Αδαμαντίδης,Ζαζόπουλος, Τζάνης… Όλα τα λεφτά!!!

DSCN6619Στο “Πρεμιέρα” βάλθηκαν να ξεκαλοκαιριάσουν αυτές οι 3 σπουδαίες φωνές κι ο κόσμος φροντίζει να τους κάνει να μην νιώθουν μόνοι!

Από Τετάρτη έως Σάββατο, λοιπόν, η λεωφόρος Συγγρού πλημμυρίζει από νότες και κέφι. Ο Αλέκος Ζαζόπουλος, όπου πριν από λίγους μήνες έγινε για τρίτη φορά πατέρας (απέκτησε τον πρώτο του γιο), το γιορτάζει δεόντως μιας και απολαμβάνει και την νέα επιτυχία του “Δίπλα στην λέξη αχαριστία” ένα κομμάτι που έχει ήδη αγαπηθεί και ακούγεται. Οφείλω να ομολογήσω ότι ο Αλέκος εκτός από γνήσια λαϊκή φωνή, διαθέτει έντονη προσωπικότητα η οποία φαίνεται όταν είναι στην πίστα, μιας και έχει άμεση επαφή με τον κόσμο. Ποιάνει τον σφυγμό του θαμώνα και αυτομάτως γίνεται κομμάτι της παρέας! Ε, πως να το κάνουμε…είναι παιχνιδιάρης, γελαστός και αυτό μας αρέσει πολύ!!!

Ο Θέμης Αδαμαντίδης απ’ την πλευρά του, είναι αναμφισβήτητα, μία απ’ τις κορυφαίες ερωτικές φωνές της Ελλάδας και μας έχει χαρίσει απίστευτες ερωτικές στιγμές μέσα απ’τα τραγούδια του. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην πίστα του “Πρεμιέρα”, όταν βγαίνει.Μία ερωτική ατμόσφαιρα διαχέεται σ’ όλο το μαγαζί και αυτό είναι κάτι το μαγικό!

Όσον αφορά τώρα, τον βενιαμίν της παρέας, Θάνο Τζάνη, αυτό που πρέπει να τονίσω είναι ότι καταφέρνει να ξεσηκώσει τον κόσμο τραγουδώντας όλες τις νέες επιτυχίες της εποχής, συν τις δικές του βέβαια, αλλά το χειροκρότημα καρδιάς, το παίρνει όταν τελειώνει την πρώτη του εμφάνιση με το “te voglio bene assai”.

Μαζί τους εμφανίζεται και η ανερχόμενη Κατερίνα Αβραμοπούλου η οποία τα καταφέρνει μια χαρά και έχει τον αέρα της πίστας!

Φωτογραφίες:

DSCN66121.       Θάνος Τζάνης. Ο ωραίος της παρέας (και από εμφάνιση αλλά και από φωνή)!

DSCN66132.       Ο μουσικοσυνθέτης Άγγελος Καλαβρυτινός με τον ηθοποιό Βασίλη Καμίτση.

DSCN66183.       Εγώ και ο Καμίτσης. Πέρυσι ήμασταν μαζί σε περιοδία, φέτος… περιοδεύουμε στα μπουζούκια!

DSCN66194. Ο Ζαζό, έχει την “κακή” συνήθεια, να σημαδεύει το ποτό μου με τα γαρύφαλλα… και σχεδόν πάντα είναι εύστοχος!!! Μπασκετμπολίστας έπρεπε να γίνεις, αγόρι μου!!!

 

DSCN66275. Κώστας Γόνης και Μαρία Καββαδά (φίλη, τραγουδίστρια). Είπαμε να βγούμε μία σοβαρή φώτο αλλά που να μας αφήσει ο Καμίτσης!

DSCN6634

6. Να κι ένα μέρος της παρέας μας… Διονύσης Χολέβας (φίλος του Ζαζό  εκ Κατερίνης), Σταύρος Εκιζόγλου (μπουζουκτσής του Θέμη) και η γνωστή τριάδα από κάτω.

DSCN66387. Ο Θέμης ερμηνεύει και το “Πρεμιέρα” ερωτεύεται!!

 DSCN6641

8. Κι όπως βλέπεται, δεν λείπουν και οι εκρηκτικές παρουσίες!

 DSCN6645

9. Η νεαρή αλλά καλή, Κωνσταντίνα Στογιάννη, μαγνητίζει…

DSCN6648

10. Οι εντυπωσιακές παρουσίες, δεν έχουν τέλος…

 DSCN6656

11. Κι εδώ εγώ με την αοιδό του καταστήματος, Κωνσταντίνα Στογιάννη

 DSCN6662

12.  Να και το θηλυκό αστέρι του μαγαζιού, η Κατερίνα Αβραμοπούλου, όπου κατά τις 6 το πρωί ήρθε και τραγούδησε απ’ το τραπέζι μας. Ο κύριος με το κόκκινο μπλουζάκι είναι ο μαέστρος του προγράμματος, ο Αντώνης Πετρίδης, ο οποίος έχει φτιάξει ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα! 

 RSCN6628

13. Επιτέλους, νά’μαι και σε μία σοβαρή φωτογραφία. Και μετά αναρωτιέμαι γιατί σε όλες τις γυναίκες προκαλώ τον γέλωτα και ουχί τον έρωτα!!! 







Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *