δείχνοντας παράλληλα πόσο συμφιλιωμένη αλλά και χαρούμενη είναι με τη νέα της εμφάνιση.

ladylike.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *